10 Lekne nettbutikker med gaver til barn

gaver_til_barn
Siden kan inneholde annonselenker

Trenger du gavetips for de minste? Her er noen morsomme nettbutikker med gaver til barn.

Det er mange nettbutikker som selger gaver til barn, og barn ønsker seg mye forskjellig. Vi har samlet 10 kule butikker som selger ting barn ønsker seg. Når vi leter etter bra steder å handle gaver til barn ser vi ikke alltid i lekebutikker, men også i klesbutikker, morobutikker og sportsbutikker. De internettbutikkene vi har valgt ut dekker alle disse kategoriene og mer til.

Vi kommer ikke med noen direkte bursdagsgave eller julegavetips til barn i denne artikkelen selv om vi guider deg til nettbutikker som fokuserer på en bestemt type ting. Men spill, sportsutstyr, klær, barnesko, leker og aktiviteter kan gi deg noen ideer. Før jul kan du lese deg opp på hvor du får årets julekalendere for barn og voksne.

Her følger ti forslag til nettbutikker med gaver til barn:

1. Lekia – Fantastisk nettbutikk for leker og barn

En oversikt over nettbutikker med gaver for barn kan ikke være foruten en skikkelig lekebutikk. Leketøyskjeden Lekia har nettbutikk med et rikholdig tilbud for innelek og utelek i kategoriene babyleker, byggeleker, bøker, dukker, figurer, hobby, kosedyr, spill, kreativitet og puslespill. De har populære varemerker som PAW Patrol, LEGO, KID og Playmobil.

Hos Lekia finner du de beste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre, enten du trenger gaver for små eller store barn.

Noen populære Leker du får hos Lekia.
Noen populære Leker du får hos Lekia.

2. Drømmerom – Fantastiske barnesenger

Drømmerom selger utrolig kule barnemøbler og senger alle barn ønsker seg. Dette regnes kanskje ikke som enkle gaver å gi bort til hvem som helst men til egne barn eller barnebarn til bursdag eller jul. Du kan enkelt velge sengetype for gutt eller jente i menyen samt køyesenger og madrasser. Eksempler er unike bilsenger, prinsessesenger, halvhøye senger, loftsenger, hussenger og køyesenger.

De har prisgaranti, 5 års produkt garanti og rask levering. Du kan også besøke dem selv rett utenfor Drammen. Vi heier på norske nettbutikker!

3. Polarn O. Pyret – Populære barneklær og alt som hører til

Polarn O. Pyret selger barneklær av god kvalitet noe som er perfekt å gi bort. Uteklær, undertøy, regntøy, sekker, luer, votter og dresser har barn alltid bruk for. Inne på nettstedet har de gjort det enkelt for deg og sortert på barn fra 0-1 år, 1-6 år, 6-12 år samt gavekort mulighet.

Man får 14 dagers returrett i nettbutikken men kan også returnere varer du har kjøpt i nettbutikken i de fysiske butikkene deres. De eneste varene som ikke kan byttes i butikk er de rimelige produktene kjøpt i Outlet avdelingen deres.

4. Reima – Varme uteklær for aktive barn

Nå som vinteren nærmer seg og julen snart er her er det tid for å sende ut barna i snø og kulde. Reima selger fantastiske vinterklær til barn som holder dem varme. De brenner for å lage klær som lar barna leve ut sin utforskertrang, uansett vær, som de sier selv. Reimas plagg kan kjøpes i flere andre nettbutikker, men dette er deres offisielle egne nettbutikk.

Nettbutikken gir deg god oversikt hvis du leter etter gave til noen i en spesiell aldersgruppe. De har i menyen sortert på baby, småbarn, barn og junior og finne det perfekte produkt innen ytterklær, overdeler, underdeler, fottøy, tilbehør, UV tøy og regntøy.

Reima er Trygg E-handel sertifisert noe som sikrer en 100% trygg kjøpsopplevelse.

5. Lekeakademiet – Flott lekebutikk med masse gaveideer

Lekeakademiet er  en flott nettbutikk med mange artikler for barn. Her får du kvalitetleker som sparkesykkel, leketelt, babyleker, badeleker, drager, husker, hoppedyr, dukkehus, bamser, baller, treleker, byggesett, magnetleker og mye mer. Ønsker du å gi bort leker med kvalitet som varer og vekker interesse hos barn har de mye å velge i.

De har fri frakt på kjøp over 1000 kroner og ganske rask levering.

