15 Gratis Babypakker og Velkomstpakker – Nylig oppdatert

Gratis Babypakker og Velkomstpakker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over alle GRATIS babypakker, startpakker og velkomstgaver du kan bestille på nett!

Lyst på litt gratis ting? Gratis babypakker er et fenomen der vanlige butikker og nettbutikker gir deg et lite utvalg av barne- og babyprodukter tilpasset mor, far og barn. Noen ganger fordrer det at man blir medlem i en kundeklubb eller lignende og at man henter pakken i fysisk butikk. I enkelte gratispakker man får i bokklubber må du betale frakt.

Det er en haug av nettsider som skriver om akkurat slike pakker, men mange av dem er utdaterte og viser til pakker som ikke lenger eksisterer. Det tenkte vi å gjøre noe med! Vi har gjort grundig research og presenterer kun de kostnadsfrie gavepakkene og velkomsttilbudene som er oppdaterte i 2020 og som du kan bestille over nett.

Er du glad i alt som er gratis kan du også sjekke ut vår gode oversikt over gratis vareprøver og tjenester med fri prøveperiode.

Tidligere kjente baby startpakker og gratisprodukter fra for eksempel Name it, Hipp og MAM-smokken eksisterer ikke mer. Liberos startboks er nå den samme som Apotek 1’s BabyBox som det står om lenger ned på siden.

Skulle det likevel være noe som ikke er riktig på denne siden setter vi stor pris på om du sier ifra. Takk!

Babypakker og babyprodukter

Ikastetikett gratis babypakker

1. Gratis navnelapper fra IkastEtikett

Navnelapp- og etikettnettbutikken IkastEtikett sender deg en gratispakke med navnelapper hvis du betaler frakt. Babypakken du får tilsendt inneholder 10 stykk navnelapper og 10 stykk minilapper, noe som regnes som barnefamiliens absolutte favoritter når det gjelder merking av klær. Forskjellen på lappene er størrelsen. Les mer på nettsidene via knappen under:

Gratis babypakke med navnelapper

2. KIWI LilleGo’ Startpakke

KIWIs populære gratis babypakke til gravide, eller LilleGo’ startpakke som den heter, kan skaffes fra KIWI sine nettsider. For å bestille den kostnadsfritt må du være Trumf og KIWI Pluss kunde og være gravid i 3. trimester eller nettopp ha fått barn. Den inneholder diverse stelleprodukter til både mor og barn. Produktene du får er fra Libero og LilleGo’ som er KIWIs billigmerke med ulike baby-produkter som bleier, ørepinner, yoghurt, smoothies, engangskluter, våtservietter, flasker og biteleker.

Få babypakke fra Kiwi

3. Rema 1000 Babypakke

Rema 1000 sin LevVel babypakke bestilles på nett når det er mindre enn 3 måneder til termin. Den kan så hentes i din lokale butikk etter ca. 4 dager. Rema gir deg 1 pakke gratis babyutstyr pr svangerskap, så med litt flaks kan du bestille ny etter 9 måneder.

Babypakke fra REMA 1000

4. Apotek 1 – BabyBox babypakke

BabyBox fra Apotek 1 er en gratis startpakke for gravide og nybakte foreldre. Etter bestilling kan den hentes fra og med 3 måneder før termin til 3 måneder etter barnet er født. BabyBox er et tilbud som gis en gang per barn.

Pakkens innehold kan variere, men den inneholder vanligvis nyttige kvalitetsprodukter som automatisk medlemskap i Apotek 1’s kundeklubb, vareprøve Libero Touch, bleiekrem, Gjensidige spedbarnsforsikring, Avent tåteflaske, Dermica Baby tørre engangskluter, Foreldre & Barn blad, Avent smokk, Blenda Sensitive vaskemiddel, ammeinnlegg, salver, våtservietter med mer. Bestill Apotek 1s babypakke ved å trykke på knappen under.

Få babybox fra Apotek1

Les også: 10 Godkjente Og Trygge Apotek På Nett! 

