56 Gratis Vareprøver og produkter med fri prøveperiode

gratis_vareprøver_nett_ny
Siden kan inneholde annonselenker

Gratis vareprøver er gøy! Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter

Det er faktisk en del ting på nett som er gratis og som det er gøy å skaffe seg. Bla nedover for en oppdatert liste over forskjellige gratis produkter, vareprøver og prøvepakker du kan bestille på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer og gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover. Denne siden kommer du også til ved å bokmerke gratisvareprover.no.

Mange digitale tjenester, slik som e-magasintjenesten Wype og lydboktjenestene Storytel, Pickatale og Fabel, tilbyr prøveperioder. Disse finner du mer informasjon om nederst i listen. Øverst fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige gratis ting til barnet. Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting:

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet. En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting du må huske på.

Liste over nettbutikker med gratis ting og vareprøver

Listen under er i mest mulig alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Den er derimot lang så vi har sortert i flere kategorier, og du kan klikke på disse snarveien for å hoppe dit direkte:

Gratis kosttilskudd
Gratis hudpleie og skjønnhetsprodukter
Gratis lydbøker, strømmetjenester og digitale tjenester
Gratis magasiner, blader og lesestoff
Andre gratis produkter

Lenkene på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet. Husk at om du klikker på overskriftene for å finne ut mer om produktene åpner dette seg på ny side. Du mister altså ikke denne fine oversikten. Bruk god tid å bla deg gjennom alle godsakene! Listen er lang og her er det mye interessant innhold.

Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle. Meld også fra om feil du kommer over. Her får du altså gratis ting:

Gratis prøver på kosttilskudd og helseprodukter

VitaMax

VitaMax – et komplett kosttilskudd

VitaMax er et supert og komplett kosttilskudd. Kapselene inneholder omega-3, blåbær, og vitaminene C, D og E, så her får du sol, fisk og blåbær i én og samme produkt. VitaMax er bra for muskler og ledd, immunforsvaret, hjerte og karsystem, gravide og ammende, hjernen, synet og magen. VitaMax gir energi og overskudd. Lær mer om ingredienser og hvordan du kan prøve gratis i en måned her:

Gratis i 30 dager
Svart Hvitløk

Svart Hvitløk for immunforsvaret og mer

Svart Hvitløk bidrar til å bedre immunforsvar, holde kolesterolet i sjakk, bidra til bra blodsirkulasjon til hjertet, bedre hud og bidrar til økt hukommelse. Svart Hvitløk hjelper også på energinivået. Les mer på nettsiden:

Prøv Svart hvitløk gratis

Demp søtsug med Craveless

Craveless er et kapseltilskudd som inneholder 7 effektive virkestoffer som bidrar til å dempe søtsug. Dette kan hjelpe deg med å nå vektmålene dine. Du kan prøve gratis en måned ved å betale porto.

Gratis i 30 dager
Medox

Medox – for hverdagshelsen

Medox er et kosttilskudd for bedring av hverdagshelse. Den inneholder bra stoffer fra blåbær og solbær. Blåbær bidrar til cellebeskyttelse, opprettholdelse av syn, blodkar, blodsirkulasjon og kolesterolbalanse. Solbær bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og til et bedre immunforsvar.

Les mer hva de skriver selv på nettsidene og prøv gratis i 30 dager:

Prøv Medox i 30 dager
ChewBear Skin

ChewBear Skin Vitamins

Her følger tre fantastiseke produkter fra ChewBear med mulighet for gratis prøver: Den første er ChewBear Skin med vitaminer og mineraler som pleier huden fra innsiden og ut og bidrar til å holde den fast og fin. Tyggebjørnene smaker godt av jordbær, har lavt sukkerinnhold og er 100% veganske. De passer både kvinner og menn. Les mer på nettsidene deres og prøv selv gratis.

