Om

Hei kort om oss

Kort om eButikker – En nettbutikkoversikt og ehandelsblogg

eButikker.no er en nettbutikkkatalog, eller shoppingportal, som ble skapt i 2016, da under navnet eButikkportalen.no, med et ønske om å samle alle seriøse, trygge, internettbutikker i Norge i alle sjangre, som selger fysiske varer, tjenester og digitale produkter, på ett sted med snarveier. Det finnes endel slike sider, men vi så at mange av dem var utdaterte. Det skjer endringer i det norske nettbutikk segmentet hele tiden, og eButikker.no har som visjon å være i forkant til enhver tid. I tillegg samler vi rabattkoder og tilbud på en egen oppdatert og levende side.

Det er viktig å velge trygge butikker så netthandelen din går smertefritt. Netthandelen i landet har økt kraftig de siste tiårene og nye norske nettbutikker dukker stadig opp. Her er mine tips for hvordan unngå nettsvindel og useriøse nettbutikker.

En e-butikk lar deg handle enkelt på nett uten at du trenger oppsøke en fysisk butikk, og varene blir sendt enten hjem til deg eller til nærmeste utleveringssted for post. Vi håper vi kan bli en foretrukken nettbutikkportal blant alle bra shopping sider der ute.

Rask og oppdatert

Vi har i tillegg ønske om å lage en rask og responsive side tilpasset både PC’er og mobil. Fler og fler søk og handling foregår på mobiltelefon, så det er viktig å være i forkant her og. At siden er oppdatert og føles ny og ivaretatt er også viktig – til det trenger vi din hjelp. Si gjerne fra om noe er utdatert og gammelt, eller rett og slett ikke fungerer.

I tillegg til de forskjellige kategoriene med enkel tilgang til hundrevis av nettbutikker vil Nyhetsbloggen være oppdatert der det kommer spesielle tilbud. Dette gjelder særlig i store handelsperioder som Jul, Black Friday og Cyber Monday.

For at du som forbruker skal være trygg på at dette er en side ment for å hjelpe deg i velge gode og trygge butikker er det viktig at DU skriver anmeldelser som kan hjelpe andre på de butikkene du selv har prøvd. Har du en favorittbutikk gi den høy stjerne. Er den dårlig med uholdbar service, gi den en lav stjerne.

Sammen skal vi bygge en bra nettbutikkportal!

Driftsstøtte

Driften av siden vil bli ivaretatt gjennom partnerprogrammer / affiliateprogrammer hvor eButikker.no får kommisjoner av salg gjort gjennom dette nettstedet. Dette foregår via noen butikkers partnerlenker og slikt innhold regnes som reklame og annonsørinnhold. Det er viktig og lovpålagt å gjøre deg som kunde oppmerksom på dette, men i bunn og grunn vil du ikke merke noen forskjell når du handler i din favoritt nettbutikk. Slike partnerprogrammer kan du lese mer om i denne artikkelen om norske affiliate nettverk – kanskje du vil prøve å tjene penger på nett selv?

Dette sikrer og en reklamefri nettside, enn så lenge.

De aller fleste butikkene og tjenestene her er derimot ikke knyttet til et slikt partnerprogram.

SoMe – Følge!

Følg oss på sosiale medier. Vær først ute når det kommer nyheter og spesielle tilbud.

Ser du noen feil på siden, har mer detaljer å legge ting, eller ønsker å bli oppført, så send meg for all del melding om det til kontakt [alfakrøll] ebutikker.no. Det er helt kostnadsfritt.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om hva som skjer på eButikker.no ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. No spam… og kommer sjeldent ut.

Flere nettadresser som peker hit

Det er flere domenenavn som peker mot denne siden. Bruk noen av disse hvis det er enklere å huske:

Bildene på nettsiden

Det du ser av bilder på nettsidene er stort sett kjøpt fra Depositphotos. Noen er også fra Pixabay og Pexels. To gode sider for gratis bilder.

Ha en god dag, 🙂

mvh
Andreas,
grunnlegger av eButikker.no – en nettbutikk katalog

Ha en God og Trygg netthandel!

Super mobilvennlighet er et av hovedmålene for eButikker.no.

Super mobilvennlighet er et av hovedmålene for eButikker.no.