Hvor kjøper man norske Google Home og Mini på nett?

Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Google Home har endelig kommet på norsk. Men hvor kjøper man den på nett?

Lenger ned på siden er en liste over foretrukne nettbutikker der du kan bestille denne etterlengtede smarthøytaleren på nett. De fleste store norske nettbutikker innen forbrukerelektronikk og gadgets fører dette produktet. Prisnivået er forholdsvis likt i alle butikker, men jeg har noen favorittbutikker. Jeg foreslår at du sjekker CDON.com, Kjell & Company og Dustin først – ellers prøv ut de 10 bra nettbutikkene i listen lenger ned.

Men først…

Hva er Google Home og Google Home Mini?

Google lanserte sine første smarthøyttalere for det amerikanske markedet i 2016. Produktet ble etterhvert tilgjengelig i Norge også, men siden det for oss vanlige nordmenn virker rart å prate til en dings på engelsk i hverdagen, har vi lenge ventet på en norsk versjon.

Den kom tilslutt og er nå tilgjengelig i norske butikker i to versjoner – en stor og en liten kalt Mini.

Den hvite runde Google Home høyttalerne lar deg via talekommandoer kommunisere med tjenester gjennom Google sin smarte personlige assistent, Google Assistant. Den måler 96 mm diameter og er 142 mm høy. Du kan styre musikk, fikse avspilling av video eller bilder, få nyheter, hjelper deg med regnestykker, forteller deg om dagen idag, kontrollere enkelte apparater i hjemmet, eller minne deg på ting. Den kan skille mellom flere stemmer så det ikke skaper forvirring i heimen.

Sånn ser de ut.
Sånn ser de ut. Mini fåes i tre farger, kritt, kull og rød. Klikk på bildet for direktelink til CDON.com (annonselenke)

Dette blir kanskje den store julegave hit’en i år? Den er uansett et godt gavetips. Les mer om produktet på Google sine hjemmesider.

Forskjellen på stor og liten

Du lurer kanskje på hva som er forskjellen på de to produktene. Det er egentlig ikke så mye, men hovedforskjellen er lydkvaliteten. Den store varianten har mye bedre lyd. Den har også litt flere funksjoner med touchpanel på toppen og mute knapp. Funksjonaliteten med Google Assistant er den samme på begge…

Siden den lille er mye rimeligere enn den store, kan du faktisk kjøpe i hvertfall to små til prisen av en stor og fortsatt ha penger til gode.. Så valget er litt ditt.


10 norske nettbutikker hvor du kan kjøpe de rå Google Home høyttalerne

Prisen på den store varianten er i underkant av 1500 kr i skrivende stund. Den lille, Mini, får du for rundt 490 kr. Sjekk om nettbutikken har gratis frakt, leveringstid og betalingsløsninger. Siste versjon kan også kjøpes i Google Store i forskjellige farger.

LogoNavnSammendragHandle
24hshop
24hshop

24hshop.no er en nettbutikk som tilbyr gode produkter til lave priser. Hovedfokus er på tilbehør for alt elektronisk utstyr i hjemmet, men også hjemme- og fritidsprodukter og kule gadgets samt produkter innen kategoriene mobiltilbehør, data, blekk og toner, minnekort, nettbrett og tilbehør. Finnes også i andre Skandinaviske land.

30 dagers åpent kjøp. 400 000 fornøyde kunder. Sikker betaling. 

cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg Nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

dustinhome_logo_200ny
Dustin Home

Dustin Home er en nettbutikk med produkter innen PC & nettbrett, Datautstyr & tilbehør, Server og Storage, Nettverk, PC-komponenter, Lagring & HDD, Skrivere & forbruksvarer, Telefoner og GPS, Lyd & bilde, Kontor, hjem og skole. I fotoavdelingen fører kjente digitalkameraer fra Canon, Nikon og Panasonic.

Trygg e-handel godkjent.

Elkjøp
Elkjøp

Elkjøp selger produkter i kategoriene data, mobil, GPS, TV, lyd og bilde, hvitevarer, hjem og husholdning, styling og velvære, gaming, wearables, trening, foto, leker, hobby, kjøkken, vaskerom, møbler, filmer og serier. Masse altså. Innen foto har de to nettsteder, en for kameraprodukter (vanlig butikk) og en som heter Elkjøp Fotoservice for fotoprodukter. Sånn sett dekker Elkjøp det meste av foto selv om utvalget av kameraer og utstyr passer mer til hjemmebruk og nybegynnere enn profesjonelle fotografer.

50 dagers åpent kjøp. Klikk og hent.

Kjell & Company
Kjell & Company

Kjell & Company er den perfekte nettbutikk for deg som er glad i hjemmeelektronikk. De har produkter innen data og elektronikk, elektro og verktøy, hjem, kontor og fritid, lyd og bilde pluss produkter som droner og spillkontrollere samt tilbehør til enkortsdata, mikrokontrollere, mobiltelefoner, nettbrett, skrivere og smarte hjem.

Stort utvalg og gode priser. Tar Vipps. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Komplett
Komplett

Komplett nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med fokus på elektronikk og annet som datautstyr, gaming, PC og nettbrett, TV, lyd og bilde, foto og video, mobil, hvitevarer, leker og hobby, hjem og fritid, trening og velvære. Fine priser og rask levering gjør at det er trygt å handle her.

Svært rask levering. Gode priser. Trygg e-Handel godkjent.

Multicom
Multicom

Multicom er en nettbutikk som startet i 1997 med lange tradisjoner innen data og elektronikk. Her får du alt innen pcer, datautstyr, gaming, telefoner og tilbehør, enklere hverdag, hjem og fritid, nettbrett, lyd og bilde, spill og konsoll, foto og video og mining.

Alt innen data og gaming med mer. Klarna og Vipps. 

NetOnNet
NetOnNet

NetOnNet er en stor nettbutikk med hjemme-elektronikk. De har produkter i kategoriene data og nettbrett, datakomponenter, foto og video, gaming, helse og personlig pleie, hjem og fritid, lyd og bilde og telefon og GPS. Under foto og video kategorien finner man fotokameraer, videokameraer, utstyr, droner og action kameraer til hjemmebruk.

Fri frakt over 1000,-. Gode priser. Trygg e-Handel sertifisert.

Proshop
Proshop

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk som nå er i Norge. Her finner du produkter innen datautstyr, PC, programvare, mobil og tablet, TV og Hifi, nettverk, spill og leker, kabler, foto og video, skrivere, kjøkken og hjem, personlig pleie, hus og hage og belysning.

Rimelige hvitevarer og elektronikk. Trygg e-Handel sertifisert.

Yaha
Yaha

Yaha er en nettbutikk med toner, blekk, papir, datatilbehør og kontorrekvisita. De har holdt på i over 20 år og har gode kundeerfaringer.

Vipps. 


Vet du om andre internettbutikker som selger dette produktet til en bra pris, og hvor du er fornøyd med kundeservice, frakt og handleopplevelse? Skriv gjerne en kommentar om det. Jeg er også interessert i å høre din mening om Google Home.

DinSide gav produktet terningkast 5. Vi avslutter med deres video som heter Google Home Mini i Norge – 5 ting du kan gjøre:

Les også: Kjøp hvitevarer på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.