10 Godkjente og trygge apotek på nett med rask levering

Beste apotek på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Liste over 10 apotek på nett der du trygt kan handle helserelaterte produkter

Antall godkjente nettapotek som selger apotekvarer til privatpersoner øker stadig. For noen år siden var det bare noen få, men nå har de fleste seriøse apotekkjeder egen nettbutikk. Det er ofte svært enkelt og rimelig og handle legemidler, kremer, kosttilskudd, jodtabletter (Jodix), slankeprodukter, produkter for røykeslutt, munnbind, desinfeksjon som håndsprit (Antibac), prevensjonsmidler, plaster, hudpleie- og hårpleieprodukter samt medisiner. I noen tilfeller må varer hentes i fysisk apotekfilial.

Her er noen kjappe forslag før den komplette listen lenger ned. Disse har stort utvalg, for mennesker og dyr, og selger reseptbelagte legemidler med rask levering.

De 3 beste anbefalte apotek på nett

Farmasiet nettbutikk

1. Farmasiet

Farmasiet er et av Norges største nettapotek og tilbyr et bredt utvalg av over flere tusen produkter, inkludert reseptbelagte medisiner, helsekost, kosmetikk og andre apotekvarer. De tilbyr fri frakt på reseptvarer, noe som gjør det praktisk og økonomisk å bruke dem.
Farmasiet er også Trygg e-Handel sertifisert, noe som garanterer en sikker og pålitelig handelsopplevelse for deg. Med sin brukervennlige nettside og effektiv kundeservice, har Farmasiet etablert seg som en ledende aktør innen online apotektjenester i Norge. Som prikken over i’en har de gratis frakt over 299 kr.
Besøk Farmasiet
Med24 nettapotek

2. Med24

Med24.no er et nytt og fremvoksende nettapotek i Norge, kjent for sitt omfattende utvalg av apotekvarer. De tilbyr alt fra reseptbelagte medisiner til helsekost og skjønnhetsprodukter, alt sammen tilgjengelig med noen få klikk. Kjent for sin utmerkede kundeservice, gir Med24.no nyttig og pålitelig hjelp til sine kunder.
Prisene er konkurransedyktige og rimelige, noe som gjør dem til et attraktivt valg for forbrukere. I tillegg, med sitt lager basert i Oslo, sikrer Med24.no rask og effektiv levering direkte til kundenes dørstokk, noe som gjør dem til en praktisk og pålitelig kilde for apotekvarer i Norge.
Besøk Med24
apotekhjem apotek på nett

3. Apotekhjem

Apotekhjem er et nettbasert apotek som skiller seg ut med sitt oversiktlige design og brukervennlige grensesnitt, noe som gjør det enkelt for kunder å finne og kjøpe apotekvarer. De tilbyr et bredt utvalg av produkter, ofte til reduserte priser gjennom sine aktuelle tilbud. Kjent for å tilby billige apotekvarer uten å kompromisse på kvaliteten, har Apotekhjem blitt et populært valg for mange.
De legger stor vekt på god kundeservice, og sikrer at kundenes opplevelse er problemfri fra start til slutt. En annen fordel med Apotekhjem er deres sikre betalingsalternativer, som inkluderer Vipps, noe som gjør det både enkelt og trygt for kundene å handle på nett.
Besøk Apotekhjem

Her er de 10 beste nettapotekene

Klikk på den blå knappen merket Nettbutikk til høyere for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Sjekk også listen over alle apotek på nett og ulike nettbutikker med selvtester, hurtigtester og hjemmetester.


Hva er et apotek?

Et apotek er en forretning som selger blant annet legemidler, kremer, tannpleieutstyr og enkelt medisinsk utstyr. I Norge har apoteker monopol og spesielle rettigheter til å selge reseptbelagte medisiner. For å kjøpe reseptbelagte preparater trenger du resept fra for eksempel fastlegen din. De som jobber på apotek kalles farmasøyter og apotekteknikere.

Det er nå også åpnet for at man kan kjøpe både reseptfrie og reseptbelagte produkter på nett. E-resept er et begrep som går mer og mer igjen. For å få oversikt over ens egne resepter logger man seg inn med Bank ID for å sikre personvern og sikkerhet. Dermed kan reseptvarer bestilles enkelt og greit.

Er du på jakt er steder å kjøpe håndsprit, hånddesinfeksjon og antibac på nett, sjekk artikkelen vår som heter Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk.

Fordelene er mange

Det er mange fordeler med å handle legemidler på nett. Du slipper å stå i lange køer (noe det ofte er på et apotek), du kan søke opp mye informasjon om produkter på egenhånd, du får levert medisinene rett hjem, du får tilgang til mange alternativer og stort antall produkter, du får full oversikt over rabatter og tilbud og det er diskret og sikkert. De fleste seriøse aktørene har bra rådgivning sider og mulighet for å hjelp av fysiske rådgivere hvis du lurer på noe.

Styr unna ukjente og useriøse nettapotek

Det er viktig å bidra til å bekjempe useriøse aktører. Hvis du vurderer å handle på et ukjent nettapotek, bør du først og fremst sjekke om dette er en godkjent nettapotek og lovlig utsalgssted for legemidler. Dette gjør du enkelt og greit ved å gå inn på Legemiddelverkets hjemmesider og ser om de står oppført på listen over lovlige, godkjente apotek på nett. Vær generelt svært forsiktig, eller helst unngå, og kjøp ting via nettsteder som virker useriøse.

Som en ekstra sjekk kan du gå nederst på siden i nettbutikken og sjekke om apoteket har lagt opp en logo med link som viser at de er registrerte og godkjente. Det ble for noen år siden, i 2015,  gjort store innstramninger som gjorde at det ikke er lov å kjøpe reseptbelagte legemidler fra utlandet. Dermed åpner det opp for gode og trygge online apoteker i Norge fortsatt kan drives bra. Skal du ut på reise har du lov å ta med en begrenset mengde legemidler til eget bruk. Les mer om dette hos Tolletaten.

Hva kan man kjøpe i et apotek på nett?

I tillegg til merkevarer som Cosmica og legemidler er disse kategoriene noe av det du kan skaffe i et farmasi på internett:

 • Astma og Allergi
 • Ansiktspleie
 • Intim, underliv
 • Hudpleie og sminke
 • Hårpleie
 • Hygiene, håndsprit og desinfeksjon
 • Feber og forkjølelse
 • Hjelpemidler
 • Mage og tarm
 • Mor og barn, graviditet
 • Tannhelse, tannbleking og munnpleie
 • Kosttilskudd som Omega 3
 • Smertelindring
 • Gavesett
 • Sår, stikk og bitt
 • Øre, nese og hals
 • Reseptvarer
 • Munnbind
 • pluss mye mer
Kjøp det du trenger enkelt på et trygt apotek på nett

Har du kommentarer, ris og ros og andre forslag, skriv det i kommentarfeltet nederst! Sjekk også artikkelen der vi lister opp alle nettbutikker innen helse og velvære.

Takk for at du deler i sosiale media og legger igjen en kommentar på siden. Del gjerne erfaringer du har med nettapotekene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve apoteket.

Les også: 10 Nettbutikker som selger bakeutstyr og kaketing

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.