30 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode

gratis_vareprøver_nett_ny
Siden kan inneholde annonselenker

Gratis vareprøver er gøy! Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter

Det er faktisk endel ting på nett som er gratis og som det er gøy å handle. Her gir vi deg en oppdatert liste (i 2021) over forskjellige gratis vareprøver og prøvepakker du kan bestille på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer og gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover. Denne siden kommer du også til ved å bokmerke gratisvareprover.no.

Hopp direkte ned til listen over de gratis vareprøvene

Mange digitale tjenester, slik som e-magasin tjenesten Wype og lydboktjenestene Storytel, Pickatale og Fabel, tilbyr prøveperioder, men i denne artikkelen fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige ting til barnet. Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting:

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet. En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting du må huske på.

Liste over nettbutikker med gratis vareprøver

Listen er i alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Vi har derimot sortert på tre kategorier. Den øverste heter skjønnhetsprodukter, helse og velvære, den neste er andre produkter og den siste er digitale tjenester og strømmetjenester.

Lenkene på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet. Husk at om du klikker på overskriftene for å finne ut mer om produktene åpner dette seg på ny side. Du mister altså ikke denne fine oversikten.

Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle. Meld også fra om feil du kommer over. Her får du gratis ting:

Skjønnhetsprodukter, helse og velvære

Aime Caviar gratisprøve

Caviar hudpleiekremer fra Aime

Prøv Caviar serien fra Aime gratis i 30 dager. Caviar er en effektiv hudpleieserie med kaviar og kollagen. Prøven inkluderer Caviar & Collagen dagkrem, Caviar & Elastin nattkrem og øyekrem.

 


CLA Green Tea Gratis Vareprøve

CLA + Green Tea

Du kan prøve kosttilskuddet og slankeproduktet CLA + Green Tea gratis i en måned om du vil. Produktet reduserer kroppsfettet og gir en fastere kropp ifølge produsent. Porto må betales.

 


Dmax

Dmax D-vitaminkapsler

Dmax er myke D-vitaminkapsler som styrker immunforsvar og kan forhindre høyt blodtrykk. Dmax gir deg 60 dagers fritt forbruk dersom du betaler porto.

 


Flex 5X Gratis Vareprøve

Flex 5X kosttilskudd

Som sett på TV: Prøv Flex 5X gratis. Dette er et naturlig kosttilskudd som gir økt fleksibilitet for muskler og ledd.

Tablettene nneholder de fem viktige virkestoffene Kollagen type 2, gurkemeie, boswellia serrata, mangan og vitaminene C, K2 og D3.

Du får en prøvepakke nok til 60 dager mot betaling av porto.


Fortuna Shave Club prøvepakke

Fortuna Shave Club barberhøvler

Fortuna Shave Club sender deg en gratis prøve på høvel og 2 blader til kroner 0,- dersom du betaler porto. Fortsetter etter det som abonnement på blad.

 


Herbal Betakaroten HQ Gratis Vareprøve

Herbal Betakaroten HQ

Du kan prøve kosttilskuddet Herbal Betakaroten HQ kostnadsfritt i 30 dager ved bestilling på nettsidene deres. Produktet bidrar til å gi huden dyp, jevn og varig brunfarge. Etter det går man over på abonnement uten bindingstid.

 


Lifeline Care gratis vareprøver

Lifeline Care

Lifeline Care sender deg gjerne en gratis vareprøve av kosttilskuddet sitt. Gjelder både Lifeline Care Barn og Lifeline Care Gravid.

 


MetaBurn prøv gratis

MetaBurn kosttilskudd øker forbrenningen

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd som bidrar til økt fettforbrennining og som demper søtsuget. Dette hjelper deg å gå ned i vekt samt kontrollere vekten.

Du får et 2 måneders forbruk av MetaBurn gratis om du betaler for frakt.

 


Memorol gratis vareprøve

 

Memorol kosttilskudd for bedre hukommelse

Memorol er et kosttilskudd for hjernen. Tilskuddet forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen. Du kan prøve produktet gratis i 60 dager mot betaling av porto.

 


Pacebox gratis vareprøve

PaceBox barberhøvelsett

PaceBox gir deg gratis prøve på barberhøvelen Pace6 for menn, inkludert barberskum og to refillblader, levert rett hjem på døra. Kun portobetaling. Ingen bindingstid på abonnementet.

 


PharmaPolar

Pharma Polar Polarin kosttilskudd

Pharma Polar sender deg 30 dagers forbruk som velkomstpakke på Polarin kosttilskudd for plager og vonde muskler. Betal kun 19 kr i porto.

 


Polarkrill Omega 3 prøve

Polarkrill Omega 3 kapsler

Du kan prøve Polarkrill omega-3 kapsler gratis i 30 dager mot betaling av porto. Dette er kapsler med høykonsentrert omega-3 fra en av naturens reneste kilder.

 


Retinol - Vitamin A DayCream

Retinol – Vitamin A DayCream

Prøv dagkremen Retinol – Vitamin A DayCream gratis mot betaling av frakt. Dette er en komplett dagkrem som stimulerer hudcellene og gir deg renere, glattere og mykere hud med aktive, naturlige ingredienser og vitamin A.

 


ShaiBox gratis vareprøve

ShaiBox barberhøvler

ShaiBox gir deg barberhøvelen Shai for kvinner gratis, sammen med en stor velværepakke som inneholder mye annet gøy. Sammen med barberhøvelen kommer 2 refillblader. Verdi over 500 kr.

