Beste nettbutikker med hvitevarer på nett! (2020)

Hvitevarer på nett

Siden inneholder annonselenker

Kjøp hvitevarer på nett fra disse gode nettbutikkene – fri frakt gjør det enkelt å handle og transportere tunge ting hjem.

En av de store fordelene med å kjøpe hvitevarer på nett er at du får levert tunge ting rett hjem på døren enkelt og greit samt at du kan gjøre gode kupp på billige produkter i nettbutikkene. Mange nettbutikker oppererer med fri frakt, ihvertfall til fortauskant, i hele Norge. Det kan være fint å slippe å dra ut tilhengeren eller prøve å putte inn en stor tørketrommel i en liten bil etter endt handletur.

Hva er hvitevarer? Jo, hvitevarer er typiske større produkter som hører til på kjøkken og bad som kjøleskap, komfyr, induksjonskomfyrer, stekeovn, platetopper, mikrobølgeovn, kombiskap, fryser, kjøkkenvifter (ventilatorer), vinskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Mindre kjøkkenmaskiner og husholdningsprodukter inngår gjerne ikke i denne kategorier, men du finner nettbutikker med kjøkkenting her.

Man har også utrykket brunevarer som et motstykke til hvitevarer. Brunevarer er TV, radio og lignende – elektronikkprodukter som typisk er, eller kanskje var, brune med treverk og lignende før i tiden. Nå er slike produkter oftere sorte i fargen.

I nettbutikkene lenger ned på siden vil du finne populære hvitevaremerker som Bosch, Siemens, LG, Miele, Whirlpool, Electrolux, Witt, AEG, Samsung, Gorenje, ASKO, iiglo og Smeg.

Helt nederst på siden, under nettbutikkene med hvitevarer, finner du aktuelle tidsbegrensete rabattkoder i gult.


Topp 3 nettbutikker med hvitevarer

Utvalg, pris, service og at de har fokus på hvitevarer gjør at dette er de tre butikkene vi alltid sjekker før vi handler hvitevarer. Det lønner seg alltid å sjekke flere butikker og sammenligne priser og frakt dit du bor. Jeg besøker også de fysiske butikkene og sjekker prisene hos Elkjøp, Power og Euronics når vi skal netthandle hvitevarer.

Anbefalt: Skousen Hvitevarer, WhiteAway og Tretti!


Alle nettbutikker som selger hvitevarer

Her er en oversikt over de beste og tryggeste nettbutikkene du kan handle hvitevarer på nett. Listen viser de samme butikkene som dukker opp i Elektronikk/Hvitevarer kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filterne til å sortere ut om hvitevarebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandlehf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_collectorhf:att:pa_frakthf:att:pa_klarnahf:att:pa_klikk-og-henthf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_qlirohf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vipps

Tusen takk delinger, kommenterer og linker til denne siden. Hvilken butikk er din favoritt når du skal handle hvitevarer? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet så hjelper du andre med shoppingen. Ser du en internettbutikk som mangler, meld den inn her.
Les også: 10 Nettbutikker Som Selger Bakeutstyr Og Kaketing!

Aktuelle tilbud og rabatter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.