5. Barnas Hus bleiebøtte med mer

Ved å melde deg inn i kundeklubben til Barnas Hus får du en gratis Angelcare bleiebøtte. Kundklubben gir deg også fordeler som 10% rabatt på første kjøp og 365 dagers åpent kjøp på de fleste produkter.

Gratis bleiebøtte

5. Skoringen Babypakke

Skoringens Babypakke er gratis og hentes i en av Skoringens butikker. Den inneholder myke strømper med mønster, en myk koseball, en sutteklut til de stille stundene, informasjon med gode råd om små føtter, en gave til barnet når det fyller 1 år (et par lekre skinntøfler) og en verdikupong på 10% til Skoringen.

Få babypakke fra Skoringen

6. Mimmis, gratis bleiebøtte

Mimmis tilbyr gratis korbell bleiebøtte per husstand når man kjøper 3 pakk bleieposer. De har fri frakt over 999 kr, så hvis du ikke skal handle mer må du betale frakt. Sjekk den flotte nettbutikken for flere gode tilbud på barne og babyprodukter.

Gratis bleiebøtte

Velkomstpakker og gaver

Her er en oversikt over bokklubber med velkomstgaver. Bokklubbene fra nummer 9 til 13 under hører til under Tanum Bokklubbers samleside som gir deg oversikt over alle bokklubber med gratis velkomstpakker under Tanum. Bokklubbene fra nummer 14 til 17 under hører til under Sandviks.

Les også: Finn flere gratis vareprøver her.

7. Disneyklubben

Bokklubben Disneyklubben sender deg en gratis velkomstpakke sålenge du betaler porto. Den inneholder lydbok på CD, bok, figur og samlepose. Flere tema og velge mellom. Akkurat nå er det Aladin, Biler, Toy Story eller Den Lille Havfruen.

Til Disneyklubben

8. Barnas Beste Bok

Barnas Beste Bok er en del av Barnas Bokverden. Denne bokserien består av 8 bøker der du får den første gratis. Les mer på nettsidene om hva du får som abonnent, og hva du mottar gratis.

Til Barnas Beste Bok
 

 

10. Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden er den perfekte bokklubben med barnebøker for barn og barnefamilier. I velkomstgave får barnet 3 bøker og en flott gave som Stiga sparkesykkel, gavekort, Torbjørn Egner sengesett eller Karsten og Petra sengesett.


11. Krimklubben

Krimklubben er en bokklubb med krim- og spenningsbøker. Som velkomstgave kan du akkurat nå velge mellom 3 gratis bøker og enten knivsett, mobillader, sekk eller hodetelfon. Du kan også velge gavekort.


 

12. GoBoken Gravid

Velkomstpakke til deg som er gravid. Inneholder boken Gullet mitt med rim og regler, den myke vognboken om elefanten Elli, milepælkort, elefantrangle som lager ristelyd og Oball gripeleke. Porto må betales.


13. GoBoken 0+

GoBoken 0+ er en bokklubb tilpasset babyer i deres første år. Her får du Tøyboken Pippo med speil, Kartongboken Se her!, en myk trekk-ut-bok, velurball og foreldreveiledere. Betal bare for frakt.


14. GoBoken 1+

For barn fra 8 måneder. Pakken inneholder Dyrelyder bok med knapper og bøkene Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården. Porto må betales.

Husk: Goboken har også velkommenpakker tilpasset 2 åringer og 3 åringer. 

 
 

15. Detektivklubben detektivkoffert

Bokklubben Detektivklubben for barn som liker å løse mysterier… Få den første bokpakken gratis sammen med detektivkoffer og ID-kort. Porto er det eneste som betales.


 

Sånn! Håper du er fornøyd med oversikten. Hvilken av de gratis babypakkene er din favoritt? Send og del denne siden til alle du kjenner som er svangre eller som nettopp har født. De fortjener alle de gratispakker de kan få. 🙂

Helt til slutt… Reima har også en babyboks som heter Finnish Baby Box, men denne er stor med mye startklær og koster penger. Sjekk den gjerne ut her.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.