Qvesarum

Qvesarum er en nettbutikk som tilbyr bygge- og innredningsprodukter av høy kvalitet, inkludert flisegulv, terrakottagulv, hageprodukter, baderomsmøbler, og peiser. Alle produktene er laget med håndverksmessig presisjon og naturmaterialer, og designet for å vare i generasjoner.

Toll inkludert i prisen fra Sverige. Lav fast frakt på levering.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Qvesarum er en unik nettbutikk som tilbyr et bredt spekter av bygge- og innredningsprodukter av høy kvalitet. Dette inkluderer baderomsinnredning, flisegulv, utendørsbelysning, vinduer og hageartikler. Drevet av en lidenskap for ekte håndverk og profesjonalitet, lager de produkter designet for å vare i generasjoner, med en hovedvekt på naturmaterialer og en klassisk stil.

Hos Qvesarum nettbutikk kan du finne et variert utvalg av flisegulv og terrakottagulv, produsert etter gamle tradisjoner og teknikker. Dette omfatter gulvplater som eldes med en unik skjønnhet, som er håndlaget og produsert med ekte terrakottaplater.

Du kan også oppdage et variert utvalg av solide og holdbare hageprodukter. Fra en bålkurv av smijern til et landbord i gjenvunnet teak, har de noe for hver hageentusiast.

For badet, tilbyr Qvesarum et sortiment av håndlagde baderomskommoder, tilgjengelige i flere modeller, størrelser og farger.

Ikke minst har de peiser og vedovner som gir en hyggelig og varm atmosfære på kalde og mørke kvelder, og som også kan brukes som en supplerende varmekilde for å redusere strømforbruket.

I tillegg tilbyr de regelmessige salg og tilbyr en 10% rabattkode på ditt første kjøp når du abonnerer på deres nyhetsbrev.

Hvis du verdsetter høy kvalitet, tradisjonelt håndverk og bærekraftige produkter for hjemmet ditt, er Qvesarum den opplagte nettbutikken for deg.

Toll inkludert i prisen fra Sverige. Lav fast frakt på levering.

Klarna

Nei

Land

Sverige

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

AfterPay

Ja

Gavekort

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Qvesarum”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.