45 Gratis vareprøver og produkter med fri prøveperiode

gratis_vareprøver_nett_ny
Siden kan inneholde annonselenker

Gratis vareprøver er gøy. Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter

Få gratis vareprøver: Det er faktisk en del ting på nett som er gratis og som det er gøy å skaffe seg. Bla nedover for en oppdatert liste over forskjellige gratis produkter, vareprøver og prøvepakker du kan bestille på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer og gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover. Denne siden kommer du også til ved å bokmerke gratisvareprover.no.

Mange digitale tjenester, slik som e-magasintjenesten Wype og lydboktjenestene Storytel, Pickatale og Fabel, tilbyr prøveperioder. Disse finner du mer informasjon om nederst i listen. Øverst i oversikten fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige gratis ting til barnet. Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting:

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet. En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det å teste produkter gratis før du handler gjør det lettere å bestemme seg for om du vil kjøpe mer, eller om produktet faktisk hjalp deg med noe. Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting du må huske på.

Liste over nettbutikker med gratis ting og vareprøver

Listen under er i mest mulig alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Den er derimot lang så vi har sortert i flere kategorier, og du kan klikke på disse snarveien for å hoppe dit direkte:

Gratis kosttilskudd
Gratis hudpleie og skjønnhetsprodukter
Gratis lydbøker, strømmetjenester og digitale tjenester
Gratis magasiner, blader og lesestoff
Andre gratis produkter

Trykker du på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet og kan teste produkter gratis. Husk at om du klikker på overskriftene for å finne ut mer om produktene åpner dette seg på ny side. Du mister altså ikke denne fine oversikten. Bruk god tid å bla deg gjennom alle godsakene! Listen er lang og her er det mye interessant innhold.

Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle. Meld også fra om feil du kommer over. Her får du altså gratis ting:

Gratis prøver på kosttilskudd og helseprodukter

logoNavnSammendragHandle

Hudpleie og skjønnhetsprodukter

Her finner du forskjellige gratis prøver av produkter innen skjønnhet og hudpleie. Kos deg.

Aime - Green Tea & pearl day cream

Aime Green Tea & Pearl dagkrem

Green Tea & Peral Day Cream er en dagkrem som gir fuktighet til huden, fornyer og gir oppstrammende effekt. Kremen sørger for en silkemyk hud som stråler. Du kan jo prøve selv, hvis du er i tvil. Du kan få en gratis prøve her nok til 30 dagers bruk:

Gratis prøve

Synake Instant Lift cream

Synake Instant Lift cream er en parabenfri hudkrem som er trygg og dermatologisk testet. Kremen er utviklet med prisvinnende sveitsiskt teknologi. Fordelene med hudpleieproduktet er å gi huden et lite løft slik at linjer og rynker glattes ut. Du kan starte med en gratis prøve for å se effekten selv.

Gratis prøve
Vendela Silverday gratis

Vendela SilverDay+

Vendela SilverDay+ er Vendelas beste dagkrem for tørr og sensitiv hud. Dagkremen er proppfull av næring og fuktighet som fukter tørr og sensitiv hud hele dagen. Du kan få prøve dagkremen gratis hvis du vil, med nok krem til 30 dager.

Gratis Silverday gratis

Vendela Instant Glow hudkrem

Hos Vendela får du en gratis prøve på hennes eksklusive ansikts- og hudkrem Instant Glow. Les mer på nettsiden.

Gratis prøve

Vendela Diamonds dagkrem

Vendela Diamonds er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter. Du får gratisprøve på dagkremen og hudoljen mot betaling av porto. Abonnements tjeneste.

Gratis prøve

Retinol – Vitamin A DayCream

Prøv dagkremen Retinol – Vitamin A DayCream gratis mot betaling av frakt. Dette er en komplett dagkrem som stimulerer hudcellene og gir deg renere, glattere og mykere hud med aktive, naturlige ingredienser og vitamin A.

Gratis prøve
Aime Caviar gratisprøve

Caviar hudpleiekremer fra Aime

Prøv Caviar serien fra Aime gratis i 30 dager. Caviar er en effektiv hudpleieserie med kaviar og kollagen. Prøven inkluderer Caviar & Collagen dagkrem, Caviar & Elastin nattkrem og øyekrem.

Få gratis prøve

Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum

La Vendela sende deg gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum mot porto. Du blir i samme slengen en av hennes mange tusen fornøyde abonnenter.

Gratis prøve


Andre produkter

Her er gratis prøver på andre typer produkter som vaskemiddel, e-sigaretter, samlemynter med mer.

ShaiBox barberhøvler

ShaiBox gir deg barberhøvelen Shai for kvinner gratis, sammen med en stor velværepakke som inneholder mye annet gøy. Sammen med barberhøvelen kommer 2 refillblader. Verdi over 500 kr.

Gratis barberhøvel

PaceBox barberhøvelsett

PaceBox gir deg gratis prøve på barberhøvelen Pace6 for menn, inkludert barberskum og to refillblader, levert rett hjem på døra. Kun portobetaling. Ingen bindingstid på abonnementet.