Prøv ChewBear Skin i 30 dager
ChewBear Tan

ChewBear Tan Vitamins

Det andre produktet er ChewBear Tan som inneholder 6 mg betakaroten som bidrar til at du får en rask brunfarge. Tyggebjørnene smaker cola og er 100% veganske. De er fri for gluten, hvete, peanøtt og soya – og har lavt sukkerinnhold.

Prøv ChewBear Tan i 30 dager
ChewBear Hair Vitamins

ChewBear Hair Vitamins

Siste variant er de velsmakende lilla tyggetablettene ChewBear Hair Vitamins. De smaker blåbær og bringebær. Også disse kan du prøve i 30 dager for å se om det passer deg. De bidrar til å beskytte håret mot sola og inneholder biotin, B12 og sink som opprettholder normalt hår. ChewBear leverer produktene sine raskt og gratis.

Prøv ChewBear Hair i 30 dager

Melatonin Vital – reseptfrie sovetabletter

Sliter du med søvnproblemer kan det være verdt å prøve disse reseptfrie sovetablettene. Er du usikker på om det funker for deg og har bare lyst til å teste kan du prøve gratis i 30 dager.Les mer om fordelene med akkurat disse sovetablettene og andre ting på nettsidene deres:

Gratis prøve sovetabletter
FriskMage

FriskMage har mange fordeler

FriskMage er et produkt som hjelper det med å bli kvitt ulike plager med mage og tarm som oppblåsthet og løs mage. Den inneholder enzymene amylase, protease og lipase som bidrar på forskjellige måter som god bakterieflora i tykktarmen.

Totalt sett kan produktet bidra til at du går ned i vekt og ikke legger på deg. Les mer på nettsidene om fordelene. Du kan teste gratis i 60 dager mot betaling av porto.

PRØV gratis i 60 dager

Mory kapsler med eplesider eddik

Mory er eplesider eddik i kapselform som bidrar til økt forbrenning, redusering av appetitt og er godt for fordøyelsen. Produktet et vegansk og sukkerfritt og inneholder eplesidereddik, bringebærketoner, rødbeter, granateple og Vitamin D3 og B12. Lær mer på nettsidene og bestill din første gratis prøve.
Prøv gratis i 30 dager
Super Omega 3 med Kollagen

Super Omega 3 med kollagen

Super Omega 3 med kollagen er kapsler med norsk lakseolje som er bra for kroppen din. I tillegg inneholder de udenaturert haibrusk, Collagen type 2 og vitamin C, D og Mangan. Prøv gratis i 60 dager.

Det er flere gratis omega 3 produkter lenger ned på listen.

Les mer om omega 3 i denne artikkelen: Omega 3 – Er du sikker på at du får i deg nok?

Prøv gratis i 60 dager

Artrogen for muskler og ledd

Artrogen er et kosttilskudd med ingefær som hjelper mot plager som betennelse, kvalme, leddgift og muskelømhet. I tillegg blir blodtrykk og generelt immunforsvar styrket. Tablettene inneholder ingefær, gurkemeie, piperin, magnesium, sink samt vitaminene C og D.
Prøv i 60 dager mot betaling av porto.
Gratis prøve for 60 dager
CLA Green Tea Gratis Vareprøve

CLA + Green Tea

Du kan prøve kosttilskuddet og slankeproduktet CLA + Green Tea gratis i en måned om du vil. Produktet reduserer kroppsfettet og gir en fastere kropp ifølge produsent. Porto må betales.

Prøv gratis i en måned

Flex 5X kosttilskudd

Som sett på TV: Prøv Flex 5X gratis. Dette er et naturlig kosttilskudd som gir økt fleksibilitet for muskler og ledd.Tablettene nneholder de fem viktige virkestoffene Kollagen type 2, gurkemeie, boswellia serrata, mangan og vitaminene C, K2 og D3.Du får en prøvepakke nok til 60 dager mot betaling av porto.

