Nettavisen lanserer sin egen nettbutikk

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettavisen lanserer sin egen nettbutikk

Nettavisen kjenner du kanskje best som en digital og oppdatert avis proppfull av de siste nyhetene. Faktisk var Nettavisen den første nyhetssiden i Norge som ble lansert på nett uten bakgrunn fra papiravis. Dette er så lenge siden som i 1996 så årene går.

Nå er de klar for sin egen Nettavisen nettbutikk!

Nettstedet er kjent for å blande nyheter og annet redaksjonelt innhold med en god porsjon produktanmeldelser og annonseartikler. Vi tipper en god porsjon av inntektene til avisen kommer fra reklamevisning og affiliate provisjon fra anbefalinger av andre nettbutikker og tjenester.

Når man er så god på slikt er kanskje ikke veien så lang å gå for å lansere sin egen nettbutikk og selge egne produkter. Vi elsker nettbutikker og ser på dette som en spennene aktør på markedet og gleder oss til å se hvilke produkter de putter i de digitale hyllene.

Slik ser forsiden ut rundt lanseringsøyeblikket:

Forsiden til Nettavisens offisielle nettbutikk
Forsiden til Nettavisens nettbutikk

Håndplukkede produkter

Det vi vet så langt er at Nettavisens offisielle nettbutikk håndplukker varene sine nøye for å sikre at de selger det folk virkelig vil ha. Det er deres kommersielle avdeling som står bak utvelgelsen. Du som kunde alltid kunne handle populære og spennende produkter og med sikre vinnere i handlekurven er de sikret god omsetning.

Av kategoriene på siden ser vi at de ønsker å fokusere på lesestoff som bøker, tegneserier og bokasiner, klær og munnbind, lydprodukter, øreplugger, mobilladere, skjønnhetsprodukter, brettspill, dataspill og leker. Utvalget rundt lansering er ikke så veldig stort enda, men vi tipper dette tar seg opp etter hvert.

Vi ser også at de klinker til med en egen avdeling for Nettavisen merch hvis du skulle være litt ekstra fan og trenge det. Foreløpig tilbyr de noen fine Nettavisen termokopper under denne menyen. De kaller det selv årets kuleste kaffekopp.

Store muligheter for utvidelser

Det er heller ikke de helt banebrytende produktene som tilbys så langt, men det er fortsatt noen unike ting vi ikke finner andre steder. Du får t-skjorte med påskriften ‘Stolt overlever av dorullkrisen 2020’ eller Prima Vera boks med 8 CDer for eksempel om du skulle få lyst på det.

De etterspør kule produkter på Om siden, så hvis du leter etter en aktør som kan selge ditt kule produkt kan du jo høre med dem. De trenger flere artige ting å selge. Vi ser for oss at dette er en nettbutikk som kan vokse jevnt og trutt. Kanskje det kan bli et sted man finner kule gadgets, leker og duppedingser i tillegg til produktrekken de allerede tilbyr?

Vi venter i spenning.

Hva tror du om butikken? Legg gjerne igjen din egen kommentar.

Les også: 14 Kule nettbutikker med gadgets og duppedingser

 

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.