Sleep Repair

Sleep Repair er et naturlig kosttilskudd som fremmer sunn søvn ved hjelp av urter, vitaminer og mineraler. Produktet tilbyr en 180-dagers pengene-tilbake-garanti og er tilgjengelig som et abonnement med positive kundeanmeldelser.

Kosttilskudd for deg med søvnproblemer. Prøv gratis i 30 dager. Abonnement etter prøvepakke.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Sleep Repair er et naturlig kosttilskudd designet for å støtte sunn søvn og for deg med søvnproblemer. Produktet er utviklet med en blanding av naturlige urter som inkluderer humleekstrakt, kamille, sitronmelisse, og lavendelekstrakt, i tillegg til essensielle vitaminer og mineraler som magnesium, biotin, B12, og B6.

Disse ingrediensene samarbeider for å hjelpe deg med å sovne raskere og lenger, noe som kan føre til at du våkner opp mer uthvilt og revitalisert. Humleekstrakt bidrar til å berolige og redusere stress og angst, mens kamille- og sitronmelisseekstrakt fremmer avslapning og reduserer nervøsitet. Lavendelekstrakt har en beroligende duft som fremmer søvn, og magnesium regulerer søvn- og våkensykluser.

Sleep Repair tilbyr en 180-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som gir deg som kunde muligheten til å prøve produktet risikofritt.

Dette er et abonnementstilbud hvor hver forsendelse etter prøvepakken vil bestå av tre pakker til 346 NOK hver, med en samlet kostnad på 1038 NOK (inkl. frakt og moms), som fornyes hver tredje måned. Kunder kan avslutte eller endre abonnementet når som helst. Produktet har også mottatt positive anmeldelser med en score på 4.7 basert på 407 anmeldelser.

Kosttilskudd for deg med søvnproblemer. Prøv gratis i 30 dager. Abonnement etter prøvepakke.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sleep Repair”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.