6. CDON – Leker, film, gaming, bøker, tøy og elektronikk

Den siste nettbutikken med gaver til barn i denne omgang er varehuset CDON.com. Her er et utrolig mye å velge i fra leker til elektronikk. Du finner filmer og spill om ungen ønsker seg det samt babyleker, byggesett, kulebaner, kreativ, Playmobil, dukker, kosedyr, Barbie, dukkehus, actionfigurer, brettspill, radiostyrt og Lego til gode priser. Et av Nordens største varehus anbefales på grunn av pris og varesortiment.

7. Coolstuff – Skikkelig morsomme gaver

Coolstuff finner du morsomme, ville og heftige gaver og julegaver til barn i alle aldere. Denne internettbutikken gjør sitt ypperste med å tilby gaver, gadgets og gavetips så livet blir enklere for deg. Noen gaveideer som passer barn er ninjabane, sukkerspinnmaskin, Rubiks kube, bordcurlingspill, appstyrt radiostyrt bil, 3D penn, zen-sand og unicorn tøfler. Dette var derimot bare et lite forslag fra deres store utvalg. Besøk dem se!

Her finner du flere nettbutikker med kule gadgets og duppedingser!

8. Sportamore – Sportsbutikk med alt barnet trenger for uteaktivitet

Sportamore er en nettbutikk vi stadig vender tilbake til. De selger også barneklær, boots, jakker og sett, men hovedgrunnen til at vi nevner butikken i denne artikkelen er utvalget de har av sportsutstyr og utelek. Ski, skøyter, hjelmer, skateboard, akebrett, sparkesykler og sykler er bare noe av det du kan gi bort. De fører kjente merker som Stiga, Salomon, Name it, Bergans, Timberland og Peak Performance.

Sportamore ble også nevnt hyppig i vår artikkel om anbefalte 23 kule vinterleker, snøleker og utstyr til akebakken og isen.

De operer med gratis frakt hvis du bestiller for mer enn 299 kr, og det bikker man ganske raskt når man handler sportsting og leker til utendørsbruk.

9. Onepiece – Nummer en innen kosedrakter

Barn og unge vil elske de hele kosedraktene fra Onepiece! I nettbutikken heter det gjerne Onsies eller Jumpsuites. De kommer i mange fasonger og farger og er veldig behagelige å gå med. Perfekt gave fra besteforeldre til barnebarn kanskje? Husk at man kan kjøpe drakter til voksne foreldre også – gjerne i matchende farger som barna.

Finn steder å handle Onepiece.

10. Gamezone – Brettspill og gadgets

Gamezone er en av de beste butikkene vi vet om med brettspill i alle prisklasser. Her får man mye som ikke er lett å finne andre steder. Barn elsker virkelig brettspill! Det å sitte ned med hele familien, legge fra seg iPader og telefoner er super kvalitetstid. Slike hyggelige kvelder vil barn huske lenge og sette stor pris på.

Du kan også kjøpe andre ting innen PS4 spill, utstyr, godteri, kule kopper og glass, gadgets, hjernetrim, noe byggesett og samleobjekter. De har faktisk over 9000 forskjellige produkter på lager.

Her er noen flere artikler som kan være interessante å lese hvis du trenger flere butikktips. Ikke alle disse er myntet direkte på barn, men de fleste har gode ideer likevel:


De 10 beste nettbutikker med gaver til barn

Her er en klassisk eButikker-visningsliste over de samme nettbutikkene nevnt over med logoer, standard informasjon og linker til butikkoppføringen samt lenke direkte til nettbutikken.
logoNavnSammendragHandle
Hvis du sitter inne med egne positive eller negative erfaringer med noen av butikkene setter vi stor pris på om du deler det nederst på siden eller gir dem en anmeldelse. Omtaler kan skrivers ved å gå inn på nettbutikkoppføringen her på eButikker og ved å velge fanen Omtale.

Gaveideer og julegavetips for barn?

Hva er dine beste tips for gaveideer til barn? Skriv dem gjerne ned i kommentarfeltet helt nederst på siden slik at andre får nytte av dem. Har du spesielle tips til forskjellige aldersgrupper er det også fint.

Takk for delinger og anbefalinger av denne artikkelen. Finner du feil eller syns noen andre butikker burde vært inkludert, skriv en beskjed eller meld fra her.

Les også:

15 Beste nettbutikker med barneklær på nett
10 Beste lekebutikker på nett!
50 Beste Gavebutikker på nett!
17 Beste nettbutikker med Julegaver og Julegavetips
10 Nettbutikker Med Elektriske Biler For Barn

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.