Nettbutikker som bruker Klarna! (2020)

Nettbutikker som bruker Klarna

Siden inneholder annonselenker

Her er alle norske nettbutikker som bruker Klarna som betalingsløsning.

Klarna er en betalingsløsning som fler og fler nettbutikker tilby kundene sine. Den øker sikkerheten for deg som kunde og gjør at du kan få hjelp ved svindel eller vente med betalingen. 70.000 butikker over hele verden lar deg betale med Klarna Checkout. Lenger ned på siden er en oversikt over alle trygge nettbutikker på eButikker.no som støtter dette.

Men først…

Hva er Klarna?

Klarna startet opp i 2005 med et ønske å få bukt med utrygg netthandel. Det er en betalingsløsning hvor ideen er at du får faktura på epost etter at du har kjøpt noe i en nettbutikk. Du betaler til Klarna og ikke direkte til nettbutikken. Om du velger å betale alt med en gang, utsetter eller deler opp er opp til deg.

Du kan altså velge å utsette en betaling til du mottar en vare og er dermed mer sikret mot svindel. Klarna hjelper deg om det er feil med varen, ødelagte varer eller om du ikke får varen du har bestilt. Da trenger du rett og slett ikke betale. Det koster ikke ekstra å betale med Klarna faktura, men husk alltid å betale regningene dine.

Jeg vil som hovedregel tipse om at det er dumt å prøve å kjøpe fra en useriøs nettbutikk du mistenker er svindel. Gå alltid for trygge nettbutikker, og se gjerne etter Trygg e-handel sertifiserte butikker.

Se etter Klarna logoen (som du ser i bildet over) nederst å nettbutikksidene eller søk opp dette i betalings- eller kjøpsvilkårene til en nettbutikk. Som regel ser du også andre logoer som VISA, PayPal, i noen tilfeller Bitcoin og Apple Pay.


Alle nettbutikker med Klarna

Her er listen over nettbutikkene oppført på ebutikker.no man kan betale med Klarna. Listen oppdateres når jeg legger til nye nettbutikker eller gjør vedlikehold. Tips meg gjerne om flere butikker som støtter denne betalingsløsningen!

BildeNavnSammendragKjøphf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_collectorhf:att:pa_frakthf:att:pa_klarnahf:att:pa_klikk-og-henthf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_qlirohf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vipps

Takk for at du sier fra om feil og mangler, kommenterer, deler og linker til denne siden. Les også listene over nettbutikker som godtar Bitcoin, Vipps, Apple Pay, AfterPay, Amex, Qliro og PayPal. Jeg tar forbehold om feil på siden. Happy handel!

Les også: Hvor kjøper man Google Home og Mini på nett?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.