Har du nettbutikk og vil bli oppført i nettbutikk katalogen hos eButikker.no? Det koster foreløbig ingenting og er helt gratis!

Det er foreløpig helt gratis å bli oppført på eButikker.no. Hvis du har en seriøs nettbutikk som fortjener å være med i nettbutikkoversikten med snarveier, så ta kontakt så putter vi den i katalogen. Vi har en lang backlogg av nettbutikker som ønsker å bli med og har en god liste over disse. Vi vurderer derimot fortløpende om vi skal ta betalt for oppføringer vi ikke har andre samarbedspartnere med, men det vil ikke skje i 2020 – kanskje 2021.

Send oss en epost til kontakt [alfakrøll] ebutikker.no om du er interessert.

Vi har et par enkle kriterier for å legge til nettbutikker på denne siden. De er:

  • Butikken bør være på norsk og sende fra Norge.
  • Butikken må være trygg og seriøs. Det er fint om den er godkjent av Trygg e-Handel eller betalingsløsninger som VISA, MasterCard eller Klarna, men det er ikke et must.
  • Vil gjerne ha en liten beskrivelse av butikken med noen setninger, hvilken kategori den tilhører, tilgang til en logo og web-adresse å linke til.
  • Hvis nettbutikken har et partnerprogram / affiliateprogram, ønsker vi å bli medlem av dette.
  • Legg en link på din side i for eksempel et blogginnlegg tilbake til ebutikker.no eller din nettbutikkside her på portalen. Den URLen har typisk denne formelen: https://www.ebutikker.no/nettbutikkside/babyshop/

Værre var det ikke. 🙂

Vi kan dog ikke garantere økt trafikk og økt handel hos de nettbutikkene som er ført opp i databasen til ebutikker.no, men det koster jo ingenting og generelt sett er det bedre å være oppført flere steder. Du får også en backlink tilbake som teller i SEO sammenheng.

Hvorfor gratis?

Hvis du lurer på hvorfor det er gratis og syns det er rart, er det rett og slett fordi vi ønsker å ha en brukervennlig og komplett samling trygge nettbutikker.

Noen av nettbutikkene er tilknyttet samarbeidsavtaler, affiliate programmer, som gir litt inntekter til drift av siden. Det står litt mer om det på Om siden.

Det er en viss mulighet for at oppføringer vil koste noen hundrelapper i løpet av 2021 for nettbutikker vi ikke har andre samarbeidsavtaler med. Denne “avgiften” går rett og slett bare til tiden det tar å legge opp nettbutikker.

Endringer og tillegg

Er du allerede oppført setter vi stor pris på tilbakemeldinger på om beskrivelsen dekker din nettbutikk tilstrekkelig. Send meg gjerne en lenger beskrivelse, flere produktbilder og rabattkoder vi kan legge inn også hvis du vil. Det gjør at din butikk blir enda enklere å finne, ser mer attraktiv ut og får mer klikk. Meld fra om feil.

Send til: kontakt [alfakrøll] ebutikker.no

Fjerning

Ønsker du å fjerne din nettbutikk fra eButikker.no er selvfølgelig det også mulig. Bare gi beskjed så tar vi bort linken til din nettbutikk uten spørsmål.