Kjøpe munnbind på nett? Disse nettbutikkene selger det. (2020)

Kjøpe munnbind på nett

Siden inneholder annonselenker

Bra og trygge nettbutikker med munnbind og ansiktsmasker samt produktforslag

I koronavirusens tid har det plutselig dukket opp et helt nytt marked for at flere og flere av oss går med forebyggende munnbind for å hindre spredning av smitte og Covid19 virus. I utgangspunktet skal munnbind, eller ansiktsmaske, først og fremst brukes av helsepersonnel, men man ser at det i visse sammenhenger kan være lurt at den sivile befolkning også bruker det. Anbefalinger fra myndighetene endres stadig vekk på dette punktet. Det gjelder å holde seg oppdatert på hva som skrives i media og hva som myndighetene anbefaler. Vi oppfordrer deg sterkt til å sette deg inn i Folkehelseinstituttet, FHI’s, generelle og oppdaterte råd om munnbind, renhold og hygiene før du handler.

Rask info

Oppdatert informasjon om bruk av munnbind

Her finner du Folkehelseinstituttets (FHI) oppdaterte retningslinjer for bruk av munnbind.

Hopp forbi denne teksten og gå rett til munnbindbutikkene

Se også offisiell instruks om hvordan man skal bruke munnbind på riktig måte helt nederst på siden. Så til kjøp…

Billigst munnbind på nett

Den nettbutikken med billigst munnbind er for tiden nye Munnbind for alle som setter alle kluter til for å hjelpe forbrukere og være billigst her til lands. Gratis frakt over 500 kr og du kan enkelt betale med Vipps.

Flere butikker

Lurer du på flere steder hvor du kjøper munnbind på nett oppdaterer vi deg med en god liste muligheter lenger ned. Listen oppdateres i takt med at vi ser andre utsalgssteder som selger dette. Vet du om flere kan du ta kontakt med oss så legger vi det inn i oversikten. Noen synes disse produktene er ganske dyre, men vi har funnet flere steder meg billig munnbind. Vi har også en flott oversikt over ulke håndsprit- og hånddesinfeksjonsprodukter, og hvor du kan handle dette.

Trygge steder å handle er først og fremst apoteker som Farmasiet. Du finner flere nettapotek i listen lenger ned og i denne artikkelen. Deretter følger det flere andre butikker som har skaffet seg et lager med munnbind i forskjellige varianter. Dette kan være mobiltilbehørs-butikker som ellers har renseprodukter for å rengjøre mobiler og hindre smitte på den måten, samt noen klesbutikker med vaskbare løsninger. De fleste er engangs, men du kan også kjøpe noen som kan brukes flere ganger. Som privatperson er det munnbind klasse 1 som skal brukes. Disse Type 1 filtere har som regel bakteriefiltreringsevne (BEF) på 95% og det står gjerne KN95 på esken. Klasse 2 er forbeholdt helsepersonell.

Syns du det er dyrt og leter etter billige munnbind? MyTrendyPhone noen av de beste prisene akkurat nå med en pågående kampanje. Sjekk listen lenger ned eller direktelink til tilbudet i bunnen av denne siden. De nye pop up nettbutikkene for anledningen Munnbind for alle og Munnbindshop er også svært billige.

Har du barn? Du finner flere forslag til ansiktsmasker og munnbind tilpasset barn blant produktforslagene våre. De kommer gjerne i forskjellige farger og har mønster. Dette gjør det kanskje enklere å få barn til å ville ha det på, noe som kan være utfordrende.

Raske forslag til munnbind-produkter


Her får du noen raske forslag til ansiktsmasker du kan kjøpe i forskjellige nettbutikker. Noen er ikke regnet som medisinske. Trykk på bildet for å gå direkte til nettbutikken for enkel og rask netthandel og pris sjekk. Du finner flere hos butikkene listet opp enda lenger ned og tips oss gjerne om gode butikker, eller produkter, du har kommet over i kommentarfeltet. Hvilken er din favoritt?

NettbutikkProdukt
Apotekhjem

Apotekhjem munnbind til voksne og barn
Medisinsk 3-lags munnbind med strikk for engangsbruk. Kommer i esker på 50 stykk. De selger også munnbind for barn i 10 pakk i fargene lyseblå og rosa.

FarmasietMunnbind fra Farmasiet
Tre-lags munnbind fra BYD som holder tilbake mikroorgansimer fra bruker. Hudvennlig og med brukerkomfort. Kommer i pakke på 50 stykk. Bakteriefiltreringsevne (BEF) er 95% (Type 1).
MyTrendyPhoneMyTrendyPhone
Hos MyTrendyPhone får du både medisinke munnbind (engangsbind) samt gjenbrukbare og vaskbare munnbind. Finn mer informasjon på nettsidene. Mange syns slikt er dyrt, men sjekk den uslåelige prisen!
Munnbind til alle