Få gratis prøve

Dmax D-vitaminkapsler

Dmax er myke D-vitaminkapsler som styrker immunforsvar og kan forhindre høyt blodtrykk. Dmax gir deg 60 dagers fritt forbruk dersom du betaler porto. D-vitamin styrker skjelettet og har mange andre nyttige funksjoner for kroppen. Vitaminet opprettholder et normalt kalsium og fosfor nivå blant annet som også er nødvendig for god tannhelse.

Gratis prøve i 60 dager

MetaBurn kosttilskudd øker forbrenningen

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd som bidrar til økt fettforbrenning og som demper søtsuget. Dette hjelper deg å gå ned i vekt samt kontrollere vekten. Du får et 2 måneders forbruk av MetaBurn gratis om du betaler for frakt.

Få gratis prøve

Lectinect Blåbær Pluss

Du kan prøve Lectinect Blåbær Pluss gratis i en måned ved bestilling fra nettsidene deres. Tilskuddet bidrar til et sunt immunforsvar og inneholder antioksidantene blåbær og krekling fra Nord-Norge. Disse inneholder sink, C og D vitamin som også hjelper immunforsvaret. Kosttilskuddet er helt trygt å bruke, og er både laktose og glutenfritt. Gratis prøve og ingen bindingstid.

Gratis prøve i 30 dager
Collagen Vital boks

Collagen Vital

Collagen Vital er et velkjent kosttilskudd med flere veldokumenterte helseeffekter som er bra for ledd, muskler, immunforsvaret og brusk. I tillegg motvirker den tretthet og utmattelse. Collagen Vital inneholder blant annet vitamin C, D, B12 og kobber. Prøv gratis.

Prøv helt gratis
Lectinect Betakaroten

Lectinect Betakaroten Pluss

Lyst til å prøve et produkt som gir dyp og langvarig brunfarge året rundt? Lectinect Betakaroten Pluss er verdt å prøve og du får en hel måned gratis. I tillegg til betakaroten inneholder kosttilskuddet kobber, sink, jod og krom. Les mer på nettsidene til Lectinect om hvilke fordeler disse stoffene har.

Få en måned gratis

Lectinect Mage

Mageproblemer? Lectinect Mage kan hjelpe deg. Kosttilskuddet inneholder hyllebær som støtter immunforsvaret og hjelper mot luft i magen og andre mageplager. Produktet har vært bestselgende siden 2007 og med flere suksesshistorier bak seg.
Hent en gratis prøve for å teste om det hjelper for deg.
Gratis prøve i 30 dager

Memorol kosttilskudd for bedre hukommelse

Memorol er et kosttilskudd for hjernen. Tilskuddet forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen. Du kan prøve produktet gratis i 60 dager mot betaling av porto.

Gratis i 60 dager

Tabletter for sunt hud og hår

Hair & Skin Essentials er et multivitamin for hud og hår. Fordelene du kan lese om på siden til produsenten er sterkt hår, ung, sunn hud, sterke negler og dyp og varig brunfarge.Prøv Hair & Skin gratis i hele 30 dager

Få gratis prøve
BellyBliss

BellyBliss for mageproblemer

Sliter du med magen? Da er det kanskje en ide å prøve BellyBliss. Den inneholder utvalgte stammer av melkesyrebakterier som har en gunstig effekt på tarmfloraen. BellyBliss inneholder også kalsium som er supert for kroppen og hjelper til å ta opp næring. Les mer og prøv gratis i en måned her:

Gratis prøve i 1 måned

L-Serin Hjerne for bedre hukommelse

Kosttilskuddet L-Serin Hjerne har en rekke helseeffekter som økt hukommelse og konsentrasjon. L-Serin passer for alle, enten det er yngre personer som trenger å prestere i sport eller aktiviteter som krever konsentrasjon, eller personer i sin beste alder som merker at hodet ikke fungerer som det gjorde før.

Du kan prøve kosttilskuddet gratis i 60 dager.

