30 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode! (2020)

Gratis vareprøver

Siden inneholder annonselenker

Gratis vareprøver er gøy! Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter.

Det er faktisk endel ting på nett som er gratis og som det er gøy å handle. Her gir vi deg en oppdatert liste (i 2020) over forskjellige gratis vareprøver og prøvepakker du kan bestille på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer og gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover. Denne siden kommer du også til ved å bokmerke gratisvareprover.no.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Mange digitale tjenester, slik som e-magasin tjenesten Wype og lydboktjenesten Fabel, tilbyr prøveperioder, men i denne artikkelen fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige ting til barnet. Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Les også: 21 Gratis Babypakker Og Velkomstpakker!

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting.

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet. En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting du må huske på.

Husk!

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Avmeld nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Liste over nettbutikker med gratis vareprøver

Listen er i alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Lenkene på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet. Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle!

 • Her får du en prøve på dagkremen 24K Golden med ekte 24k gull gratis i 30 dager.

 • Aime Q10 Aloe Vera & Rose dagkrem bekjemper hudens aldringstegn og gir spenst og glød. Hos dem får du en gratis vareprøve av kremen til bruk i 30 dager. Du betaler hun porto.

 • Atrogen Muskler og Ledd rett hjem i postkassa helt gratis. De gir deg 60 dagers prøve periode på kosttilskuddet om du betaler frakten.

 • Du kan prøve kosttilskuddet Herbal Betakaroten HQ kostnadsfritt i 30 dager ved bestilling på nettsidene deres.  Produktet bidrar til å gi huden dyp, jevn og varig brunfarge. Etter det går man over på abonnement uten bindingstid.

 • Du kan prøve kosttilskuddet og slankeproduktet CLA + Green Tea gratis i en måned om du vil. Produktet reduserer kroppsfettet og gir en fastere kropp ifølge produsent. Porto må betales.


 • Vil du prøve spray-tan hjemme er Gorgeous Bronze Spray Tan en gylden mulighet. Du får første pakke helt gratis til en verdi av 349 kr.

 • Daily Green gir deg 14 dagers gratis prøvepakke på deres naturlige slankepreparat basert på grønne kaffebønner.


 • Dizolve er en ny måte å vaske klær på. De gir deg gratis prøver nok til 32 av av deres innovative og miljøvennlig vaskemiddel. Det eneste du betaler er porto. Sjekk ut nettsidene for hvorfor det er verdt å prøve dette populære tøyvaskmiddelet.

 • Dmax er myke D-vitaminkapsler som styrker immunforsvar og kan forhindre høyt blodtrykk. Dmax gir deg 60 dagers fritt forbruk dersom du betaler porto.

 • Drynites sender deg gratisprøve på nattbukse for barn. Dette er et produkt for barn som tisser i sengen og et hjelpemiddel for å bli kvitt sengevætingen.

 • EZOgreen er fremtidens vaskemiddel, skånsom mot huden og helt naturlig. Motta gratis prøvepakke på nettsidene deres nok til mange vask.


 • Prøv Flex 5X gratis. Dette er et naturlig kosttilskudd for muskler og ledd fra Vitamail.

 • FlinkBisk sender deg en gratis velværepakke til hunden din med kvalitetsleke, godbiter, snacks og tygg. Dette blir hunden din glad for. Verdi over 600 kr – du betaler bare porto.

 • Prøv dagkremen Green Tea & Pearl Supercréme helt gratis i 30 dager. Kun portobetaling. Inneholder bare naturlige ingredienser.

 • HairLust som selger hårpleieprodukter for et sunnere hår sender deg en gratis vareprøve på Hair Growth Formula Gummies tyggevitaminer nok til 15 dagers forbruk.

 • Iglo Selolje gir deg 60 dagers gratisforbruk av Omega-3 kapslene sine. Kosttilskuddet bruker omega-3 fra selolje som har høyere konsentrasjon en fra fiskeolje.

 • Illustrert Vitenskap Digital gir deg 1 måned gratis digital tilgang. Her får du tilgang til illvit.no inkludert hele arkivet på +3000 artikler. Det er mer lesestoff en du rekker over på noen måneder…

 • Lace gir deg undertøy i form av 2 gratis truser på deres hjemmeside.

 • Hos LensOn, som selger billige kontaktlinser, får du to everclear ADM 5-pakninger gratis hvis du betaler frakten. Sjekk forsiden deres for mer info.

 • Lifeline Care sender deg gjerne en gratis vareprøve av kosttilskuddet sitt.

 • MedPro Aktiv er et norskprodusert kosttilskudd i kapselform for muskler og ledd. Produktet har ifølge nettsiden dokumentert virkning på ledd, muskler, brusk, bindevev, skjelett, betennelse og immunsystem. Du får 2 måneders forbruk helt gratis hvis du betaler frakten.


 • Memorol er et kosttilskudd som forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen. Du kan prøve produktet gratis i 60 dager mot betaling av porto.

 • Nøttemakeren sender deg gratis vareprøve på nøtteposer (til bedrift).

 • PaceBox gir deg gratis prøve på barberhøvelen Pace6 for menn, inkludert barberskum og to refillblader, levert rett hjem på døra. Kun portobetaling. Ingen bindingstid på abonnementet.

 • PharmaPolar sender deg 30 dagers forbruk som velkomstpakke på Polarin kosttilskudd for plager og vonde muskler. Betal kun 19 kr i porto.

 • Samlerhuset gir deg ofte gode gratistilbud. Denne gangen får du et kronestykke i 24 karat rent gull med Munchs Madonna motiv, uten at det koster deg en krone utenom frakt.

 • ShaiBox gir deg barberhøvelen Shai for kvinner gratis, sammen med en stor velværepakke som inneholder mye annet gøy. Sammen med barberhøvelen kommer 2 refillblader. Verdi over 500 kr.

 • Opplev virkningen av SynAke Lifting Cream som motvirker rynker helt gratis i 21 dager. Betal kun porto og ekspedisjon.

 • Hos Vendela får du en gratis prøve på hennes eksklusive hudkrem Instant Glow. Les mer på nettsiden.


 • Vichy sender det vareprøve på nye produkter hvis det er tilgjengelig.

Håper du fant noen interessante gratis vareprøver å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Gratis24, Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

God handel!

Tidsbegrenset gratistilbud

1 måned gratis
Rabattkode

SF Kids kjører sommerkampanje der du som ny kunde får en gratis måned med koden. (Kampanje starter 1. juli)

More Less
Utløper: 16-08-2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.