Få gratis prøve

FlinkBisk hundegøy

FlinkBisk sender deg en gratis velværepakke til hunden din med kvalitetsleke, godbiter, snacks og tygg. Dette blir hunden din glad for. Verdi over 600 kr – du betaler bare porto.

Gratis ting til hund
Samlerhuset Viking mynt Loki

Gratis Samlerhuset-mynt

Samlerhuset gir deg ofte gode gratistilbud. Denne gangen får du Vikingguden Loke på minnemynt, belagt med 99,9 % sølv uten at det koster deg en krone utenom frakt.

Gratis Kong Harald V mynt


Lydbøker, strømmetjenester og andre digitale tjenester

Her er en oppdatert samling av digitale tjenester med gratis prøveperiode. Dette er typisk lydbøker, digitale læringstjenester, apper, programvare, magasiner, musikk og streaming.

Allente

Allente TV-pakker og strømming

Allente (som het Canal Digital før) har satt sammen noen fantastiske TV-pakker i forskjellige størrelser slik at du kan velge ut fra behov og lommebok. Prøv to måneder gratis.

Prøv 2 måneder gratis
Nextory

Nextory lydbøker og ebøker

Nextory er en strømmetjenste med lydbøker og ebøker. De har hundretusenvis av titler og mye innen norsk lesning og lytting. Du kan prøve tjenesten i 14 dager for å se om det er noe for deg. Null bindingstid.

Prøv Nextory i 14 dager
BookBeat

BookBeat lydbøker

BookBeat er en mobil lydboktjeneste med mange hundretusenvis av artikler i mange kategorier. Lydbøkene er kategorisert i romaner, krim, biografier, romantikk, personlig utvikling, sakprosa, klassikere, næringsliv og økonomi, komedie og humor, fantasy, science fiction, ung voksne og barn. I tillegg har de titler på flere andre språk. Prøv gratis.

Prøv Gratis i 2 uker
Hei Albert

Hei Albert

Prøv den digitale matteappen for barn mellom 3 og 16 år gratis ut året! Andre gratis perioder og prøveperioder kommer kanskje etter dette… Les mer her:

Prøv Albert gratis ut året
Podimo

Podimo podcaster og lydbøker

Podimo er en ny tjeneste som satser stort på strømming av lydbøker og podcaster. Vi tror dette kommer til å bli en skikkelig vinner. De lar deg prøve i 60 dager, helt gratis. To måneder med gratis tilgang til lydbøker, underholdning og truecrime låter fantastisk.

Prøv Podimo i 60 dager
iForm

2 ukers fri tilgang til I FORM

Her får du 2 ukers fri tilgang til alt i I FORM sitt digitale arkiv med tonnevis av artikler rettet mot det å leve sunt. Her får du videoøkter, matplaner og oppskfiter samt treningsvidoer som passer akkurat ditt nivå. Les mer her:

Gratis iForm i 2 uker
Fabel gratis prøve

Fabel lydboktjeneste

Prøv lydboktjenesten Fabel gratis i 2 uker ved å trykke på lenken. Det er det verdt! Fabel har tusenvis av lydbøker for store som små og er perfekt underholdning enten du trenger noe å høre på til jobben, på reise, på bussen eller på tur.

Prøv Fabel gratis


Blader og lesestoff

Her er noen fysiske blad og magasiner som har gratis prøveperiode og gjerne en velkomstpakke med noe ekstra gratis.

HISTORIE Digital digital lesing

Bli smartere og lær deg noe nytt om historien! Prøv HISTORIE Digital i en måned gratis. Ubegrenset digital adgang til historienet.no inkludert hele arkivet fra HISTORIE via nett og app. Du får også digital utgave av de 12 siste numrene av HISTORIE i film, lyd og interaktive illustrasjoner.

Prøv Gratis
Gratis Kickers blad

Gratis Kickerz fotballblad

Kickers er et morsomt fotballmagasin for barn. Det inneholder lesestoff om fotball, fotballspillere, klubber og ligaene. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få gratis Kickers fotballpakke
Gratis Penny & Friends

Gratis Penny & Friends blad

Penny & Friends er et morsomt hestemagasin for barn. Det inneholder lesestoff om hester, dyr, riding, vennskap. hobbysaker og baking. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få gratis Penny & Friends blad
Gratis GirlIT blad

Gratis Girl:IT blad og startpakke

Girl:IT er et morsomt magasin for jenter. Det inneholder lesestoff om girl power, vennskap. kjærlighet, kjendiser, helse, hobbysaker og oppskrifter. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få Girl:It startpakke gratis

Husk!

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Meld av nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Håper du fant en interessant gratis vareprøve å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

God handel!

Les også: Kan man kjøpe forlovelsesring på nett?

Kosttilskudd

 

Strømmetjenester

logoNavnSammendragHandle

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.