47 Beste gavebutikker det er gøy å shoppe i

Nettbutikk med gaver
Siden kan inneholde annonselenker.

Flotte gavebutikker på nett med gaveideer til de fleste anledninger.

Innholdsfortegnelse

Titt og ofte dukker det opp situasjoner hvor man trenger kjøpe en gave til noen. Det være seg bursdag, jul, konfirmasjon, dåp, bryllup, avslutning eller bare for å gjøre noen noen du er glad i ekstra glad. Kanskje du til og med fortjener å kjøpe deg noe selv eller en firmagave til dine ansatte?

Mange nettbutikker selger kun gaveartikler og ting som egner seg å gi bort i presang. Andre gavebutikker har egentlig et annet fokus, men har i mange tilfeller egne sider med flotte gavetips og inspirasjon. Uansett … Her viser vi deg noen spennende gavebutikker med gode gaveforslag. Rekkefølgen er tilfeldig. Noen av nettbutikkene sender fra utlandet, men da har vi tydelig skrevet det i beskrivelsen. Bla deg nedover helt til du finner en butikk du liker!

Noe av det enkleste å gi bort som mottaker blir glad for kan være et Kinogavekort. Eller hva med en personlig videohilsen fra en kjendis fra tjenesten Memmo?

Butikkene er hovedsakelig valgt ut på bakgrunn av at produktene de selger kan gis som generelle gaver. Noen nettbutikkers utvalg heller litt mer mot enten kvinner eller menn eller barn, men det får vi leve med. Har du forslag til andre internettbutikker som fortjener komme med på listen, eventuelt om du syns noen fortjener å bli skviset ut, skriv en kommentar nederst!

For å enklere huske denne siden kan du også bruke nettadressen gavebutikker.no som leder hit.

Fantastiske opplevelsesgaver

Nå for tiden har folk ofte det meste de trenger i livene sine og det kan være vanskelig å finne en gave til «den som har alt». Men spennende, hyggelige og gode opplevelser får man aldri nok av. Derfor er gavekort på opplevelser alltid en vinner. Her er vår topp anbefaling av nettbutikk med opplevelesesgaver som du kan finne mye interessant i. lere er også nevnt i listen lenger ned.

Vi anbefaler YouWish

YouWish har over 450 opplevelse gaver med ett års bytterett. Med e-gaverkort fikser du raskt en super gave på noen minutter. YouWish er på vår definitive topp en liste over steder å kjøpe gavekort på opplevelser på nett.

Besøk YouWish

Les også: 25 dyre ting du kan kjøpe på nett for rundt 100.000 kr

Anbefalte gavebutikker

Nå til listen over webbutikker med gaver og gaveideer. Tips fra oss: Bruk Ctrl+F for å få opp søkefelt i nettleseren der du kan taste inn om du leter etter noe spesielt i denne artikkelen.

1. Coolshop – Kjempeutvalg og kul netthandel

Coolshop.no er bokstavelig talt en veldig kul nettbutikk, proppfull av gøyale produkter og fine gaver. De startet som en spillbutikk, men selger i dag alt innenfor elektronikk, skjønnhet, leketøy, musikkinstrumenter, hus og hage, klær, baby og barn, mat og drikke, sport og fitness, verktøy, bagasje og reiseutstyr, utstyr til dyr og mye mer.

De har fine oversikter over populære produkter i forskjellige kategorier som gjør det enkelt å velge noe gøy, spesielt når du er på utkikk etter presanger. Sender fra utlandet, men toll og moms er inkludert.


2. YourSurprise – Unike personlige gaver

I nettbutikken til YourSurprise finner du over 2000 personlige, originale gaver av alle slag. Personlig betyr at du kan legge på eget bilde og tekst på produktene. Hva med personlige servietter, personlige kort, en helt unik vannflaske, sjokolade med egen tekst, flip flops med bilde eller koffert med eget motiv?

