Nettbutikker som bruker Klarna betaling

Nettbutikker som bruker Klarna betaling
Siden kan inneholde annonselenker

Her er alle norske nettbutikker som bruker Klarna som betalingsløsning.

Klarna er en betalingsløsning som flere og flere nettbutikker tilby kundene sine. Den øker sikkerheten for deg som kunde og gjør at du kan få hjelp ved svindel eller vente med betalingen. 70.000 butikker over hele verden lar deg betale med Klarna Checkout. Lenger ned på siden er en oversikt over alle trygge nettbutikker på eButikker.no som støtter dette.

Vi har også en egen side som viser deg hvilke klesbutikker som støtter Klarna hvis du bare er jakt på klær.

Men først…

Hva er Klarna?

Klarna startet opp i 2005 med et ønske å få bukt med utrygg netthandel. Det er en betalingsløsning hvor ideen er at du får faktura på epost etter at du har kjøpt noe i en nettbutikk. Du betaler til Klarna og ikke direkte til nettbutikken. Om du velger å betale alt med en gang, utsetter eller deler opp er opp til deg.

Du kan altså velge å utsette en betaling til du mottar en vare og er dermed mer sikret mot svindel. Klarna hjelper deg om det er feil med varen, ødelagte varer eller om du ikke får varen du har bestilt. Da trenger du rett og slett ikke betale. Det koster ikke ekstra å betale med Klarna faktura, men husk alltid å betale regningene dine.

Jeg vil som hovedregel tipse om at det er dumt å prøve å kjøpe fra en useriøs nettbutikk du mistenker er svindel. Gå alltid for trygge nettbutikker, og se gjerne etter Trygg e-handel sertifiserte butikker.

Se etter Klarna logoen (som du ser i bildet over) nederst å nettbutikksidene eller søk opp dette i betalings- eller kjøpsvilkårene til en nettbutikk. Som regel ser du også andre logoer som VISA, PayPal, i noen tilfeller Bitcoin og Apple Pay.

5 raske Klarna butikker

Her er noen topp treff på Klarna butikker vi liker innen forskjellige nisjer:

Bli Vakker

CoolStuff

Gardenstore

Cubus


Alle nettbutikker med Klarna

Her er listen over nettbutikkene oppført på ebutikker.no man kan betale med Klarna. Listen oppdateres når jeg legger til nye nettbutikker eller gjør vedlikehold. Tips meg gjerne om flere butikker som støtter denne betalingsløsningen!

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du sier fra om feil og mangler, kommenterer, deler og linker til denne siden. Les også listene over nettbutikker som godtar Bitcoin, Vipps, Apple Pay, AfterPay, American Express (Amex), Elpy, Qliro, Walley og PayPal. Jeg tar forbehold om feil på siden. Happy handel!

Du kan også sjekke Klarnas egen liste over Klarna butikker eller sjekke ut nettbutikker uten Klarna her, hvis du ikke liker Klarna.

Les også: Nettbutikker med dameklær som gjør shopping gøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

 1. Karense sier:

  Hva med infshop.net? Der er Klarna et alternativ, men finner ikke trygg-merket… Finner dog «trustspot- verfied company»… Noe kjennskap til dette? Ser Elkjøp har noen produkter merket «solgt av: INF NO»…. Er nå svensk det der inf company

  • eButikker sier:

   Hei! Ikke alle nettbutikker er Trygg e-handel sertifiserte. Men nettbutikken har SSL sertifikat i orden og ser ut til å være en populær svensk nettbutikk. Vi har ikke prøvd den, men den ser trygg ut.

 2. Anne sier:

  Heia

  Når en kjøpet og betaler med det samme sitter klarna og holder på oenga før butikken en handler hos fpr pengene
  Kaller dette for svindel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.