Somnax

Somnax er et kosttilskudd utviklet for å forbedre søvnkvaliteten og hjelpe personer med søvnproblemer. Det inneholder melatonin, rosenrot, lavendelolje, sitronmelisseolje og B-vitaminer. Somnax er tilgjengelig for en 30-dagers gratis prøveperiode og fortsetter som abonnement.

Prøv Somnax med melatonin gratis i 30 dager. Løs søvnproblemet ditt.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Somnax med melatonin er et kosttilskudd for søvn som inneholder en unik blanding av ingredienser for å forbedre søvnkvaliteten og hjelpe deg med å sove bedre om natten. Over 750 000 nordmenn lider av søvnvansker, og det kan ha en negativ innvirkning på helsen og hvor opplagt du er på jobb. Somnax inneholder melatonin, et hormon som dannes naturlig i kroppen i forbindelse med søvn og døgnrytme, som kan bidra til å redusere innsovningstiden og forbedre søvnkvaliteten uten å være vanedannende. Melatonin var tidligere reseptbelagt, men nå kan man få melatonin for bedre søvn uten resept.

Somnax inneholder også ekstrakt av rosenrot, som tradisjonelt har blitt brukt mot stress, samt lavendelolje og sitronmelisseolje, kjent for sin beroligende effekt. B-vitaminer som B1, B2, B3, B5, B6 og B12 er også inkludert i Somnax, og disse har en rekke funksjoner i kroppen, blant annet knyttet til nervesystemet og energiomsetning. Den unike kombinasjonen av virkestoffer i Somnax gjør det til et kosttilskudd som er utviklet spesielt for personer som sliter med søvnproblemer og døgnrytme.

Somnax er tilgjengelig for en 30-dagers gratis prøveperiode. Hvis du vil forbedre søvnkvaliteten din og våkne uthvilt og opplagt om morgenen, kan det være verdt å prøve Somnax.

Prøv Somnax med melatonin gratis i 30 dager. Løs søvnproblemet ditt.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Somnax”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.