I menyene i butikken får du enkelt opp masse gode gaveforslag basert på anledninger som Bursdag, Bryllup, Fødsel, Jul, Romantikk, God bedring og Gratulerer. Ellers finner du presanger i kategoriene Hjem, Kjøkken, Sjokolade og Søtsaker, Klær, Vesker og Kofferter, Babygaver og Skole og Fritid.

Noen av våre favoritter, i tillegg til søtsakene, er de kule klærne og bodyene man kan skrive morsom tekst på. Man kan kjøpe familiesett så hele familien har matchende plagg. Her er noen håndfaste tips til åtte populære bestselgere hos YourSurprise du kan glede mottakeren din med:

Personlig Toblerone-sjokolage med navn
Eksempel på personlig Toblerone-sjokolade med navn.

3. YouWish – Hundrevis av opplevelsesgaver

Opplevelsegaver er svært populært for tiden. Hos YouWish finner du i skrivende stund 453 forskjellige opplevelser du kan gi bort.

I kategorien Eventyr og Action er det aktiviteter på land, i lufta og på vannet. Under Mat og Drikke er det smaksopplevelser, mat- og drikke kurs samt forskjellige restaurantbesøk som er i fokus. Under Motorsport kan man bestille kjøring med sportsbiler og racing på bane. Ellers er det masse annet å velge i under Sport og Fritid, Dyr og Natur, Helse og Velvære, Kultur og Moro, Overnatting og Helg og sist men ikke minst Barn og Familieopplevelser.

De fleste opplevelsene finner sted i Norge og du kan enkelt finne hvilke opplevelser som er i nærheten av der du, eller gavemottaker, bor.

Elektronisk gavekort sendes raskt og greit på epost noe som passer hvis man har litt dårlig tid. Du kan også velge å få gaven tilsendt i gaveeske i posten. Da må du beregne litt ekstra tid. Hvilken opplevelse frister det mest å gi bort?


4. Partyking – Gaver, fest og gadgets

Partyking er en internettbutikk som har spesialisert seg på bartilbehør, kostymer, gadgets, party og morsomme gaver for alle aldere. For å finne gaveforslagene deres må du trykke på menyen ‘Etter tema’ og finne fanen Julegaver eller Gaver. Under sistnevnte meny finner du en lang og utrolig tilpasset liste med forslag tilpasset personen eller situasjonen du leter etter. Det går på billige gaver, dåpsgaver, par, bryllupsgaver, til mormor og morfar, eksklusive gaver og mange kategorier på alder. I bunn og grunn en ganske fantastisk liste!

Partyking har billig frakt, gode priser, rask levering og åpent kjøp 30 dager hvis du skulle angre deg. Anbefales å sjekke ut! Her finner du flere webbutikker med festutstyr.


5. Coolstuff – Unik gadgetsbutikk med gavetips

Coolstuff er en utrolig morsom gadgets butikk med mange unike og uvanlige gaver. De har enkelt sortert gaver på kjønn, alder, person og anledning. Hva med 40 års gave? Eller innflyttingsgave og bryllupsgave? Eller gave til kjæresten? Vi anbefaler at du sjekker ut denne kule butikken for å bli inspirert.

Coolstuff nettbutikk
Coolstuff nettbutikk

6. Urverket – Eksklusive klokker

En klokke eller armbåndsur har alltid vært en meget eksklusiv gave. Hos Urverket kan du kjøpe dame og herreklokker i toppsjiktet. Passende gave for en 40 åring kanskje? Populære merker er Breitling, Tissot, Rolex og TAG Heuer. De har 90 dagers åpent kjøp og gratis bytte og retur.

