Provexin

Provexin Norge tilbyr Provexin A100HF, et hårvekstmiddel for menn mot arvelig hårtap. Produktet har klinisk dokumentert effekt og er EU-registrert. Kampanjer gir mulighet til å prøve for 99 kr. Pakker sendes hver fjerde uke hvis man ikke sier opp.

Introtilbud og kampanjer. Ingen bindingstid eller oppsigelsestid. 14 dagers full returrett. Gratis frakt. 

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Provexin Norge tilbyr Provexin A100HF, et hårvekstmiddel for menn som behandler arvelig hårtap (androgen alopeci). Det påføres hodebunnen der hårtap har oppstått. Produktet har dokumentert effekt kliniske studier og er registrert som medisinsk utstyr klasse I i EU. Omtrent halvparten av norske menn begynner å miste hår innen de fyller femti år. Provexin Norge tilbyr informasjon om arvelig hårtap og tips for å stoppe det. Provexin er enkel å påføre og trekker godt inn i hodebunnen.

Produktet inneholder 1,5-pentandiol, patentert pollenekstrakt A100, E-vitamin, biotin og sink, og har ingen kjente bivirkninger. 1,5-pentandiol fungerer som et rensemiddel, og fjerner stoffer som blokkerer hårsekken og hindrer hårvekst, mens næringsstoffene forbedrer hårtilveksten. Effekten er best jo kortere tid siden hårtapet startet. Påfør produktet to ganger daglig, og fortsett over flere måneder for ønsket resultat. Hårvekst tar tid, og det kan ta 5-7 måneder før resultatene blir synlige. Produktet kurerer ikke arvelig hårtap, men kan redusere effekten så lenge det brukes.

Du kan prøve til en god pris og siden det er en abonnementstjeneste får du pakker sendt hver fjerde uke. Ofte har de kampanjer som sommertilbud. Sjekk nettsidene for mer info samt gode kunde historier.

Introtilbud og kampanjer. Ingen bindingstid eller oppsigelsestid. 14 dagers full returrett. Gratis frakt.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Menn

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Provexin”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.