21 Gratis Babypakker og Velkomstpakker! (oppdatert 2020)

Gratis Babypakker og Velkomstpakker

Siden inneholder annonselenker

Her er en oversikt over alle GRATIS babypakker, startpakker og velkomstgaver du kan bestille på nett!

Gratis babypakker er et fenom der vanlige butikker og nettbutikker gir deg et lite utvalg av barne- og babyprodukter tilpasset mor, far og barn. Noen ganger fordrer det at man blir medlem i en kundeklubb eller lignende og at man henter pakken i fysisk butikk. I enkelte gratispakker man får i bokklubber må du betale frakt.

Det er en haug av nettsider som skriver om akkurat slike pakker, men mange av dem er utdaterte og viser til pakker som ikke lenger eksisterer. Det tenkte vi å gjøre noe med! Vi har gjort grundig research og presenterer kun de kostnadsfrie gavepakkene og velkomsttilbudene som er oppdaterte i 2020 og som du kan bestille over nett. Er du glad i gratis kan du også sjekke ut oversikten vår over gratis vareprøver.

Tidligere kjente baby startpakker og gratisprodukter fra for eksempel Name it, Hipp og MAM-smokken eksisterer ikke mer. Liberos startboks er nå den samme som Apotek 1’s BabyBox som det står om lenger ned på siden.

Skulle det likevel være noe som ikke er riktig på denne siden setter vi stor pris på om du sier fra. Takk!

Babypakker og babyprodukter


1. KIWI LilleGo’ Startpakke

KIWIs populære gratis babypakke til gravide, eller LilleGo’ startpakke som den heter, kan skaffes fra KIWI sine nettsider. For å bestille den kostnadsfritt må du være Trumf og KIWI Pluss kunde og være gravid i 3. trimester eller nettopp ha fått barn. Den inneholder diverse stelleprodukter til både mor og barn. Produktene du får er fra Libero og LilleGo’ som er KIWIs billigmerke med ulike baby-produkter som bleier, ørepinner, youghurt, smoothies, engangskluter, våtservietter, flasker og biteleker.


2. Rema 1000 Babypakke

Rema 1000 sin LevVel babypakke bestilles på nett når det er mindre enn 3 måneder til termin. Den kan så hentes i din lokale butikk etter ca 4 dager. Rema gir deg 1 pakke gratis babyutstyr pr svangerskap, så med litt flaks kan du bestille ny etter 9 måneder.


3. Apotek 1 – BabyBox babypakke

BabyBox fra Apotek 1 er en gratis startpakke for gravide og nybakte foreldre. Etter bestilling kan den hentes fra og med 3 måneder før termin til 3 måneder etter barnet er født. BabyBox er et tilbud som gis en gang per barn.

Pakkens innehold kan variere, men den inneholder vanligvis nyttige kvalitetsprodukter som automatisk medlemskap i Apotek 1’s kundeklubb, vareprøve Libero Touch, bleiekrem, Gjensidige spedbarnsforsikring, Avent tåteflaske, Dermica Baby tørre engangskluter, Foreldre & Barn blad, Avent smokk, Blenda Sensitive vaskemiddel, ammeinnlegg, salver, våtservietter med mer. Bestill Apotek 1s babypakke ved å trykke på knappen under,

Les også: 10 Godkjente Og Trygge Apotek På Nett! 

4. Barnas Hus bleiebøtte

Ved å melde deg inn i kundeklubben til Barnas Hus får du en gratis Angelcare bleiebøtte. Kundklubben gir deg også fordeler som 10% rabatt på første kjøp og 365 dagers åpent kjøp på de fleste produkter.


5. Skoringen Babypakke

Skoringens Babypakke er gratis og hentes i en av Skoringens butikker. Den inneholder myke strømper med mønster, en myk koseball, en sutteklut til de stille stundene, informasjon med gode råd om små føtter, en gave til barnet når det fyller 1 år (et par lekre skinntøfler) og en verdikupong på 10% til Skoringen.


6. Bokklubben Barn babygym

Ved innmelding til Bokklubben Barn får du faktisk en babygym og en bok helt gratis. Kundeklubben gir deg ellers gode tilbud, en gratis bok i året, ingen kjøpsplikt, 5% bonus på alle kjøp og fri frakt på hovedbøker.


7. Mimmis, gratis bleiebøtte

Mimmis tilbyr én gratis hvit Sangenic Tec Bleiebøtte bleiebøtte per husstand. De har fri frakt over 1000 kr, så hvis du ikke skal handle mer må du betale frakt. Sjekk den flotte nettbutikken for flere gode tilbud på barne og babprodukter.