Urverket nettbutikk
Sjekk Urverket nettbutikk for fine klokkegaver

7. FlinkBisk – Personlig gave til hund

FlinkBisk er rett og slett en eske med artige leker, snacks, sunne godbiter, hundedingser og belønningsbiter, ikke for mennesker, men for vår gode venn hunden. Leter du etter en personlig gave til hund er dette en god start. Eskens innhold er tilpasset hundens størrelse fra 10 til 25 kg noe man spesifiserer før bestilling. FlinkBisk er en månedlig abonnementstjeneste, men du velger selv når du stopper eller hopper over en måned.

personlig gave til hund
Til Flinkbisk – Personlig gave til hund

8. CEWE – Personlige fotogaver

Hos CEWE kan du bestille en drøss av fotogaver som puter med trykk, personlige fotobøker, forstørrelser, krus med bilde, skulderveske og handlenett med bilde, musematter, nøkkelringer og mye mer. Poenget er å ta et fint bilde av deg selv eller familien og trykke på et produkt. Ingen andre vil ha tilsvarende gave!

De har en egen side med gaveideer til blant annet kvinner, mamma, tenåringsjenter, morsdag og farsdag.


9. Getpersonal – Gaver og smykker med personlig gravering

Hos Getpersonal.no kan du bestille personlige gaver som stilige smykker med gravering. Perfekte gaver til bursdager, merkedager, bryllup, konfirmasjoner, morsdag, farsdag, valentinsdag og jul.

Graveringen kan utføres på de fleste andre gavene de selger som drikkeflasker, glass, kniver, mansjettknapper, dog tags, smykkeskrin og lommebøker.

På nettstedet kan du velge mellom kategoriene Gaver og Gadgets, Bar, Glass og Kjøkken, Hjem og Bad, Smykker og Assessorer samt Gavetips og Julegavetips. Du år også tips til dåpsgaver og ideer til han, henne, mor eller far. Frakten er gratis, men de sender fra Sverige så husk at moms og toll legges på.


10. Coopers Candy – Godterigaver

Godteri er en bra gave! Hos Coppers Candy kan du bestille rimelig snacks og godt fra Sverige. Velg blant over 3000 produkter. Leveringen er ganske rask, men husk å være ute i god tid så du er sikker på at du rekker å få det.

Frakten er gratis om du bestiller varer for over 1000 kroner.


11. Christiana Glasmagasin – Bryllupslisten og mye mer

Christiania Glasmagasin forbinder de fleste med Bryllupslisten og er ofte det første stedet man stopper i jakt på bryllupsgaver. Men de har også mange kjøkken og interiørgaver til den det passer.

Her får man kjøkkenutstyr, gryter, panner, serviser, glass, bestill, kopper og kanner. Ofte vet man på forhånd om noen ønsker seg deler i en serviseserie før man handler gaver her.


12. Green People – Bærekraftig og økologiske skjønnhetsprodukter

Ønsker du å gi bort naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter i presang kan det være verdt å besøke Green People. Dette passer fint som velkomstgave, gave til bevisste tenåringer eller til bursdag. Her finner du produkter innen hudpleie, tannkrem, kroppspleie, reise, solpleie og sminke.

Produktene med klinisk testet planteingredienser er ikke teste på dyr, har ingen skadelige kjemikalier og er sertifisert organisk. De har gode forslag til gaveesker for ham, henne og nybakte mødre.

Sjekk denne listen for fleste sminkebutikker der også Green People er med.


13. Diamanthuset – Gullsmed på nett

Noen anledninger krever helt spesielle gaver, som for eksempel bryllup, dåp og konfirmasjon. Diamanthuset er en gullsmed på nett som hjelper deg med spesielle gaver. Her får du smykker, forlovelsesring, giftering, dåpsgaver, bunadssølv, sølvbestikk og klokker. Anbefales.

diamanthuset forside
Diamanthusets forside. De har massevis av smykker, diamantringer, klokker og mer.

14. CDON – Stort varehus

Nå har du kommet ganske langt nedover listen! Langt over halvveis faktisk. Har du fortsatt ikke funnet noe å gi bort? Sjekk varehuset CDON. De har alt mulig innen bøker, film, musikk, spill, gaming, elektronikk, hjem, hage, hvitevarer, sport, friluftsliv, klær, sko, leker, skjønnhetsprodukter, interiør og møbler. Mange prisklasser.

