OptiBrain

OptiBrain er et kosttilskudd som støtter hjernehelse og mental prestasjon. Ashwagandha bidrar til mindre stress og angst, vitamin B3 og B5 gir økt energi og mental prestasjon, magnesium bidrar til normal hjernefunksjon, og ginseng bidrar til bedre konsentrasjonsevne.

100% naturlig. Gratis frakt, rask levering og en prøveperiode på 30 dager uten bindingstid. Abonnementstjeneste.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

OptiBrain er et kosttilskudd som er utviklet for å støtte hjernehelse og mental prestasjon. Dette avanserte kosttilskuddet inneholder flere ingredienser som er kjent for å ha positive effekter på hjernen og kroppen.

Ashwagandha er en av ingrediensene i OptiBrain og har lenge vært brukt i Ayurvedisk medisin. Denne urten har vist seg å øke kroppens motstand mot stress og bidra til å balansere flere funksjoner i kroppen, inkludert den mentale og emosjonelle funksjonen. Ashwagandha har også vist seg å støtte læring og hukommelse og forebygge kognitive nedsettelser hos eldre.

Vitamin B3 og B5 er også inkludert i OptiBrain, og disse bidrar til normal funksjon av nervesystemet, samt er viktige for normal mental prestasjon og funksjon. Disse vitaminene bidrar også til å redusere tretthet og fatigue.

OptiBrain inneholder også magnesium og ginseng som bidrar til normal funksjon av nervesystemet og normal hjernefunksjon. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og fatigue, noe som kan ha en positiv effekt på kroppen og hjernen. Ginseng har vist seg å bidra til bedre konsentrasjonsevne og støtte kognitive prestasjoner, mentale funksjoner og hukommelse, samt fysisk og psykisk kapasitet i pressede situasjoner.

OptiBrain kan bidra til å støtte læring og hukommelse, reduksjon av stress og angst, reduksjon av tretthet og fatigue og bedre konsentrasjon. Dette kosttilskuddet er ideelt for personer som ønsker å optimalisere sin mentale prestasjon gjennom hele dagen.

100% naturlig. Gratis frakt, rask levering og en prøveperiode på 30 dager uten bindingstid. Abonnementstjeneste.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “OptiBrain”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.