25 Beste nettbutikker med elektronikk! (2020)

elektronikkbutikk

Siden inneholder annonselenker

Leter du etter bra nettbutikker med elektronikk? Etter å ha bladd deg gjennom vår liste finner du deg kanskje en ny favoritt elektronikkbutikk!

Elektronikkbutikker på nett er steder du kan kjøpe forskjellige produkter som har en eller annen form for elektrisk drift og funksjon. Det betyr at det dekker et veldig stort område forskjellige varer innen mange sjangere og kategorier. Helt fra Norge fikk sin første strøm i begynnelsen av 1890-årene har utviklingen gått radig og nå tar vi elektrisitet for gitt. Smarthus, oppvaskmaskiner, elbiler og rare dingser er ikke lenger ukjente fenomen, men helt dagligdags. Man kan kanskje si vi nesten er for avhengig av den usynlige kraften?

Rask navigering til butikkene – hopp forbi tekst

Lenger ned på siden finner du en liste over mange anbefalte nettbutikker med elektronikk, samt en topp 3 oversikt for rask netthandel hvis du trenger et kjapt råd om hvor du bør handle. Akkurat denne siden kan også nåes enkelt ved å bruke elektronikkbutikker.no, så huske på det til fremtiden.

Av typiske varer innen hjemmeelektronikk innenfor elektronikk på nett tenker vi på TV, hvitevarer, vaskemaskiner, videokamera, fotoapparat, skjermer, støvsugere, datamaskiner, gaming utstyr, radioer, GPS, gadgets, hjemmekino, projektorer, mobiltelefoner, wearables, nettbrett, kjøkkenmaskiner, små-elektrisk og stylingverktøy som barbermaskiner. Mange leker er også elektriske, som elbiler for barn. Listen med typer varer kunne godt vært lenger, men vi stopper der. Hva tenker du å kjøpe når du søker på nett etter elektronikkprodukter? Legg gjerne igjen en meldingen nederst på siden.

Mange av nettstedene vi har med i listen er velkjente kjeder som har fysiske butikker rundt omkring i landet. Dette er for eksempel Elkjøp, Skousen og POWER (tidligere Expert). I disse kan du handle eller reservere på nett og få varen tilsendt i posten eller på pick-up punkt som i selve butikken. Husk at du kan levere inn gammelt el-avfall til disse elektronikkforhandlere kostnadsfritt.

Andre spesialiserer seg på et litt smalere felt og finnes kanskje bare på nett. Et eksempel er RobotEksperten som selger forskjellige roboter til å hjelpe deg i hjemmet som robotstøvsugere, robot gressklippere og sparkesykler. Et annet eksempel er Hi-Fi Klubben som selger høyttalere, hodetelefoner og produkter innen lyd og bilde.

Man kan også handle mye billig elektronikk fra Kina. Da pleier vi å bruke Banggood og AliExpress. Les mer om generelle utenlandske nettbutikker her. Husk at toll og avgifter kommer i tillegg, noe det står mer om i artikkelen om utenlandshandel.


Elektronikkbutikker topp 3

Det er ærlig talt ikke enkelt å velge mellom alle sjappene i hovedlisten under. Men dette er våre 3 favorittbutikker med et stort utvalg av produkter innenfor elektronikk. For å handle her må internettbutikken ha et bra utvalg forskjellige produkter, ha gode anmeldelser og sørge for en smertefri kjøps opplevelse. Forslagene kan endres uten forvarsel.

Anbefalt: Computersalg.no, Skousen og Kjell & Company!


Liste over de beste elektronikkbutikkene på nett

Listen er alfabetisk så rekkefølgen har ikke noe å si. Bruk den blå knappen Til Nettbutikk til høyere for å besøke siden direkte. Vi har også skrevet en kort beskrivelse til hver butikk og gir deg høydepunkter som frakt og betalingsmåte.

Det er veldig mange nettbutikker som selger elektronikk, også butikker du kanskje ikke tenker over som klesbutikken Ellos. Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene kan du lete mer her på eButikker under kategorien Data og Elektronikk for eksempel.

logoNavnSammendragHandle


Vi setter stor pris på kommentarer og at du deler denne artikkelen. Har du forslag til en nettbutikk som ikke er med i listen send oss gjerne en melding om det. Link gjerne direkte til denne fra din blogg.

Aktuelle tilbud og rabattkoder

37,5% rabatt
Tilbud

Billige munnbind: MyTrendyPhone har nå knalltilbud på medisinsk munnbind. Kjøp 50 stk masker med hele 37,5% rabatt.
Før 584 - NÅ kun 365,-

More Less
Utløper: 30-09-2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.