20 Konkurranser på nett der du kan vinne fine ting

Konkurranser på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Oversikt over spennende konkurranser på nett der du kan vinne fine premier

Det finnes en drøss av nettbutikker og nettsider med spennende konkurranser der du kan vinne relativt dyre ting. I denne artikkelen som er en slags konkurranseguide lister vi opp aktuelle og tidsbegrensete konkurranser på nett fra noen av våre samarbeidspartnere og andre sider. Oversikten har som mål å være så oppdatert som mulig og uten feil, men kommer du over ting som ikke stemmer på siden setter vi pris på at du melder ifra i form av en kommentar eller melding.

Man kan vinne alt fra fysiske produkter i forskjellige størrelser, gavekort og ikke fysiske ting som reiser i premie. Bla deg gjennom listen lenger ned for å se alle de spennende tingene som kan vinnes. Det er overraskende mye fint du kan kjempe om.

Les også nøye gjennom beskrivelsen av konkurransen før du sender inn. Mange har 18 års aldersgrense. Det er også viktig for deg å vite hvorfor du sender inn og hvordan de som arrangerer konkurransen kan ta kontakt i ettertid. Slike konkurranser blir gjerne arrangert i sammenheng med markedsføring, markedsundersøkelse og reklame.

Hvis du vet om andre spennende landsdekkende konkurranser med gjeve premier kan du tipse oss om det også nederst på siden. Så til selve listen over faktiske konkurranser på nett:

Konkurranseoversikt

Vinn en råflott el-sykkel

Her kan du i samarbeid med Hafslund vinne en råflott elsykkel. Sykkelen er en Merdia eSpresso 200 og har en verdi på 27.999 kr. Detaljer finner du vet å klikke på linken under. Vinner blir avgjort 9. august 2021.

Vinn el sykkel

Vinn en reise til Lofoten

Har du lyst på en fantastisk reise til Lofoten og nyte naturen og Norges natur? Det har du muligheten til her. Svar på noen enkle spørsmål og bli med i trekningen. Kåring 1. juli.

Vinn Lofoten-reise

Vinn et flunkende nytt kamera

Her kan du vinne en fantastisk premie. Ved å svare på noen enkle spørsmål er du med i trekningen av et Canon EOS 250D DSLR-kamera med EFS 18-55 mm objektiv. Speilreflekskameraet har en verdi på 7295 kroner. Les mer om vilkårene ved å trykke på knappen. Arrangør er Tinde Energi.

Vinn Canon kamera

Vinn en behagelig hengestol

Her har du sjansen til å vinne en Topdesign Hengestol til en verdi av 3490,-. Perfekt til terrassen, hagen eller balkongen. Konkurransen arrangeres av Strømhjelperen og konkurranseperioden går til 15.06.2021.

Vinn en fin Hengestol

Vinn et herlig loungesett

Gjør terrassen eller plattingen klar for sommeren ved å vinne et herlig loungesett fra Mora. Premien har en verdi på 4999 kr og du er med i konkurransen ved å svare på noen veldig enkle spørsmål. Arrangør er Tinde Energi og konkurranseperioden er til 15. juni.

Vinn Loungsett fra mora

Vinn strikkepakke til 3000 kr

I denne nye konkurransen kan du vinne en strikkepakke med alt du trenger for å komme i gang med, eller fortsette, strikkingen og heklingen din. Pakken er stor og inneholder garn, oppskrifter og mer til. Verdi 3000 kr. Konkurransen arrangerer av GNP Energy.

Vinn strikkepakke

Vinn komplett Dyson Airwrap hårstyler

Vinn komplett Dyson Airwrap til en verdi av 5690 kroner. Les mer om vilkår og premien på siden ved å klikke på knappen under. Avsluttes 15/5 2021. Arrangert av Hurum Kraft.

Vinn Dyson Airwrap her

Vinn turutstyr fra XXL

Her har du mulighet til å fornye turtøy- og turutstyrs samlingen din. Vinn et gavekort på 5000 kr fra XXL ved å svare på noen spørsmål i samarbeid med VitaePro.

Vinn gavekort på turutstyr her

Vinn et opphold i Nordjylland

På denne siden kan du vinne et herlig opphold i Nordjylland i Danmark til en verdi på 10.000 kr. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema og motta gode tilbud på TV-underholdning og alarmsystemer. Vinner trekkes 1. juli.

Vinn tur til danmark

Vinn svær 50″ 4K TV

På denne siden kan du vinne en fantastisk 50″ 4K TV til en verdi av 10.000 kr. Vinner trekkes 1. august.

Vinn 50
Vinn en grill

Vinn en Weber Gass Grill

Bli klar for grill sesongen. I denne konkurransen kan du vinne en Weber Gass Grill til en verdi av 5995 kroner. Vinner kåres 1.5.21. Arrangør er SkandiaEnergi.

Vinn en weber grill her

Vinn en ferie til verdi 10.000 kr

Det passer vel alltid å komme seg litt bort? Delta i konkurransen og vær med å vinn et hotellopphold på valgfritt norsk hotell til en verdi av 10.000 kr. Arrangør VitaePro.

Vinn en hotellopphold her
Vinn iPad Pro 2020

Vinn en iPad Pro

På denne siden kan du vinne en iPad Pro 2020, 128 GB ved å svare på to enkle spørsmål. Arrangør Tinde Energi. Vinner avgjøres 15.5.2021.

Vinn en iPad Pro her

Vinn en Sauna for 2 personer

Her har du mulighet til å vinne en Esbo infrarød Sauna som passer for to personer. Verdi 15.000 kr. Svar på noen spørsmål og fyll ut informasjon for å delta. Arrangør Tinde Energi. Vinner avgjøres 15.5.2021.

Vinn en Sauna her
Vinne boblebad

Vinn et boblebad

Ønsker du deg et utendørs boblebad? Det er perfekt mot sommeren. Her kan du faktisk vinne et Mspa BobleBad til en verdi av 7995 kroner. Vinner kåres 1.5.21. Arrangør er SkandiaEnergi.

Vinn et boblebad her

Vinn kaffemaskin med kaffebønner

Fysen på god kaffe? Her kan du vinne tre viktige ting du trenger: en kaffemaskin, en kaffekvern og et helt års forbruk av kaffebønner! Det tar bare noen sekunder å svare og bli med i trekningen. Premien med verdi på titusen kr trekkes 1. juli.

Kaffepakke i premie

Vinn iPhone 12 Pro

Bli med i konkurransen der du kan vinne en flunka ny iPhone 12 Pro 5G 128 GB verdt 12.990 kroner ved å gi dine svar på et par spørsmål. Arrangert av GNP Energy.

Vinn en iPhone her
Coolstuff fotokonkurranse

Coolstuff fotokonkurranse

Nettbutikken Coolstuff har en fotokonkurranse gående der du kan vinne gavekort hos dem på 1000 kr. Det går på ta et kult og morsomt bilde med en av deres produkter og laste opp på Instagram.

Les konkurranseregler
JYSK

Gavekort hos JYSK

JYSK har pågående konkurranse med gavekort på 3000 kr i premie. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på det gratis nyhetsbrevet deres.

Vinn JYSK-gavekort

Håper du fant oversikten over konkurranser på nett nyttig og interessant. Prøvde du deg på noen av dem? I så fall ønsker vi deg lykke til.

Les også: Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.