Over 40 gratis vareprøver og produkter med fri prøveperiode

Glad for gratis produkter på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du bra nettbutikker med gratis prøver og prøvepakker på produkter

Det er faktisk en del ting på nett som er gratis og som det er gøy å skaffe seg som gratis vareprøver.

Bla deg nedover for en oppdatert liste over forskjellige gratis produkter, vareprøver og prøvepakker du kan bestille hjem på nett. Fordelen med dette er at du kan prøve et produkt før du kjøper mer. Du kan gjøre deg opp en mening om du liker varen og om den holder det den lover.

Mange digitale tjenester, slik som e-magasintjenesten Wype og lydboktjenestene Storytel, Pickatale og Fabel, tilbyr prøveperioder. Disse finner du mer informasjon om nederst i listen. Øverst i oversikten fokuserer vi på fysiske produkter og varer du kan få gratis i posten.

Vi har tidligere skrevet om gratis babypakker og velkomstgaver der nettbutikker, og andre typer butikker, sender deg som nybakt forelder forskjellige gratis ting til barnet.

Nederst i den artikkelen finner du også en oversikt over nettbutikker og tjenester som gir deg gratis velkomstpakker. Her finner du for eksempel en og annen bokklubb.

Hva er forskjellen på en gratis vareprøve og en velkomstpakke, spør du kanskje? Vi her på eButikker.no ser på dette som to litt forskjellige ting:

En gratis velkomstpakke krever at du har foretatt en faktisk bestilling eller melder deg inn i en klubb og får noe ekstra med på kjøpet.

En gratis vareprøve er en forsendelse du får til testing, før du eventuelt kjøper mer. Det å teste produkter gratis før du handler gjør det lettere å bestemme seg for om du vil kjøpe mer, eller om produktet faktisk hjalp deg med noe.

Det kan hende du må betale porto for en slik forsendelse. Det er også en viktig ting å huske at mange av disse tjenestene fortsetter som abonnement etter at den frie prøvetiden er over.

Liste over nettbutikker med gratis ting og vareprøver

Listen under er i mest mulig alfabetisk rekkefølge for å gjøre den litt rettferdig. Den er derimot lang så vi har sortert i flere kategorier, og du kan klikke på disse snarveien for å hoppe dit direkte:

Gratis kosttilskudd
Gratis hudpleie og skjønnhetsprodukter
Gratis lydbøker, strømmetjenester og digitale tjenester
Andre gratis produkter

Trykker du på navnet leder rett til det aktuelle tilbudet og kan teste produkter gratis. Husk at om du klikker på overskriftene for å finne ut mer om produktene åpner dette seg på ny side. Du mister altså ikke denne fine oversikten. Bruk god tid å bla deg gjennom alle godsakene! Listen er lang og her er det mye interessant innhold.

Husk også at om du kommer over andre bra internettbutikker med gratis vareprøver som ikke er nevnt her, så legg igjen en kommentar nederst på siden! Vi har neppe kommet over alle. Meld også fra om feil du kommer over. Her får du altså gratis ting:

Gratis prøver på kosttilskudd og helseprodukter

kosttilskudd

logoNavnSammendragHandle

Hudpleie og skjønnhetsprodukter

Her finner du forskjellige gratis prøver av produkter innen skjønnhet og hudpleie. Kos deg.

Retinol – Vitamin A DayCream

Prøv dagkremen Retinol – Vitamin A DayCream gratis mot betaling av frakt. Dette er en komplett dagkrem som stimulerer hudcellene og gir deg renere, glattere og mykere hud med aktive, naturlige ingredienser og vitamin A.

Gratis prøve
Aime Caviar gratisprøve

Caviar hudpleiekremer fra Aime

Prøv Caviar serien fra Aime gratis i 30 dager. Caviar er en effektiv hudpleieserie med kaviar og kollagen. Prøven inkluderer Caviar & Collagen dagkrem, Caviar & Elastin nattkrem og øyekrem.

Få gratis prøve


Lydbøker, strømmetjenester og andre digitale tjenester

Lydbøker, strømmetjenester og andre digitale tjenester

Her er en oppdatert samling av digitale tjenester med gratis prøveperiode. Dette er typisk lydbøker, digitale læringstjenester, apper, programvare, magasiner, musikk og streaming.

Strømmetjenester med gratis prøve

logoNavnSammendragHandle


Andre produkter

Her er gratis prøver på andre typer produkter som vaskemiddel, e-sigaretter, samlemynter med mer. Noen ganger er det mye her, andre ganger er det mindre.

logoNavnSammendragHandle

Ting det er viktig å huske på

Det er noen ting du må passe på selv. Husk å sjekke betingelser og vilkår nøye før du bestiller en prøvepakke eller vareprøve. Dette gjelder for all netthandel. Noen ganger signer du opp på en abonnementstjeneste for å få en kostnadsfri prøve, som senere koster mer penger. Det i seg selv er ikke noe farlig så lenge du vil fortsette å kjøpe produktet, men vær klar over at du selv må avbestille dette med en gang selv hvis du ikke ønsker å fortsette når du har mottatt vareprøven.

Husk at gratis vareprøver og ting er en måte selskaper benytter for å samle inn din kontaktinformasjon. Meld av nyhetsbrev og lignende etterpå hvis du ikke ønsker å få slike henvendelser. Reglene for dette er ganske greie for tiden.

Har du spørsmål til produkter og leveranser anbefalt på denne siden må du ta kontakt direkte med nettstedene.

Håper du fant en interessant gratis vareprøve å teste ut! Nettet er fullt av gøyale gratistilbud. Skriv en kommentar nederst hvis du har tips til andre gode prøvepakker eller om du har noe å legge til om produktene som presenteres.

Det er også mange andre gode nettsteder som gir deg gode tips om hundrevis av gratisprodukter på nett. Noen av disse er Vareprøver.no og Gjerrigknark.no.

God handel!

Les også: Kan man kjøpe forlovelsesring på nett?

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.