32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020)

gratis_vareprøver_topp_ny_

Siden inneholder annonselenker

Gratis vareprøver er gøy! Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter

Det er faktisk endel ting på nett som er gratis og som det er gøy å handle. Her gir vi deg en oppdatert liste (i 2020) over forskjellige gratis vareprøver og prøvepakker du kan bestille på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer og gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover. Denne siden kommer du også til ved å bokmerke gratisvareprover.no.

Hopp direkte ned til listen over de gratis vareprøvene

Mange digitale tjenester, slik som e-magasin tjenesten Wype og lydboktjenestene Storytel og Fabel, tilbyr prøveperioder, men i denne artikkelen fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige ting til barnet. Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting:

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet. En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting du må huske på.

Liste over nettbutikker med gratis vareprøver

Listen er i alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Lenkene på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet. Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle. Meld også fra om feil du kommer over.

Nettsted / butikkGratisprodukt
Caviar serien fra Aime

Aime Caviar gratisprøve


Prøv Caviar serien fra Aime gratis i 30 dager. Caviar er en effektiv hudpleieserie med kaviar og kollagen. Prøven inkluderer Caviar & Collagen dagkrem, Caviar & Elastin nattkrem og øyekrem.
CLA + Green TeaCLA Green Tea Gratis Vareprøve

Du kan prøve kosttilskuddet og slankeproduktet CLA + Green Tea gratis i en måned om du vil. Produktet reduserer kroppsfettet og gir en fastere kropp ifølge produsent. Porto må betales.

DizolveDizolve Gratis Vareprøver
Dizolve er en ny måte å vaske klær på. De gir deg gratis prøver nok til 32 av av deres innovative og miljøvennlig vaskemiddel. Det eneste du betaler er porto. Sjekk ut nettsidene for hvorfor det er verdt å prøve dette populære tøyvaskmiddelet.
Dmax Dmax D-vitamin Gratis Vareprøve
Dmax er myke D-vitaminkapsler som styrker immunforsvar og kan forhindre høyt blodtrykk. Dmax gir deg 60 dagers fritt forbruk dersom du betaler porto.
DrynitesDrynites vareprøve
Drynites sender deg gratisprøve på nattbukse for barn. Dette er et produkt for barn som tisser i sengen og et hjelpemiddel for å bli kvitt sengevætingen.
EZOgreenEZOgreen vaskemiddel Gratis Vareprøve

EZOgreen er fremtidens vaskemiddel, skånsom mot huden og helt naturlig. Motta gratis prøvepakke på nettsidene deres nok til mange vask.

FabelPrøv Fabel gratis

Prøv lydboktjenesten gratis i 4 uker ved å trykke på lenken. Fabel har tusenvis av lydbøker for store som små og er perfekt underholding.

Flex 5XFlex 5X Gratis Vareprøve
Prøv Flex 5X gratis. Dette er et naturlig kosttilskudd for muskler og ledd fra Vitamail.
FlinkBiskFlinkBisk gratis prøvepakke
FlinkBisk sender deg en gratis velværepakke til hunden din med kvalitetsleke, godbiter, snacks og tygg. Dette blir hunden din glad for. Verdi over 600 kr – du betaler bare porto.
Fortuna Shave ClubFortuna Shave Club prøvepakke
Fortuna Shave Club sender deg en gratis prøve på høvel og 2 blader til kroner 0,- dersom du betaler porto. Fortsetter etter det som abonnement på blad.
HayuPrøv Hayu gratis
Hayu er en strømmetjeneste der du kan se reality-TV på nettet strømmet til mobilen, nettbrettet og mer. De har hyppige og raske oppdateringer når det kommer ut. Du kan prøve Hayu gratis i en måned.
Herbal Betakaroten HQHerbal Betakaroten HQ Gratis Vareprøve
Du kan prøve kosttilskuddet Herbal Betakaroten HQ kostnadsfritt i 30 dager ved bestilling på nettsidene deres. Produktet bidrar til å gi huden dyp, jevn og varig brunfarge. Etter det går man over på abonnement uten bindingstid.
HISTORIE DigitalHistorie digital
Bli smartere. Prøv HISTORIE Digital i en måned gratis. Ubegrenset digital adgang til historienet.no inkludert hele arkivet fra HISTORIE via nett og app. Du får også digital utgave av de 12 siste numrene av HISTORIE i film, lyd og interaktive illustrasjoner.
Lifeline CareLifeline Care gratis vareprøver
Lifeline Care sender deg gjerne en gratis vareprøve av kosttilskuddet sitt. Gjelder både Lifeline Care Barn og Lifeline Care Gravid.
MetaBurnMetaBurn prøv gratis
MetaBurn er et naturlig kosttilskudd som bidrar til økt fettforbrennining og som demper søtsuget. Dette hjelper deg å gå ned i vekt samt kontrollere vekten. Du får et 2 måneders forbruk gratis om du betaler for frakt.
NøttemakerenNøttemakeren gratis vareprøve
Nøttemakeren sender deg gratis vareprøve på nøtteposer (til bedrift).
LaceLace vareprøve
Lace gir deg undertøy i form av 2 gratis truser på deres hjemmeside.
MemorolMemorol gratis vareprøve
Memorol er et kosttilskudd som forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen. Du kan prøve produktet gratis i 60 dager mot betaling av porto.
PaceBoxPacebox gratis vareprøve
PaceBox gir deg gratis prøve på barberhøvelen Pace6 for menn, inkludert barberskum og to refillblader, levert rett hjem på døra. Kun portobetaling. Ingen bindingstid på abonnementet.
Pickatale32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 1