Prøv gratis i 60 dager

Lectinect Melatonin Forte

Sliter du med å sovne eller har andre søvnplager? Lectinect Melatonin Forte kan hjelpe deg. Tablettene inneholder melatonim og peppermynteekstrakt. Melatonim er et hormon som kroppen produserer mindre av med alderen og som er viktig for innsovningen. Les ellers om gode råd for bedre søvn på nettsiden under og prøv gratis.
Prøv helt gratis

Polarkrill Omega 3 kapsler

Du kan prøve Polarkrill omega-3 kapsler gratis i 30 dager mot betaling av porto. Dette er kapsler med høykonsentrert omega-3 fra en av naturens reneste kilder.

Prøv gratis i 30 dager

Pharma Polar Polarin kosttilskudd

Pharma Polar sender deg 30 dagers forbruk som velkomstpakke på Polarin kosttilskudd for plager og vonde muskler. Betal kun 19 kr i porto.

Gratis prøve i 60 dager


Hudpleie og skjønnhetsprodukter

Her finner du forskjellige gratis prøver av produkter innen skjønnhet og hudpleie. Kos deg.

Aime Caviar gratisprøve

Caviar hudpleiekremer fra Aime

Prøv Caviar serien fra Aime gratis i 30 dager. Caviar er en effektiv hudpleieserie med kaviar og kollagen. Prøven inkluderer Caviar & Collagen dagkrem, Caviar & Elastin nattkrem og øyekrem.

Få gratis prøve

Synake Instant Lift cream

Synake Instant Lift cream er en parabenfri hudkrem som er trygg og dermatologisk testet. Kremen er utviklet med prisvinnende sveitsiskt teknologi. Fordelene med hudpleieproduktet er å gi huden et lite løft slik at linjer og rynker glattes ut. Du kan starte med en gratis prøve for å se effekten selv.

Gratis prøve

PaceBox barberhøvelsett

PaceBox gir deg gratis prøve på barberhøvelen Pace6 for menn, inkludert barberskum og to refillblader, levert rett hjem på døra. Kun portobetaling. Ingen bindingstid på abonnementet.

Få gratis prøve

Fortuna Shave Club barberhøvler

Fortuna Shave Club sender deg en gratis prøve på høvel og 2 blader til kroner 0,- dersom du betaler porto. Fortsetter etter det som abonnement på blad. Veldig kjekt.

Vendela SilverDay dagkrem

Du kan også få gratis prøve av Vendelas dagkrem SilverDay. Les mer på nettsiden ved å klikke på den blå knappen.

Gratis prøve

Retinol – Vitamin A DayCream

Prøv dagkremen Retinol – Vitamin A DayCream gratis mot betaling av frakt. Dette er en komplett dagkrem som stimulerer hudcellene og gir deg renere, glattere og mykere hud med aktive, naturlige ingredienser og vitamin A.

Gratis prøve

ShaiBox barberhøvler

ShaiBox gir deg barberhøvelen Shai for kvinner gratis, sammen med en stor velværepakke som inneholder mye annet gøy. Sammen med barberhøvelen kommer 2 refillblader. Verdi over 500 kr.

Gratis barberhøvel

Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum

La Vendela sende deg gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum mot porto. Du blir i samme slengen en av hennes mange tusen fornøyde abonnenter.

Gratis prøve

Vendela Diamonds dagkrem

Vendela Diamonds er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter. Du får gratisprøve på dagkremen og hudoljen mot betaling av porto. Abonnements tjeneste.

Gratis prøve

Vendela Instant Glow hudkrem

Hos Vendela får du en gratis prøve på hennes eksklusive ansikts- og hudkrem Instant Glow. Les mer på nettsiden.

Gratis prøve


Andre produkter

Her er gratis prøver på andre typer produkter som vaskemiddel, e-sigaretter, samlemynter med mer.