Munnbind til alle


Munnbind til alle selger spesialiserer seg på riktig priset Type 1 medisinske munnbind. Fordelen med å handle her er at prisene er gode og at du kan enkle mellom mange pakkeløsninger med forskjellig antall fra 50 opp til 10000. Ordre over 500 kr har fri frakt.
MunnbindshopKjøpe munnbind på nett? Disse nettbutikkene selger det. (2020) 1
Munnbind.shop selger vaskbare og gjenbrukbare munnbind for barn og voksne.
MyStuffMystuff produkter
Nettbutikken MyStuff selger mange forskjellige produkter for barn og voksne. De har pakker med 10, 50 og 500 med munnbind med strikk. De har KN95 2 og 10 pakk. I tillegg har de en fin ansiktsmaske og munnbind for barn i forskjellige farger. Sjekk nettsidene for hele utvalget.
EstoreEstore munnbind
50 stykk CE sertifisert munnbind med fiberduk filtermateriale med 3 lag i blå farge.
Celis
Billig blå munnbind
Celis har billige blå 3-lags munnbind til engangsbruk i 50 pakk.
SuperkulSuperkul ansiktsmaske
5 lags KN95 munnbind med ørestrikk og nesebånd i 5 pakk. Ikke kirurgiske sterile munnbind men ment for privatpersoner og normal bruk.
MobilverkstedetMobilverkstedet 50 pakk
Mobilverkstedet selger bra og billige 3-lags engangsbeskyttende munnbind i pakker på 1, 10 og 50 til voksne og barn + familiepakke. Sjekk prisene på nettsidene.
LYKO

Lyko munnbind

50 pakk 3 lags munnbind. Skånsom mot huden. Ikke egnet for medisinsk bruk.
BonprixKjøpe munnbind på nett? Disse nettbutikkene selger det. (2020) 2
Bonprix selger 4-pakk gjenbrukbare og vaskbare munnbind i forskjellige mønster. Overflaten er 100% polyester mens foret er bomull.
EMP ShopKjøpe munnbind på nett? Disse nettbutikkene selger det. (2020) 3
EMP Shop selger mange fantastiske munn- og nesemasker for deg som er klar for noe ekstra tøft. De sender fra Tyskland, men toll og moms er inkludert i prisene.
BoohooBoohoo facemasks
Engelske Boohoo har et veldig stort og variert utvalg ansiktsmasker og motemasker. De har flotte farger, slagord, mønster og er laget i mykt stoff med behagelig finish. De kan gjenbrukes, men de skriver tydelig at maskene kun er en accessorie, og kan ikke brukes som personlig verneutstyr.
VistaprintVistaprint lag selv
Vistaprint lar deg designe og lage ditt helt unike munnbind med kunst eller logo. Det er ganske tøft. Sjekk ut mulighetene på sidene deres.

37,5% rabatt
Tilbud

Billige munnbind: MyTrendyPhone har nå knalltilbud på medisinsk munnbind. Kjøp 50 stk masker med hele 37,5% rabatt.
Før 584 - NÅ kun 365,-

More Less
Utløper: 30-09-2020

Nettbutikker som har munnbind

Bruk den store blå knappen Til Nettbutikken, for aksess til butikken. Et godt tips er å bruke søkefunksjonen på sidene for å finne hvilke hygieneprodukter de har på lager. Søk for eksempel etter ansiktsmaske eller munnbind. Det virker som det i perioder er mye utsolgt. Sjekk da en annen butikk.
logoNavnSammendragHandle

Riktig bruk av munnbind

Veldig mange bruker munnbind og ansiktsmasker feil. Dette så undertegnede med egne øyne i en fornøyelsespark i Danmark i sommer der ansiktsmaske var påbudt i visse attraksjoner. Det er tydelig at folk trenger å sette seg inn i hvordan man egentlig skal bruke et slikt smittevernprodukt. Det er ikke bare å ta av og på uten å tenke over hva man gjør.

Ved feil bruk kan du faktisk øke sjansen for å bli smittet. Har man mye skjegg eller ansiktshår vil det heller ikke fungere tilstrekkelig.

For at et munnbind skal ha effekt og ikke virke mot sin hensikt er det ekstremt viktig å følge riktig fremgangsmåte for bruk. Dette betyr at man vasker hender godt etter vanlig prosedyre før man tar på munnbindet. Deretter er det viktig at munnbindet plasseres godt og tett over nese og munn. Munnbindet skal så klypes sammen over nesen og dras under haken. Snorene rundt ørene skal ikke krysses, du skal ikke “hvile” munnbindet på haken eller på pannen, du skal ikke bære det rundt på armen før eller etter bruk og du skal ikke bruke hendene dine for å rette på munnbindet underveis.

Et engangs munnbind skal bare brukes en gang og skal kastes med en gang etter bruk. For å ta det av er det viktig å kun berøre festesnorene og ikke selve filterdelen. Vask hendene godt når du har tatt det av og kastet det. Alt dette illustreres godt på FHIs plakat under. Se større/original versjon hos dem.

Riktig bruk av munnbind

Riktig bruk av munnbind-plakat fra Folkehelseinstituttet

Del gjerne denne listen til alle du mener bør handle munnbind for å trygge seg selv og andre og stoppe smitten. Hold deg frisk!

Nettapotek: 10 godkjente og trygge apotek på nett!

Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk! (2020)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.