Medox

Medox er et helsekostprodukt fra norske Medpalett AS som inneholder viltvoksende blåbær og solbær. Bærene har dokumenterte helsefordeler og bidrar til å opprettholde normal funksjon av flere organsystemer. Medox er glutenfritt, laktosefritt og vegansk, og kan være en god tilleggsfaktor for å opprettholde generell god helse.

Trygghetsgaranti og sikker betaling. Levert rett i postkassa. 50% på første pakke.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Medox er et helsekostprodukt utviklet av det norske selskapet Medpalett AS, som inneholder viltvoksende blåbær og solbær. Disse bærene har dokumenterte helseegenskaper som bidrar til å opprettholde normal funksjon av flere av kroppens organsystemer.

En kapsel med Medox inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg er antocyaner. Antocyaner er en type antioksidant som gir bærene deres karakteristiske farge, og som også gir en rekke helsefordeler.

Blåbær og solbær er de aktive ingrediensene i Medox, har flere dokumenterte helseegenskaper som bidrar til å opprettholde normal funksjon av blant annet blodkar, kolesterolbalanse, syn, muskler og blodsirkulasjon. Blåbær er en god kilde til antioksidanter.

Medox er glutenfritt, laktosefritt og vegansk. Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil, men Medox kan være en god tilleggsfaktor for å opprettholde helsen og bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Trygghetsgaranti og sikker betaling. Levert rett i postkassa. 50% på første pakke.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Medox”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.