CDON nettbutikk
CDON nettbutikk har det meste

15. Xplora – Trygg klokketelefon for barn

Xplora er en flott gave til barn som nettopp har begynt på skolen eller som er for liten for vanlig smarttelefon. Vi har god erfaring med klokken Xplora 3S til en førsteklassing. Den kommer i lyseblått eller rosa, er vanntett og har mange funksjoner som gjør det enkelt for barnet å komme i kontakt med foreldrene. Telefonklokken kommer med SIM-kort og man bestemmer seg for om man bil betale for månedlig eller årlig telefonabonnement.

Via Xplora-foreldreappen bestemmer man hvem barnet skal kunne ringe til og motta samtaler fra. Her er det en grei begrensning på 20 personer. Ellers kan man sette opp soner som gir foreldrene beskjed hvis barnet forsvinner for langt unna, man kan ta bilder, sende meldinger, sette vekkerklokke, bruke stoppeklokke, sjekke aktivitetsnivå med skritteller og andre ting.

Vår 5-åring skjønte hvordan hun skulle bruke den med en gang og trykker livlig rundt på touchskjermen og ringer besteforeldre, oss foreldre og søsken! Les mer på nettstedet deres – link i navnet litt lenger opp.


16. Interflora – Blomstergaver

En blomstergave eller bukket vil alltid bli tatt godt imot. Bestill fra for eksempel Interflora og send blomster til døren i hele verden. Bare i Norge har de 400 blomsterforretninger, men samarbeider med andre utenfor landets grenser. Blomster kan gis som gratulasjon i fødselsdag, som innflyttingsgave, til nybakte foreldre og barn, til din kjære uten spesiell grunn, i avslutninger, konfirmasjon, bryllup eller begravelser.

Les om blomsterbutikker og blomster som gave på bloggen.

interflora nettbutikk
Send en blomstergave fra Interflora nettbutikk

17. Ticket Service – Billetter til flotte opplevelser

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter til et tonn av opplevelser. Leter du etter en gave til sportsinteresserte får du billetter til alle fotball ligaene, basket, Formel 1, NFL London og Baseball. De har kultur underholdning som opera, ballet, show, teater og masse mer. Vet du om noen som skal på reise til en storby for eksempel, kan du kjøpe billetter til severdigheter og transport i denne byen. Nettsiden lar deg også sortere på land og storby. Et bra utgangspunkt for å glede noen.


18. byRavn – Unike lærprodukter

Nok en gang en gavebutikk med unike produkter man ikke får andre steder. byRavn spesialiserer seg på skreddersydde nøkkelringer, håndtak, bordkort og interiør laget i lær. De sender fra Danmark, men prisen inkluderer toll og moms. Verdt et besøk!


19. iPhonehuset – Rimelig mobiltilbehør

iPhonehuset selger mobiltilbehør, deksler, ladekabler og mye annet for iPhone og Apple produkter til uslåelige priser. Her finner du enkelt og greit en fin presang til en med iPhone, iPad, Apple Watch, Mac eller Apple TV. Jeg regner med du kjenner noen som har noe av dette? Frakten er fri over 1000 kr og akkurat nå har de over 9000 produkter på lager.

Her finner du flere nettbutikker med mobiltilbehør og her er finner du bra nettbutikker med mobiltelefoner.


20. Yves Rocher – Naturlige skjønnhetsprodukter med botanisk innhold

Yves Rocher selger naturlig og ren hudpleie, kosmetikk, sminke og produkter til kroppspleie. De har gavesett og gavekort samt gode forslag til feminine kvinner, maskuline menn og gravide.


21. Made4men – Gaver til menn

Made4men er en nettbutikk for menn med seks tusen produkter som barbering, skjeggpleie, ansiktspleie, hårpleie, kroppspleie og parfyme. Populære merker er blant annet Remington, Biotherm Homme, Moser, Björn Borg, Clearasil og Gillette.


