Din Holdning

Din Holdning nettbutikk tilbyr produkter som innleggssåler, nakkekøye, og dekompresjonsbelter for å forbedre kroppsholdning og lindre muskel- og skjelettplager. Nettbutikken gir også råd om ergonomisk sitting og øvelser for bedre holdning, og har mange positive kundetilbakemeldinger for produktene sine.

Gratis frakt over 699 kr. Gratis retur. Åpent kjøpe i 90 dager. Sikker betaling. Personlig service.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikken Din Holdning er tilbyr produkter og løsninger som hjelper deg med å forbedre kroppsholdning og lindre smerter knyttet til muskel- og skjelettlidelser. Blant produktene de selger finner man innleggssåler som er spesielt utformet for å lindre smerter i foten, hælen, kneet og ryggen. Disse sålene har fått svært positive tilbakemeldinger fra kunder, særlig de som lider av plantar fasciitt.

En annet interessant produkt er nakkekøyen som gir avlastning for nakkesmerter og hodepine ved å bruke cervical trekkraft for å redusere trykk og spenning i nakken. Dekompresjonsbeltet er et annet produkt som er designet for å støtte korsryggen og lindre ryggsmerter gjennom dekompresjonsterapi. Og vi må ikke glemme Holdningsvesten 2.0 som hjelper med å forbedre kroppsholdningen ved å trekke skuldrene tilbake til en naturlig posisjon, og skape et muskelminne for god holdning. De tilbyr også en øyemaske som holder god varme over en periode, noe som kan være avslappende, samt en sittepute som gjør ethvert sete mer komfortabelt og hjelper med å forhindre smerter ved langvarig sitting.

For å komplementere deres flotte produktlinje, tilbyr nettbutikken Din Holdning også råd og tips om ergonomisk sitting, hvordan holdning påvirker både kropp og sinn, og tilbyr også øvelser for bedre kroppsholdning samt lindring av nakke- og ryggsmerter. Dette inkluderer spesifikke treningsopplegg for bedre kroppsholdning og mot nakke- og ryggsmerter som er lett å følge.

Kundetilbakemeldingene indikerer at mange er fornøyd med produktene og kundeservicen fra Din Holdning AS. Det er spesielt mye positiv tilbakemelding på innleggssålene og dekompresjonsbeltet, som mange mener har hjulpet dem med å redusere smerter og forbedre livskvaliteten. Trygg betaling med Vipps eller Klarna. Vi anbefaler at du besøker nettbutikken for en titt.

Gratis frakt over 699 kr. Gratis retur. Åpent kjøpe i 90 dager. Sikker betaling. Personlig service.

Din Holdning nettside
Din Holdning nettside
Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Ja

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Ja

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Amex (American Express)

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Din Holdning”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.