Tannbleking kjøper du i en av disse 4 nettbutikkene

Nettbutikker med tannbleking
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Ønsker du hvite tenner? Her er de beste nettbutikkene for å kjøpe tannbleking for hjemmebruk.

Ønsker du hvitere tenner er det mange muligheter for å utføre dette selv hjemme. En pen tanngard uten gule tenner øker selvtilliten og gjør det enklere å smile i hverdagen. Det trenger ikke være så vanskelig som det kanskje høres ut, men det gjelder å bruke trygge produkter og riktig metode for å få ønsket resultat. Alternativet er å gå til en dyrere tannlege å gjøre alt der med sterkere midler enn det man får kjøpt til hjemmebleking.

Hopp ned til butikklisten med tannbleking

Et tannlegebesøk er uansett anbefalt før du bleker tennene selv. Mest for å sjekke om tennene er frie for hull eller andre symptomer som bør fikses før du sette i gang. Tannlegen vil også kunne gi deg gode råd på veien. Kanskje blir du anbefalt å få hjelp av dem til alt, eller du kan prøve noen av produktene kjøpt på nett.

Gjør det selv tannbleking har blitt veldig populært og slett ikke vanskelig men følg instruksjonene nøye. Du kan også høre med noen av nettbutikkene som er proffe på dette for å få hjelp og forhøre deg om pris. Feil bruk av preparater kan i verste fall føre til skader som etseskader. Bivirkninger av tannbleking, selv om det er gjort riktig, kan være forbigående ising og misfarging ved inntak av en del drikke og matvarer som kaffe, te eller rødvin i behandlingsperioden og 14 dager etter.

Vi anbefaler at du sjekker ut nettbutikken Dentaworks først da disse er helt dedikert til at du skal få til tannbleking hjemme trygt og enkelt uten at det koster altfor mye. De benytter seg av metoder tilsvarende det tannleger bruker med en skånsom tannblekingsgele som er trygg å bruke på emalje og tannkjøtt. Produktene er klinisk testet og er både Peroksidfri og pH-nøytrale.

I følge Dentaworks vil behandlingen deres gi garantert resultat og du kan smile bredere enn aldri før. De har også andre tilbehørprodukter som tannverktøy for hjemmebruk, tungeskraper og tannblekingspenn for å friske opp smilet.

Annonse: Dentaworks


Nettbutikker som selger produkter for bleking av tenner

I disse nettbutikkene kan du kjøpe tannblekingsprodukter. Undersøk nøye hva du har tenkt å kjøpe. Noen nettbutikker selger blekingsprodukter av mer kosmetiske karakter som rett og slett er for svake og kanskje ikke gir ønsket resultat. Bruk knappen Til Nettbutikken for å gå rett til butikken.

logoNavnSammendragHandle

Bra tannblekingsmerker

Her er noen vanlige merker som selger tannbleking til hjemmebruk. Lenkene fører til en oversikt over hvilke nettbutikker som fører selve merket.

Vi håper du syntes listen var grei. Har du erfaring med tannbleking hjemme kan du godt skrive en kommentar til oss. Hvilke produkter virker best? Det vil hjelpe andre i samme situasjon og også forhindre at noen kjøper ting som ikke funker.

Vi i eButikker tar ikke noe ansvar for resultater av hjemmebleking, men vi håper du får det til uten bivirkninger. Vi henviser til og tipser om ansvarlige nettbutikker og har ingen direkte kontroll over hva de selger.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.