Energy B12+D3

Energy B12+D3 er et kosttilskudd som inneholder vitamin B12 og D3, som begge bidrar til normal funksjon av immunsystemet og energiomsetning i kroppen. Vitamin B12 er også viktig for normal muskelfunksjon og kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Kosttilskuddet er 100% vegansk og kan være spesielt viktig for veganere og vegetarianere som kan ha vanskeligere for å få nok B12 fra kostholdet. Mangel på disse vitaminene kan føre til symptomer som tretthet, redusert matlyst, og økt risiko for benskjørhet. Energy B12+D3 kan derfor bidra til mer energi i hverdagen og bedre helse.

Laget i Norge. Dokumentert effekt. Ingen bivirkninger. Trygg e-Handel sertifisert.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Sliter du med slapphet og mangel på energi? Energy B12+D3 er et kosttilskudd som inneholder vitamin B12 og D3, som begge bidrar til normal funksjon av immunsystemet og energiomsetning i kroppen. Vitamin B12 er også viktig for normal muskelfunksjon og kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Kosttilskuddet er 100% vegansk og kan være spesielt viktig for veganere og vegetarianere som kan ha vanskeligere for å få nok B12 fra kostholdet. Mangel på disse vitaminene kan føre til symptomer som tretthet, redusert matlyst, og økt risiko for benskjørhet. Energy B12+D3 kan derfor bidra til mer energi i hverdagen og bedre helse.


Laget i Norge. Dokumentert effekt. Ingen bivirkninger. Trygg e-Handel sertifisert.  

Frakt

Fri frakt

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Ja

Trygg e-handel sert.

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Energy B12+D3”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.