Dizolve miljøvennlig vaskemiddel

Dizolve er en ny måte å vaske klær på. De gir deg gratis prøver nok til 32 av av deres innovative og miljøvennlig vaskemiddel utformet som små flate sticks. Du unngår søl og gris.Det eneste du betaler er porto. Sjekk ut nettsidene til Dizolve med mer informasjon om hvorfor det er verdt å prøve dette populære tøyvaskmiddelet.

Gratis prøve

FlinkBisk hundegøy

FlinkBisk sender deg en gratis velværepakke til hunden din med kvalitetsleke, godbiter, snacks og tygg. Dette blir hunden din glad for. Verdi over 600 kr – du betaler bare porto.

Gratis ting til hund
DanSmoke V9

Gratis DanSmoke start kit

Her får du gratis start-kit på e-sigarett fra DanSmoke. Settet inneholder gratis DanSmoke V9 e-sigarett, ladekabel og 3 stykk DanSmoke V9 filtre. V9 er enkel å rengjøre, ren å bruke uten aske, tjære og lukt. Ingen karbonmonoksid. E-sigarett er også billigere enn tobakkssigaretter. Forsendelser fra DanSmoke er inkludert toll og moms. Les mer om gratisprøven her:

Gratis DanSmoke V9 start kit

Gratis Samlerhuset-mynt

Samlerhuset gir deg ofte gode gratistilbud. Denne gangen får du et kronestykke i 24 karat rent gull med Kong Harald V Jubileumsmedalje, uten at det koster deg en krone utenom frakt.

Gratis prøve
DanSmoke V4

Gratis DanSmoke start kit

DanSmoke har også gratis start-kit på sin V4 versjon. Les mer om den her:

Gratis DanSmoke V4 start kit

Gratis McKesse esigarett startpakke

E-sigarett regnes som dobbelt så effektivt som nikotinplaster eller nikotintyggegummi ved røykeavvenning. Her får du gratis startpakke på McKesse e-sigarett v 2.0

Gratis startpakke

Nøttemakeren nøtter

Nøttemakeren sender deg gratis vareprøve på nøtteposer (til bedrift).

Gratis nøtter


Lydbøker, strømmetjenester og andre digitale tjenester

Her er en oppdatert samling av digitale tjenester med gratis prøveperiode. Dette er typisk lydbøker, digitale læringstjenester, apper, programvare, magasiner, musikk og streaming.

BookBeat

BookBeat lydbøker

BookBeat er en mobil lydboktjeneste med mange hundretusenvis av artikler i mange kategorier. Lydbøkene er kategorisert i romaner, krim, biografier, romantikk, personlig utvikling, sakprosa, klassikere, næringsliv og økonomi, komedie og humor, fantasy, science fiction, ung voksne og barn. I tillegg har de titler på flere andre språk. Prøv gratis.

Prøv Gratis i 2 uker
Hei Albert

Hei Albert

Prøv den digitale matteappen for barn mellom 3 og 16 år gratis fram til påske. Andre gratis perioder og prøveperioder kommer kanskje etter dette… Les mer her:

Prøv Albert gratis
Podimo

Podimo podcaster og lydbøker

Podimo er en ny tjeneste som satser stort på strømming av lydbøker og podcaster. Vi tror dette kommer til å bli en skikkelig vinner. De lar deg prøve i 60 dager, helt gratis. To måneder med gratis tilgang til lydbøker, underholdning og truecrime låter fantastisk.

Prøv Podimo i 60 dager
iForm

2 ukers fri tilgang til I FORM

Her får du 2 ukers fri tilgang til alt i I FORM sitt digitale arkiv med tonnevis av artikler rettet mot det å leve sunt. Her får du videoøkter, matplaner og oppskfiter samt treningsvidoer som passer akkurat ditt nivå. Les mer her:

Gratis iForm i 2 uker
Fabel gratis prøve

Fabel lydboktjeneste

Prøv lydboktjenesten Fabel gratis i 2 uker ved å trykke på lenken. Det er det verdt! Fabel har tusenvis av lydbøker for store som små og er perfekt underholdning enten du trenger noe å høre på til jobben, på reise, på bussen eller på tur.

