10+ Supre nettbutikker med mobiltilbehør og deksler

nettbutikker med mobiltilbehør
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er noen supre nettbutikker med mobiltilbehør, mobildeksel annet utstyr til mobiltelefoner og nettbrett.

Har du mobiltelefon eller nettbrett er sjansen store for at du trenger litt nødvendig og unødvendige tilleggsutstyr. Enten for å gjøre mobilen finere eller sikrere så den tåler en støyt bedre. Det kan du kjøpe i nettbutikker med mobiltilbehør og deksler, og det er disse vi setter søkelys på i denne artikkelen. Noen er du kanskje kjent med, mens andre er nye, spennende og verdt et besøk.

Rask navigering ned til nettbutikkene med mobiltilbehør – hopp forbi teksten

I en nettbutikk med mobiltilbehør kan du typisk kjøpe ladere, skjermbeskyttelse, deksler, datakabler, powerbank, hodetelefoner, øreplugger, headset, høyttalere, holdere, Popsocket, Otterbox tilbehør til bil, vesker, treningstilbehør, etuier, armbånd, kameratilbehør, penner, verktøy, minnekort og reservedeler. Nettsidene er satt opp slik at du enkelt finner det tilbehøret som passer din telefon. Enten ved å velge produsent og mobilmodell, som Samsung og Galaxy først eller så går du direkte til alt det forskjellige tilbehøret og velger modell derfra

De aller fleste har produkter til de største mobilmerkene som Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Doro, BlackBerry, LG, Nokia, Motorola, Microsoft eller Google. Det finnes selvfølgelig variasjoner.

Av nettbutikkene i listen over er det 4 som har spesialisert seg på mobiltilbehør og deksler og selger derfor ikke mobil-, smarttelefoner eller databrett. Disse er inCover, iPhonehuset, Lux-Case og MyTrendyPhone og verdt å sjekke ut. Snarveier finner du lenger ned. Visste du at du kan lage ditt eget deksel hos MyTrendyPhone? Teknikk- og elektrobutikkene Kjell & Company og 24hshop selger heller ikke selve mobiler, men har mye utstyr samt Apple produkter som AirPods. Hos de andre kan du også handle telefoner og annen elektronikk.

Er du på jakt etter ny mobiltelefon har vi en egen liste over de 10 beste nettbutikkene å handle mobil i.

Her er først en kort liste over topp 3 nettbutikker før listen over alle ti kommer lenger ned. Håper du finner produktet du leter etter i en av disse!


Topp 3 nettbutikker med mobiltilbehør

1. MyTrendyPhone har høykvalitets mobiltilbehør til alle merker samt mange andre elektronikkprodukter. Trenger du for eksempel iPhone X-deksel, iPhone 8 Plus-deksel eller iPhone 8-deksel, besøk dem og ta en titt i det store utvalget. Tusenvis av produkter til rå priser.

MyTrendyPhone nettbutikk
MyTrendyPhone nettbutikk

2. iPhonehuset er ekspert på iPhone-tilbehør og har fine topplister og mange nyheter. De har over 12000 produkter for, og til, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods og Apple TV. Bestiller du noe over 1000 kr får du gratis frakt.

3. Lux-Case har et av de største utvalgene av smartphones deksler i Norge med 10 000 mobildeksler for Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony, Huawei og Blackberry. Betal trygt og sikkert med PayPal eller Klarna.


Dette er de 10+ beste nettbutikkene med mobiltilbehør og annet tilleggsutstyr

I listen under finner du enkelt alle nettbutikker som selger mobilutstyr i alfabetisk rekkefølge. Bruk den blå knappen merket Til Nettbutikken for å komme rett til deres nettside. Klikker du på logoen kommer til butikkens oppføring her på eButikker med mer informasjon.
logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle oppførte butikker med produkter for mobil på nett.


Nødvendig tilleggsutstyr

Hvilket mobilutstyr må man ha? Alle som har en eller annen form for smarttelefon eller pad som iPhone eller iPad bør beskytte den med et deksel og skjermbeskyttelse. Spesielt skjermbeskytter som Panzerglass har reddet oss utallige ganger fra å få knust skjerm. Det harde glasset man limer over skjermen tar støyten hvis du mister telefonen på noe hardt. Selv om skjermbeskyttelsen får sprekker er det enkelt å bytte ut.

Ladere må man også bytte ut i ny og ne. Vår erfaring er at ladekabler går i stykker lenge før mobilen og databrettet. Er det brudd i ledningen må den kastes og ikke brukes. Egen kabel for ladning i bilen er også noe vi bruker hyppig.

Mye av det andre er produkter som kan være nødvendig for noen, men ikke for alle. Bra hodetelefoner er nyttig for deg som liker musikk. Sportsarmbånd og øreplugger som tåler løping, vann og svette er lurt for deg som trener.

Pekepenner og Stylus kan være et godt hjelpe middel for enkelte mobilmodeller, men dette er strengt tatt ikke noe du trenger hvis ikke mobilen krever det. Er du designer eller tegner på databrett kan derimot en penn være god å ha. Noen spill med mye og rask klikking på skjermen kan også gjøres bedre med penn enn med finger – hilsen en som har erfart det selv.

Hva er ditt favoritt mobiltilbehør som du mener man MÅ ha? Og hvor pleier du å handle? Gi oss gjerne tilbakemelding i form av en kommentar nederst på siden.

Takk for alle delinger, kommentarer og tilbakemeldinger! Spar denne siden til senere hvis du har planer om å kjøpe flere deksler for eksempel i framtiden. Deksler er forresten også en fin gave …

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.