 


Vendela Diamonds gratisprøve

Vendela Diamonds dagkrem

Vendela Diamonds er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter. Du får gratisprøve på dagkremen og hudoljen mot betaling av porto. Abonnements tjeneste.

 


Vendela Diamonds Brilliant Day & Instant Care Serum Gratis

Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum

La Vendela sende deg gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum mot porto. Du blir i samme slengen en av hennes mange tusen fornøyde abonnenter.

 


Vendela gratis prøve hudkrem InstantGlow

Vendela Instant Glow hudkrem

Hos Vendela får du en gratis prøve på hennes eksklusive ansikts- og hudkrem Instant Glow. Les mer på nettsiden.

 


SilverDay dagrem gratisprøve

Vendela SilverDay dagkrem

Du kan også få gratis prøve av Vendelas dagkrem SilverDay. Les mer på nettsiden.

 


 

Andre produkter

Dizolve Gratis Vareprøver

Dizolve miljøvennlig vaskemiddel

Dizolve er en ny måte å vaske klær på. De gir deg gratis prøver nok til 32 av av deres innovative og miljøvennlig vaskemiddel utformet som små flate sticks. Du unngår søl og gris.

Det eneste du betaler er porto. Sjekk ut nettsidene til Dizolve med mer informasjon om hvorfor det er verdt å prøve dette populære tøyvaskmiddelet.

 


Drynites vareprøve

Drynites nattbukse

Drynites sender deg gratisprøve på nattbukse for barn. Dette er et produkt for barn som tisser i sengen og et hjelpemiddel for å bli kvitt sengevætingen.

 


FlinkBisk gratis prøvepakke

FlinkBisk hundegøy

FlinkBisk sender deg en gratis velværepakke til hunden din med kvalitetsleke, godbiter, snacks og tygg. Dette blir hunden din glad for. Verdi over 600 kr – du betaler bare porto.

 


Fortuna eSigarett – gratis prøve

Prøver du å slutte å røyke vanlig kan eSigarett være en løsning. Det er mange fordeler med å kutte ut den skadelige sigaretten. Bedre blodsirkulasjon, bedre munnhelse, sunnere hud, bedre immunforsvar, mindre hoste, bedre smaks og luktesans er noen av fordelene.

Her har du muligheten til å få en gratis e-sigarett-prøve med 3 filter.


 

Nøttemakeren gratis vareprøve

Nøttemakeren nøtter

Nøttemakeren sender deg gratis vareprøve på nøtteposer (til bedrift).

 

 


Gratis Samlerhuset-mynt

Samlerhuset gir deg ofte gode gratistilbud. Denne gangen får du et kronestykke i 24 karat rent gull med Munchs Madonna motiv, uten at det koster deg en krone utenom frakt.

 


Digitale tjenester og strømmetjenester

Fabel gratis prøve

Fabel lydboktjeneste

 

Prøv lydboktjenesten Fabel gratis i 4 uker ved å trykke på lenken. Det er det verdt! Fabel har tusenvis av lydbøker for store som små og er perfekt underholdning enten du trenger noe å høre på til jobben, på reise, på bussen eller på tur.

 


Prøv Hayu gratis

hayu seriestrømming

hayu er en strømmetjeneste der du kan se reality-TV på nettet strømmet til mobilen, nettbrettet og mer. De har hyppige og raske oppdateringer når det kommer ut. Du kan prøve hayu gratis i en måned.

 


HISTORIE Digital digital lesingHistorie digital

Bli smartere og lær deg noe nytt om historien! Prøv HISTORIE Digital i en måned gratis. Ubegrenset digital adgang til historienet.no inkludert hele arkivet fra HISTORIE via nett og app. Du får også digital utgave av de 12 siste numrene av HISTORIE i film, lyd og interaktive illustrasjoner.

 


Pickatale gratis prøve

Pickatale lydbok og leseapp

Pickatale er en fantastisk lydbok og lese app for barn med veldig mye fengende og spennende. De har over 3000 fortellinger, faktabøker og eventyr som barnet enten kan lese selv eller få opplest. Du kan justere hastigheten på opplesningen slik at det passer barnet. Dette er en flott lesehjelp som gjør at barnet selv klarer henge med og kan lese underveis. Du kan prøve gratis i 30 dager før du bestemmer deg.

 


SF Kids 14 dagers gratis prøveperiode

SF Kids strømmetjeneste for barn

SF Kids er en strømmetjeneste for barn med trygge serier. Tjenesten er enkel å bruke og det er positivt at man kan laste ned filmer offline og se så mange ganger man vil. Her finner du barnevennlige serier som Stor og Liten, Binky Bill, Hubert, Gubben og Katten, Babar, Peppa Gris, Emil og Sauen Shaun.

De lar deg prøve tjenesten gratis i 14 dager om du vil teste hvordan det fungerer.

 

 


Wype digitale magasiner

Prøv den digitale magasin-tjenesten Wype 2 måneder gratis. De har bladene Illustrert Vitenskap, Tara, Bo Bedre, Historie, I FORM, BoligPluss, Komputer for alle, National Geographic, Aktiv Trening, Digital Foto, Gjør Det Selv, Costume og All verdens Historie.

 


Husk!

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Avmeld nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Håper du fant noen interessante gratis vareprøver å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Gratis24, Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

God handel!

Les også: 21 Gratis Babypakker Og Velkomstpakker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.