Alle nettbutikker innen helse og velvære

helse og velvære
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du alle nettbutikker innen helse og velvære oppført som trygge

Helse og velvære er et ganske stort begrep som inneholder mye, men det er en av hovedkategoriene vi sorterer ganske mange internettbutikker under her på dette nettstedet. I denne kategorien finner du altså små og store nettbutikker innen helse og velvære, nettapotek, også spesialbutikker i underkategorier vi beskriver litt lenger ned. En slik butikk selger deg typisk produkter eller tjenester myntet på økt livskvalitet enten det er fysisk eller psykisk. Det trenger ikke være dyre ting som boblebad, men heller ting som helsekost, D vitaminer, hårpleie, sunn mat og kosmetikk. Helseaspektet er viktig her og på en eller annen måte skal du komme i bedre humør og form. For hygieneartikler som desinfeksjon, se her.

Ønsker du å gå rett til butikklisten blar du deg bare forbi denne innledende teksten.

Som du kanskje så på førstesiden eller i menyen til venstre er Helse og Velvære en stor kategori. Under denne har vi fordelt på butikker som selger: Tester, Yogautstyr, Apotek, Hårpleie, Helsekost og Kosttilskudd, Hudpleie, Kosmetikk, Kroppspleie, Stylingverktøy og Tannbleking.

Mange av butikkene dukker opp flere steder basert på et rikholdig vareutvalg over flere felt. Vet du om en butikk som mangler som du bruker ofte, så meld i fra til oss.

Tester er nettbutikker som selger tester og prøver av forskjellige slag som graviditetstester, eggløsningstester, alkomålere, blodtrykksmålere, Covid19/korona selvtester og så videre. Det er utrolig hvor mange forskjellige tester man kan kjøpe som er greit å bruke hjemme.

Yogautstyr er rett og slett butikker som har yogaklær og produkter som en del av deres sortiment. Det er noen fine dedikerte steder å handle som Asanasyoga, ellers noen sportsbutikker som har yogaavdeling. Les artikkelen vår Fine nettbutikker med yogaklær og yogautstyr spesifikt for yoga hvis du ønsker det.

Apotek gir deg en samling nettapotek der du kan kjøpe helseprodukter. Det er viktig å benytte seg av godkjente apotek og ikke handle fra useriøse aktører. Les mer om godkjente apotek i denne artikkelen.

Hårpleie, hudpleie og kroppspleie sier seg litt selv. Her kan du kjøpe sjampo, balsam, hårfarge, kremer, solkrem og lotions til forskjellig bruk. Siden noen nettbutikker ikke har alt dette kan du finne spesifikke steder å handle nettopp dette.

Sjekk ut: Gratis hudpleie og skjønnhetsprodukter

Kategorien Kosmetikk viser deg nøyaktig hvilke butikker du kan kjøpe sminke, make-up og andre skjønnhetsprodukter i. Sminkeprodukter brukes fortrinnsvis i ansiktet mens kosmetikk ofte innebærer kremer og produkter for hud og hår.

Under Helsekost og kosttilskudd er det butikker som selger typisk sunn mat, proteinpulver og andre proteinprodukter samt vitaminer av forskjellige slag. Dmax for eksempel er en tyggekapsel som sørger for at det daglige inntaket av D-vitamin er intakt.

Tannbleking viser deg spesialiserte og trygge butikker der du kan handle metoder for å gjøre tennene hvitere. Husk å forhør deg med tannlege først, før du gjør det selv hjemme. Les også artikkelen vår med tips om hvor du kan handle tannbleking på nett.

Trenger du helsegavetips? Her får du du gavekort på opplevelser innen Helse og Velvære som Spa, Floating og Massasje!


Katalogen over alle nettbutikker innen helse og velvære

Her kan du filtrere ut nettbutikker med gratis frakt, hvem som er Trygg eHandel sertifisert og hvem som tar Vipps eller PayPal for eksempel. Benytt deg av den store blå knappen til høyere for å gå rett til nettstedet, les mer om nettbutikken i beskrivelsen eller trykk på navnet for å komme til butikkens oppføring her på eButikker. Si gjerne fra om feil så fikser vi det!

logoNavnSammendragHandle

Vi håper du fant denne praktiske oversikten nyttig. Legg gjerne inn en kommentar i bunn hvis du har noe å legge til eller hvis du vil tipse folk om hva som er din favorittbutikk. God ehandel!

Les også: Helsekost på nett – Sunne og seriøse nettbutikker

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.