Pickatale er en fantastisk lydbok og lese app for barn med veldig mye fengende og spennende, og du kan prøve gratis før du bestemmer deg.
Pharma Polar PolarinPharmaPolar
Pharma Polar sender deg 30 dagers forbruk som velkomstpakke på Polarin kosttilskudd for plager og vonde muskler. Betal kun 19 kr i porto.
Polarkrill Omega 3Polarkrill Omega 3 prøve
Du kan prøve Polarkrill omega-3 kapsler gratis i 30 dager mot betaling av porto. Dette er kapsler med høykonsentrert omega-3 fra en av naturens reneste kilder.
ReJuve32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 2

Få tilsendt en ReJuve-tube i full størrelse som varer i 30 dager gratis mot betaling av porto.
Retinol - Vitamin A DayCream

Retinol - Vitamin A DayCream


Prøv dagkremen Retinol - Vitamin A DayCream gratis mot betaling av frakt. Dette er en komplett dagkrem som stimulerer hudcellene og gir deg renere, glattere og mykere hud med aktive, naturlige ingredienser og vitamin A.
Samlerhuset32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 3
Samlerhuset gir deg ofte gode gratistilbud. Denne gangen får du et kronestykke i 24 karat rent gull med Munchs Madonna motiv, uten at det koster deg en krone utenom frakt.
SF KidsSF Kids 14 dagers gratis prøveperiode
Hos SF Kids som er en strømmetjeneste for barn får du 14 dagers gratis prøveperiode.
Super Omega 3 med KollagenSuper Omega 3 med Kollagen
Prøv Super Omega 3 med Kollagen gratis i 60 dager fra norsk laks. Inneholder lakseolje, udenaturert haibrusk, Collagen type 2, Vitamin C, Vitamin D og Mangan.
ShaiBoxShaiBox gratis vareprøve
ShaiBox gir deg barberhøvelen Shai for kvinner gratis, sammen med en stor velværepakke som inneholder mye annet gøy. Sammen med barberhøvelen kommer 2 refillblader. Verdi over 500 kr.
Ultimate Memory Booster32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 4
Ultimate Memory Booster tilbyr deg en gratis og risikofri prøvepakke på 30 dagers forbruk hvis du betaler porto. Kapselen skal bidra til økt hjernekapasitet og forbedret mental klarhet.
Vigorex32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 5
Du kan prøve potenspillen Vigorex V.H.E.S. gratis i 30 dager dersom du betaler porto. Forbruket gjelder en prøvepakke på 60 kapsler. Les mer på nettsiden.
Vendela DiamondsVendela Diamonds gratisprøve
Vendela Diamonds er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter. Du får gratisprøve på dagkremen og hudoljen her mot betaling av porto. Abonnements tjeneste.
Vendela Diamonds Brilliant Day & Instant Care SerumVendela Diamonds Brilliant Day & Instant Care Serum Gratis
La Vendela sende deg graits prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum mot porto. Du blir i samme slengen en av hennes mange tusen fornøyde abonnenter.
Vendela Instant GlowVendela gratis prøve hudkrem InstantGlow
Hos Vendela får du en gratis prøve på hennes eksklusive ansikts- og hudkrem Instant Glow. Les mer på nettsiden.
Vendela SilverDaySilverDay dagrem gratisprøve
Du kan også få gratis prøve av Vendelas dagkrem SilverDay. Les mer på nettsiden.
Wype32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 6
Prøv den digitale magasin tjenesten Wype 2 måneder gratis. De har bladene Illustrert Vitenskap, Tara, Bo Bedre, Historie, I FORM, BoligPluss, Komputer for alle, National Geographic, Aktiv Trening, Digital Foto, Gjør Det Selv, Costume og All verdens Historie.

32 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020) 7

Husk!

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Avmeld nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Håper du fant noen interessante gratis vareprøver å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Gratis24, Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

God handel!

Les også: 21 Gratis Babypakker Og Velkomstpakker!

Tidsbegrenset gratistilbud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.