Prøv Fabel gratis
Pickatale gratis prøve

Pickatale lydbok og leseapp

Pickatale er en fantastisk lydbok og lese app for barn med veldig mye fengende og spennende. De har over 3000 fortellinger, faktabøker og eventyr som barnet enten kan lese selv eller få opplest. Du kan justere hastigheten på opplesningen slik at det passer barnet.Dette er en flott lesehjelp som gjør at barnet selv klarer henge med og kan lese underveis. Du kan prøve gratis i 30 dager før du bestemmer deg.

Prøv Pickatale
Strim

Strim strømmetjeneste

Strim er en ny komplett strømmetjeneste med vanlige norske TV kanaler og alt av innhold fra HBO Nordic, Viaplay Film & Serier og Paramount+. Du kan se på telefon via app, på nett, med Chromecast og Apple TV. Strim kan prøves gratis i 14 dager.Les mer om strømmetjenesten Strim i vår artikkel.

Prøv Strim helt gratis

Wype digitale magasiner

Prøv den digitale magasin-tjenesten Wype 2 måneder gratis. De har bladene Illustrert Vitenskap, Tara, Bo Bedre, Historie, I FORM, BoligPluss, Komputer for alle, National Geographic, Aktiv Trening, Digital Foto, Gjør Det Selv, Costume og All verdens Historie.

Prøv Wype

SF Kids strømmetjeneste for barn

SF Kids er en strømmetjeneste for barn med trygge serier. Tjenesten er enkel å bruke og det er positivt at man kan laste ned filmer offline og se så mange ganger man vil. Her finner du barnevennlige serier som Stor og Liten, Binky Bill, Hubert, Gubben og Katten, Babar, Peppa Gris, Emil og Sauen Shaun.De lar deg prøve tjenesten gratis i 14 dager om du vil teste hvordan det fungerer.

Prøv Gratis
Nextory

Nextory lydbøker og ebøker

Nextory er en strømmetjenste med lydbøker og ebøker. De har hundretusenvis av titler og mye innen norsk lesning og lytting. Du kan prøve tjenesten i 14 dager for å se om det er noe for deg. Null bindingstid.

Prøv Nextory i 14 dager

HISTORIE Digital digital lesing

Bli smartere og lær deg noe nytt om historien! Prøv HISTORIE Digital i en måned gratis. Ubegrenset digital adgang til historienet.no inkludert hele arkivet fra HISTORIE via nett og app. Du får også digital utgave av de 12 siste numrene av HISTORIE i film, lyd og interaktive illustrasjoner.

Prøv Gratis


Blader og lesestoff

Her er noen fysiske blad og magasiner som har gratis prøveperiode og gjerne en velkomstpakke med noe ekstra gratis.

Gratis Kickers blad

Gratis Kickerz fotballblad

Kickers er et morsomt fotballmagasin for barn. Det inneholder lesestoff om fotball, fotballspillere, klubber og ligaene. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få gratis Kickers fotballpakke
Gratis Penny & Friends

Gratis Penny & Friends blad

Penny & Friends er et morsomt hestemagasin for barn. Det inneholder lesestoff om hester, dyr, riding, vennskap. hobbysaker og baking. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få gratis Penny & Friends blad
Gratis GirlIT blad

Gratis Girl:IT blad og startpakke

Girl:IT er et morsomt magasin for jenter. Det inneholder lesestoff om girl power, vennskap. kjærlighet, kjendiser, helse, hobbysaker og oppskrifter. Du får første magasin gratis hvis du betaler frakt. Ingen bindingstid eller frakt.

Få Girl:It startpakke gratis

Husk!

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Meld av nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Håper du fant noen interessante gratis vareprøver å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Gratis24, Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

Sjekk også siden vår med spennende konkurranser på nett der du kan vinne fine premier.

God handel!

Les også: 21 Gratis Babypakker Og Velkomstpakker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.