10 beste nettbutikker med interiør til hjemmet! (2019)

Interiørbutikker

Her er oppdatert oversikt over de beste interiørbutikker på nett der du finner alt du trenger for å pynte opp hjemmet ditt og gjøre det fint – 2019 edition.

Det er mange og gode norske nettbutikker med interiør. Her får du alt fra små telys til store sofaer og hovedkategoriene til disse interiørbutikkene er ofte møbler, belysning, innredning, kjøkkenting, servise, glass, bestikk, borddekking, tekstiler, tepper, veggdekor, baketing, oppbevaring, servietter og hyller. De sender sikkert og raskt og er oppdatert på de siste trendene.

Få inspirasjon før du handler! Mange har egne inspirasjonssider og blogger slik som Woroom og inspirasjonssiden til Kremmerhuset.

Noen butikker sorterer også på produkter og møbler basert på rom som stue, spisestue, soverom, gang/entre, kontor, baderom og kjøkken. Det gjør det enkelt å finne ut hva du skal handle for å oppgradere ett bestemt rom i huset eller finne en perfekt gave til en som ønsker seg noe til for eksempel spisestuen. Hviit har en slik fin Rom for Rom side. Kanskje du vet om noen som har et spesielt kjedelig rom du mener kan gjøre finere? I interiørbutikkene finner du massevis av gaveideer.

For å gjøre valget enklere for deg har vi snevret inn en topp 10 liste og laget en oversikt over de beste interiør nettbutikkene lenger ned på siden. Dette er butikker vi har god erfaring med selv og hører mye positivt om. De er profesjonelle og leverer når de skal. Det finnes selvfølgelig mange flere butikker med innslag av interiør på nett, og alle sammen finner du under Interiør kategorieneButikker. Hvilken er din favoritt?

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Trenger du tips til en billig interiør butikk kan du for eksempel sjekke ut Jotex, Kremmerhuset og interiørdelen (Hjem) til Cellbes.

Mange av disse interiørbutikkene selger også smykker og assessoarer som Royal Design, Nordic Nest og Firkløvern. Nederst på siden finner du aktuelle rabatter, koder og kampanjer i gult.
Les denne artiklen om du leter etter lampebutikker på nett: 10 Fantastiske Lampebutikker På Nett!

Våre nye norske favoritter

Oversikten over de beste butikkene er nederst på siden, men har du dårlig tid og trener anbefaling på hvor du skal starte er dette 3 av våre favoritter (blant mange andre… det er vanskelig å velge). De butikkene som ligger her er moderne, inspirerende, og har det beste utvalget interiørprodukter:

Topp 3 nettbutikker med interiør:

Anbefalt: Wooroom, Nordic Nest og Confident Living!


Her er resten:

Top 10 nettbutikker med interiør til hjemmet!

Her er de beste interiør nettbutikkene vi vet om i tilfeldig rekkefølge. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyere for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.

logoNavnSammendragHandle

God innredning! eButikker takker for delinger, kommenterer og at du lenger til denne siden fra egen interiørblogg eller forum. Hvor handler du helst møbler, telys, nips og pynt? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet – det er veldig hjelpsomt for andre. Vet du om en internettbutikk som mangler, si fra om det her.
Les også: Hvitevarer på nett kjøper du i disse nettbutikkene!

Aktuelle kampanjer og tilbud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *