Nettbutikker som tar AfterPay som betaling

Nettbutikker som tar AfterPay som betaling
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over norske nettbutikker med AfterPay faktura og delbetaling

AfterPay er en betalingsmulighet som kan brukes i flere og flere nettbutikker. Den fungerer litt på samme måte som Klarna, og gir deg bedre kontroll over kjøp i nettbutikker. De kaller det selv en trygg og moderne måte å betale på nett som er enkel, smidig og sikker.

I listen lenger ned på siden finner du alle nettbutikker på ebutikker.no som støtter AfterPay i Norge.

Si for all del ifra om du vet om nettbutikker som har denne betalingsløsningen, men som ikke er med i listen. Kanskje din egen internettbutikk?

Hva er AfterPay?

AfterPay er betalingstjeneste der du velger selv hvordan du vil dele opp betalingen. Når du logger deg inn på nettsiden og My AfterPay, finner du en komplett oversikt over fakturaer og kommende betalinger. Innlogging skjer ved bruk av vanlig BankID. Herfra kan du velge forskjellige betalingsmetoder og velge deg som passer deg best.

Ved å bruke AfterPay betyr det også at du får varen levert før du trenger å betale. Du trenger heller ikke ha kredittkort eller bankkort i nærheten når du skal kjøpe noe, betaling skjer samlet på portalen senere.

Inne i My AfterPay har du tre ulike betalingsmetoder: Faktura, månedsfaktura eller delbetaling.

 • Faktura sendes ut samtidig med varen i epost eller vanlig post. Du har 14 dagers betalingsfrist.
 • Med månedsfaktura samles alle kjøp over en måned på en faktura og du må betale minimum 10% av saldo. Vi anbefaler at du bør betale så mye som mulig med en gang og ikke utsette, selv om utsettelse er kostnadsfritt.
 • Delbetaling gjør det mulig å dele opp betalingene i 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder.

Handler du på nett i butikker som aksepterer dette har du enkelt tilgang til kvitteringer, fakturaer og full oversikt over netthandelen. Det gjør det også trygt for deg som forbruker å ikke betale direkte til en butikk. Det er litt dumt at ikke flere nettbutikker støtter AfterPay for øyeblikket, men det blir sikkert fler. Trenger du å låne raske penger, sjekk disse finansielle tjenestene.


Nettbutikker som tar AfterPay

Nettbutikker tilbyr mange måter å betale på og det er mange tilbydere som vil gjøre shopping-hverdagen din enklere. Det vil komme flere og flere nettbutikker som tar AfterPay, men her er så langt noen trygge steder å handle:

OBS: Meld for all del fra om feil i denne listen, eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn jeg klarer å henge helt med på. 

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Sjekk også ut listene over nettbutikker som tar betalingmidlene Bitcoin, Walley, Elpy, Vipps, Apple Pay, Klarna, Amex og PayPal. God netthandel!

Les også: 10 Beste dekkbutikker med bildekk og felger

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

 1. Julie Kittelsen sier:

  Her er en liten liste med nettbutikker som benytter afterpay.
  Interdekk.no
  Dekk1.no
  Vaktrommet.no
  Kortlevert.no
  Linticket.no
  KLM.no
  Inatur.no
  Livingandcompany.com
  Vrimmel.com

  • Loli sier:

   Så trist ingen oversikt på nettbutikkene, da vet man ikke hvor man kan handle med afterpay, hadde vært greit med en hel liste..

   • eButikker sier:

    Hei! Siden har en liste med flere gode nettbutikker med AfterPay. Den er kanskje ikke komplett da vi ikke alltid klarer å følge opp alle butikker som bruker denne tjenesten. Finner man nettbutikker med Afterpay som ikke er på listen er det bare å tips oss via en melding eller legge til en kommentar. 🙂 Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.