Fraxx Nettkurs

Fraxx Nettkurs tilbyr videobaserte kurs med Norges ledende eksperter innen livsstil, underholdning og sport. Plattformen inkluderer varierte temaer fra hagekunst til bakekunst. Kursene er fleksible, og brukere kan lære i eget tempo. De oppfordrer også til forslag for nye kurs og er aktive på sosiale medier.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Fraxx Nettkurs tilbyr en rekke spennede videobaserte kurs av høy kvalitet, ledet av noen av Norges fremste eksperter innenfor ulike felt som livsstil, underholdning og sport. Kursene er designet for å være underholdende og informative, med fokus på personlig læring.

Kurstilbudet strekker seg fra hagekurs med Ingunn Anvik & Halvor Bakke, til bakekurs med Ida Gran-Jansen, og et kurs i langrennsteknikk med Anders Aukland. Det er også mulig å lære om interiørdesign, sying av egne klær, forfatterskap og mye mer. De lærerike kursene kan nytes i eget tempo, og det er mulighet for å lytte til kursets lydfiler mens man er på farten.

I tillegg oppfordrer Fraxx sine brukere til å foreslå nye kurs og instruktører. Fraxx sørger også for brukerstøtte med en FAQ-seksjon for ofte stilte spørsmål og muligheten til å kontakte dem direkte.

De er også aktive på sosiale medier som Facebook og Instagram. Fraxx Interactive AS står bak denne innovative læringsplattformen, og ønsker å gi alle muligheten til å lære av de beste, når som helst og hvor som helst.

Så hvorfor ikke lære deg noe nytt fra en proff i dag?

Klikk på bildet for å se Fraxx sin kuroversikt
Klikk på bildet for å se Fraxx sin kursoversikt
Land

Norge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fraxx Nettkurs”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.