22. Lekia – Bra lekebutikk

For unger er det ofte leker av forskjellige slag som gjelder når det er jul eller bursdag. Vi anbefaler alltid Lekia som en god og trygg barnebutikk med godt utvalg og fornøyde kunder. De har leker fra de fleste kjente merker for inne- og utendørsbruk.

Les også om flere andre bra lekebutikker her.


23. Sportamore – Sportsutstyr og uteleker

Sportamore er en bra sportsbutikk på nett med flott nettside og aktivt tøy for dame, herre og barn. De har et rikholdig utvalg av sportsutstyr som ryggsekk, skøyter, sykkelutstyr og skiutstyr. Besøk dem og finn en sporty gave!

Sjekk ut andre sportsbutikker og artikkelen om vinterleker, der mange av produktene kommer herfra.

Les også: Årets julekalendere og hvilke nettbutikker som selger dem!


24. Startselect – Populære gavekort innen mange sjangere

Startselect er et one-stop nettsted for gavekort. Populære gavekort er App Store, iTunes gavekort, Google Play, PlayStation Store, Xbox, Nintendo, Blizzard, Spotify, Netflix og mye mer. Startselect er en av Europas største forhandlere av gavekort, abonnementer, digitale spill og spillkreditt.


25. Kjell & Company – Rimelig hjemmeelektronikk

I nettbutikken til Kjell & Company finner du masse dingser og produkter innenfor hjemmeelektronikk. Vi handler masse her! Det er gode muligheter for å finne en bra gave her, til ungdom eller teknologifrelste. Hovedkategoriene er Data og Nettverk, Elektro og verktøy, Hjem, Kontor, Fritid, Lyd, Bilde, Mobil og billige kuppvarer. De har så langt 16 fysiske butikker i landet som også kan handle i eller hente nettkjøpte varer hos. Betalt trygt og enkelt med Klarna eller Vipps.


26. Nordic Feel – Gaver til kvinner (og litt menn)

Nordic Feel selger parfymer, hårpleie, hudpleie, makeup og skjønnhetsprodukter til kvinner og menn. Shampoo og balsam eller en god duft er en sikker gavevinner. De har gratis frakt hvis du kjøper mer en enn hundrelapp og har rask levering. De fører kjente merker som Dolce & Gabbana, Hugo Boss, NYX, Redken, Fudge og Clarins. De har godt over 18 000 produkter fra 400 merkevarer, noe som gjør oss til en Nordens største skjønnhetsbutikker på nettet.


27. Superkul – Alt til fest

Superkul har utrolig mange morsomme produkter og kostymer. Her finner du alt du trenger av dekor til fest, ballonger, godteri, linser, mange gaveideer og mye annet gøy. De sender fra Sarpsborg med billig frakt.

Sjekk også ut artikkelen om nettbutikker med fargelinser til fest, hverdags og moro.


28. Nordic Nest – Interiør og innredning

Nordic Nest er en innredningsbutikk med interiørprodukter. Vil du gi bort noe innen servering og borddekking, kjøkken og matlaging, innredning, belysning, eller tepper, får du det her. Åpent kjøp i et helt år samt gratis frakt over 799 kr.


29. Alphageek – Gaver, julegaver, gaming og kostymer

Alphageek.no er også en kul butikk med mye morsomt. De sender raskt og har bra priser. Skal du kjøpe presang til en som er interessert i gadgets, kostymer, fest, gaming, figurer og nerdeting, finner du det her.

De har en av de mest forseggjorte og fantastiske gavevelgerne vi har sett i en nettbutikk og du kan velge mellom en lang rekke forslag basert på anledning, person og alder. Også egen kategori for billige gaver, morsomme gaver og romantiske gaver.


30. Hotelopia – Billige hoteller

Vil du gi bort reiser og hotellrom i gave? Hos Hotelopia finner du billige hoteller med best pris garanti. Søk blant svimlende 94000 hoteller i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Karibien og Asia. De har ingen tilleggsgebyrer eller kortgebyrer. De har ingen direkte gavekort løsning, men en overraskelsestur med kjæresten bør være enkelt å bestille.

