Mixx Travel

Mixx Travel er en turoperatør med Norges største utvalg av reiser til Tyrkia, Kreta, Rhodos og Kypros. De tilbyr høykvalitets hotellopphold til gode priser, med spesialtilpassede reiser for forskjellige demografier. Nettsiden deres gir enkel tilgang til hotellbookinger, reisetilbud og kundeservice.

Raskt voksende reisenettside. Vipps betaling. Gode tilbud og rabatter.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Mixx Travel er en raskt voksende turoperatør som har eksistert siden 2009, med kontorer i Malmø og København. De er kjent for å ha Norges største utvalg av reiser til Tyrkia, samt til Kreta, Rhodos og Kypros. Fra Norge opererer de flyvninger fra Oslo, Bergen og Stavanger, og de har kunder fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Mixx Travel tilbyr reiser og ferier tilpasset ulike grupper som barnefamilier, voksne par, unge vennegjenger og seniorer. De spesialiserer seg på reiser med hotellopphold av høy klasse til gode priser, noe som har blitt populært blant deres kunder. På deres nettside tilbyr de en rekke funksjoner som søkealternativer for hotell, restplasser, reisemål, tilbud, golf, reiser og inspirasjon.

De tilbyr også en rekke forskjellige hotellalternativer, inkludert All Inclusive-hoteller i Tyrkia, med gode rabatter. Det er enkle metoder for å få hjelp, enten via telefon eller e-post, og de tilbyr også billige flybilletter til Middelhavet. De har en funksjon kalt «Testpilot» for eventyrlystne reisende som tør å reise til ukjente reisemål.

I tillegg til å tilby reiser og hotellbookinger, har Mixx Travel også et nyhetsbrev hvor kundene kan motta de beste tilbudene først. Nettstedet nneholder viktig informasjon for kunder før, under og etter reisen, inkludert reisevilkår og forsikringsinformasjon.

Mixx Travel er nevnt her:

Raskt voksende reisenettside. Vipps betaling. Gode tilbud og rabatter.

mixx travel nettside
Sjekk ut Mixx Travels nettside

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Outlet

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mixx Travel”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.