8. Drynites gratis vareprøve

Drynites sender hustanden én prøvepakke med 1 stk. DryNites-produkt. Velg mellom nattbukse eller Bed Mats tisselaken. De absorberende nattbuksene er spesielt utviklet for barn i alderen tre år og oppover som sliter med sengevæting om natten.


Velkomstpakker og gaver:

Her er en oversikt over bokklubber med velkomstgaver. Bokklubbene fra nummer 9 til 13 under hører til under Tanum Bokklubbers samleside som gir deg oversikt over alle bokklubber med gratis velkomstpakker under Tanum. Bokklubbene fra nummer 14 til 17 under hører til under Sandviks.

9. Dizolve tøyvaskemiddel – gratis vareprøver

Dizolve tøyvaskemiddel gir deg gratis vareprøver til 32 vask av sin fantastiske vaskemiddel-løsnig. Vaskemiddelet kommer i striper du putter i såpekammeret og du slipper alt av tøyvask i pulverform og skyllemiddel i væskeform. Formen gjør det også godt egnet å ha med på reise eller hyttetur. Det er bare å prøve! Porto må betales.


10. Bestselgerklubben

Bestselgerklubben er en bokklubb for deg som rett og slett vil ha de beste bøkene og være oppdatert på litteratur. De forskjellige velkomstpakkene inneholder gratis bøker samt noe annet fint som hodetelefone, vase, DAB radio eller gavekort.


11. Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden er den perfekte bokklubben med barnebøker for barn og barnefamilier. I velkomstgave får barnet 3 bøker og en flott gave som Stiga sparkesykkel, gavekort, Torbjørn Egner sengesett eller Karsten og Petra sengesett.


12. Krimklubben

Krimklubben er en bokklubb med krim- og spenningsbøker. Som velkomstgave kan du akkurat nå velge mellom 3 gratis bøker og enten knivsett, mobillader, sekk eller hodetelfon. Du kan også velge gavekort.


13. Hobbyklubben

Hobbyklubben sender deg bøker om hobbyer og kreativitet. Når du melder deg inn kan du i tilegg til 3 gratis bøker velge mellom stor hobbypakke, heklepakke, bakepakke, hagepakke eller strikkepakke som velkomstgave.

Les også: 10 Nettbutikker Som Selger Bakeutstyr Og Kaketing!


14. Energica

Energica er en bokklubb som sender deg de beste bøkene innenfor alternativ helse og livsstil. Som velkomstgave får du 3 bøker og kan velge mellom yogamatte, yogabelte, aktivitetsklokke, økologiske oljer eller juicemaskin avhengig av hvilken pakke du går for.


14. Disneyklubben

Bokklubben Disneyklubben sender deg en gratis velkomstpakke sålenge du betaler porto. Den inneholder lydbok på CD, bok, figur og samlepose. Flere tema og velge mellom. Akkurat nå er det Aladin, Biler, Toy Story eller Den Lille Havfruen.


15. GoBoken Gravid

Velkomstpakke til deg som er gravid. Inneholder boken Gullet mitt med rim og regler, den myke vognboken om elefanten Elli, milepælkort, elefantrangle som lager ristelyd og Oball gripeleke. Porto må betales.


16. GoBoken 0+

GoBoken 0+ er en bokklubb tilpasset babyer i deres første år. Her får du Tøyboken Pippo med speil, Kartongboken Se her!, en myk trekk-ut-bok, velurball og foreldreveiledere. Betal bare for frakt.


17. GoBoken 1+

For barn fra 8 måneder. Pakken inneholder Dyrelyder bok med knapper og bøkene Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården. Porto må betales.

Husk: Goboken har også velkommenpakker tilpasset 2 åringer og 3 åringer. 

18. Bokklubben Nye Bøker drivhus

Bokklubben Nye Bøker sender deg aktuelle og gode bøker som er nøye utvalgt. Som velkomstpremie får du faktisk et lite drivhus – Minidrivhuset Spirea. Porto må betales.


19. Bokklubben Krim og Spenning trillekoffert

Motta en bok og en flott trillekoffert i gave ved innmeldelse til Krim og Spenning klubben. Porto må betales.


20. Detektivklubben detektivkoffert

Bokklubben Detektivklubben for barn som liker å løse mysterier… Få den første bokpakken gratis sammen med detektivkoffer og ID-kort. Porto er det eneste som betales.

Husk også Bokklubben Barn under nummer 6 lenger opp i listen!


Sånn! Håper du er fornøyd med oversikten. Hvilken av de gratis babypakkene er din favoritt? Send og del denne siden til alle du kjenner som er svangre eller som nettopp har født. De fortjener alle de gratispakker de kan få. 🙂

Helt til slutt… Reima har også en babyboks som heter Finnish Baby Box, men denne er stor med mye startklær og koster penger. Sjekk den gjerne ut her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.