Sjekk også Viator på plass 38.


31. Lagerhaus – Mange gaveideer

Lagerhaus har mange ideer til ting du kan gi bort innen interiør, duftlys, kjøkken og party. Mange fine ballonger, gaveinnpakning og gaveesker. Sjekk bestselger siden for tips.


32. Beautycos – Hårpleie, hudpleie, sminke, parfyme

Beautycos har fine gavekort, gaveesker og gaveideer til både han og henne. Til henne går det gjerne i duft og hudpleie. Produktene er passelig priset og passer fint å gi bort. Til menn har de tips til hårproduker, eau de toilette og annen parfyme.


33. Go Dream – Flotte opplevelser

Go Dream er en tilbyder av gavekort på opplevelsesgaver i Norge og utlandet. Akkurat nå har de over 250 opplevelser å velge mellom. Luftballongtur, escaperom, gourmetmiddager, ost og ølkurs, aromaterapi, brekurs og reise til USA eller storbyferie er noen forslag. Er man flere lønner det seg å gå sammen og spleise på noe som koster litt. Gavekortene har en varighet på 2 år.


34.  Lagerpriser – Gaver, gadgets og kule ting

Lagerpriser er en for noen kanskje ukjent nettbutikk det er verdt å stikke innom. Det er en norsk internettbutikk med massevis av kule dingser du kan gi bort. Akkurat nå har de avslag på en rekke produkter som for eksempel badebalje for voksne med lokk, kroppspute, vektdyne og varmesåler. De har egen kategori for julegavetips og har ellers mange varer innen hus, hage, teknikk, lek, spill, hobby og mat og drikke.


33. Bakeren og Kokken – Kjøkkenting og kakebakeutstyr

Bakeren og Kokken er førstevalget hvis du skal handle noe til en bake-, kake og kjøkkeninteressert. De har varer innen kategoriene kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter og panner, innredning og griller. Kjøkkenmaskin er en flott bryllupsgave! Nettbutikken har ett års angrerett og gratis frakt over 500 kr.

Finn flere nettbutikker med kakeutstyr og bakeutstyr her.


34. Festkompaniet – Feiende flott festutstyr

Nok en flott norsk nettbutikk med utstyr til bursdag, babyshower, bryllup og temafest. Festkompaniet har et stort utvalg av tematisk festutstyr som er enkelt å finne fram til i menyene. De har også kostymer til utkledning samt utstyr til baking.


35. SmarteGadgets – Gadgetsgaver

SmarteGadgets sin internettbutikk inneholder gøyale gadgets, mobiltilbehør og Macbook tilbehør. Sjekk deres guide til generelle gavetips. Hva med en dusjhøytaler eller et boklys?

Nettbutikken er en av seks anbefalte innen gaming merchandise i denne artikkelen.


36. Viator – Ting å oppleve

Viator er Tripadvisor selskap og det perfekte nettstedet å shoppe turer, aktiviteter, attraksjoner og sightseeing før og under reisen. De har over 200 000 ting å gjøre rundt omkring i verden i databasen sin. Det er også gratis avbestilling 24 timer i forveien, noe som gjør at du fint kan kjøpe en aktivitet eller tur her som gave.


37. Kremmerhuset – Forskjellig interiør

Kremmerhuset har mange gode gavetips innen tekstil, kjøkken, møbel og interiør. De har også servietter og lys for innekos og hygge. Kjøper du mer enn for 1000 kroner får du frakten inkludert. Ellers fri retur til fysisk butikk.


38. Optimalprint – Personlige trykksaker

Hos Optimalprint fikser de alt mulig av skreddersydde og personlige trykksaker. Det kan være takkekort, innbydelser, julekort, plakater, bordkort og menyer. Det er enkelt å finne riktig produkt for riktig anledning som bryllup eller konfirmasjon. Personlige fotobøker og kalendere er flott å gi bort, og det får du kjøpt her.


