Nettbutikker med SVOSJ

SVOSJ nettbutikker
Siden kan inneholde annonselenker

Få fri frakt med nettbutikker med SVOSJ!

SVOSJ er en interessant abonnementstjenesten fra Schibsted som gir deg fri frakt og gode tilbud på et tjuetalls utvalgtenordiske internettbutikker. Vi lister opp alle nettbutikker med SVOSJ i denne artikkelen, men du finner dem også på tjenestens egne nettsider. Nå og da slutter flere nettbutikker til seg ordningen.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Nettbutikkene er foreløbig godt spredt i kategoriene klær og sko, sport, kosmetikk, hjem og interiør, bøker, helsekost, bakevarer, blomster og elektronikk.

Hvis du er en ivrig netthandler som shopper mye kan dette være en lur måte som kan spare deg for endel kroner i frakt. Ihvertfall om butikkene du handler mye hos finnes på listen.

Tjenesten koster for øyeblikket 29 kr i måneden og som SVOSJ-medlem får du gratis frakt når du handler fra butikkene som er med i tjenesten. Vilkåret er at pakkene veier mindre enn 35 kg. De bruker nå transportfirmaet Helthjem som kan levere helt hjem på døra eller postkasse også i helgene, før frokost.

Netthandel med SVOSJ foregår enklest via deres app der du finner eksklusive tilbud, handler, betaler og får pakken tilsendt.

Skriv gjerne en kommentar nederst med spørsmål eller dine egne erfaringer med SVOSJ.

Se også: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren!


Liste over nettbutikker med SVOSJ

Disse nettbutikkene samarbeider foreløbig med tjenesten. Si gjerne fra til oss om du oppdager andre nettbutikker som har knyttet seg til SVOSJ som vi har glemt å føre opp.

logoNavnSammendragHandle

Takk for at du deler denne siden der du syns det passer på eget nettsted, blogg eller sosial konto. Kommenterer gjerne under om dine erfaringer med SVOSJ. Det er til stor hjelp for andre. God ehandel!

eButikker har ingen kommersielt samarbeid med SVOSJ, men samarbeider med noen av nettbutikkene i listen over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.