39. Enklere Liv – For en enklere hverdag

Enklere Liv er en nisjebutikk med mange smarte ting som skal gjøre hverdagen enklere. Her kan du finne mange egnede gaver til noen som trenger en enklere hverdag. Produktene er rangert i kategoriene Helse, Velvære, Sko og Brodder, Tekstil, Bolig og Reise og Fritid.

Nettbutikken er Trygg E-handel sertifisert, noe som er bra for en sikker handel.


40. Illux – Veggdekorasjoner og fototapet

Illux selger flotte og unike veggdekorasjoner og tapet som gjør rommet til noe helt spesielt. De har kunst av mange slag som fotokunst, kart, barnekunst og grafisk kunst. Du kan også få printet ditt beste bilde på en mengde forskjellige materialer som lerret, glass, akryl eller tre. Kun fantasien setter grenser, og mottaker vil garantert bli fornøyd.


41. Gamezone – Kule brettspill

Gamezone kaller seg Norges største spillbutikk med rette. De har mange typer spill og spesialiserer seg på brettspill. Selv kjøpte jeg nylig Catan med utvidelsen Eventyrere Og Pirater herfra. Utrolig morsomt og bra spill for hele familien. I tillegg har de noen gadgets, byggesett og litt godteri.


42. TrueStory – Gode opplevelser, gode minner

Truestory leste du kanskje om helt øverst der vi anbefalte leverandører av høykvalitets opplevelsegaver. Prisnivået varierer fra noen hundrelapper til nesten 26 000 kroner som er et 10 dagers eventyr i Voss. Her er det bare budsjett som styrer og du finner garantert noe fantastisk å gi bort.

Gavekortene kan gis bort i gave-eske, i konvolutt eller som utprint. Det har to års varetid og det er gratis å bytte så lenge kortet er gyldig.


43. Adlibris – Bøker og sånt

Adlibris har alltid lave priser på bøker, og en bok er en flott gave. Det du kanskje ikke visste var at de også selger utstyr til baby, barneklær og barnevesker, elektronikk og ting til fest og moro.

Finn flere bra nettbokhandlere i denne artikkelen.


44. Skitt Fiske – Fiskeutstyr og fiskegaver

Kjenner du noen som elsker å fiske og trenger litt utstyr? Besøk Skitt Fiske og kjøp en flott fiskegave til dem! Denne nettbutikken bugner over av utstyr til fiske, isfiske, friluftsliv og fluebinding. Spør dem om hjelp til å finne en bra presang.

De har også en søsterbutikk som heter Skitt Jakt.


45. RoyalDesign – Design, innredning og møbler

RoyalDesign er en bra nettbutikk for interiør og design. De har fine ting innen belysning, møblement, kjøkkenting, utemiljø, smykker og borddekking. Produkter fra Rituals er alltid populært å gi bort her i huset, og det får du kjøpt her.


46. Memoshop – Musikk og TV tematiske gaver

Memoshop selger ting basert på musikk, film, serier og TV. Det er alt fra klær, krus, plakater, bilder og annet gøy. Det er enkelt å finne alt som hører til under en kategori som Simpsons, Super Mario eller Michael Jackson,


47. Ting – Mye fint

Ting.no har mange fine gavetips innen interiør, ting til huset, kjøkken og baderom. Du kan enkelt sortere ut produkter å gi bort basert på pris. De har over 70 kjente merkevarer med populære fine ting.


Leter du etter julegaver (kulegaver) på nett eller gaver til barn kan du også lese disse artiklene:

 Gaver I Siste Liten Som Ikke Trenger Frakt

17 Beste Nettbutikker Med Julegaver Og Julegavetips
84 Populære Nettbutikker Med Gavekort På Nett
10 Morsomme Nettbutikker Med Gaver Til Barn
Kule Nettbutikker Med Gadgets Og Duppedingser

Sånn, det var alle. Noen du syns mangler? Skriv en kommentar!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.