10 Fantastiske lampebutikker på nett med belysning

Siden kan inneholde annonselenker

Leter du etter en bra lampebutikk for å lyse opp hverdagen, kontoret eller hjemmet?

Her er en oversikt over de beste norske butikkene på nett med belysning.

Belysning og lamper dekker et vidt spekter av produkter fra innelamper på vegg, gulv, bord og hengende fra tak til utelamper og lykter. I tillegg trenger man lyspærer, ledpærer og lysrør som må byttes ved ulike mellomrom. Lysrør er et mer moderne navn på det tradisjonelle lysstoffrøret. Disse produktene kjøper du enkelt og trygt i en disse flotte lampebutikkene på nett! Enkelte elektroforhandlere har også pærer.

Lamper er i hovedsak en holder for en eller annen lyskilde. I gamle dager var de holdere for brennende lyskilder, men etter hvert som elektrisiteten meldte sitt inntog ble olje og parafin byttet ut med lyspærer og glødepærer. Nå blir flere og flere av slike lyskilder erstattet av LED lys som kommer i de aller fleste former, fasonger og sokler. LED sin store fordel er at man bruker mindre strøm, er tryggere fordi man utvikler mindre varme og varer lenger. Bakdelen er at det koster ofte litt mer enn halogen og glødepærer. Både glødepærer og halogenpærer fases mer og mer ut til fordel for mer miljøvennlig LED. Man finner mange fine LED-lyskilder som minner om tradisjonelle pærer.


Våre topp 3 butikker med belysning på nett:

Her er våre topp 3 favoritter av belysningsbutikker på nett. Du finner enda flere anbefalte nettbutikker lenger ned på siden.

1. Lampemesteren fører eksklusive lamper fra de beste designere og produsenter. Forvent høy kvalitet av lampene i det spennende sortimentet. Gratis frakt over 999 kr. Sendes fra Danmark men toll og MVA er inkludert i prisen.

2. Lampegiganten er en stor og flott lampebutikk med 425000 produkter på lager. Her får du innebelysning, utebelysning, deler til smarthus, LED og lyspærer. Gratis frakt over 2000 kr. Butikken er Trygg E-handel sertifisert og du kan betale trygt med Klarna.

3. Lightup er en norsk interessant nettbutikk med produkter innen belysning til hjem og hytte. De har innebelysning, utelamper, lyspærer, smartbelysning med mer. De leverer raskt og sikkert og du kan betale med Klarna.


Spesialbutikker

Leter du etter lyspærer på nett sjekk ut utvalget til Lampedirekte og LEDlyskilder. Hvor kjøper du ekstra lys til bil? Jo, sjekk ut Arbeidslyd og Ekstralys og resten av butikkene i bil-lys kategorien.


De 10 beste lampebutikkene på nett

Dette er oversikten over de beste nettbutikkene. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til butikkens webside.

logoNavnSammendragHandle

Ta også en titt på kategorien Belysning & Lamper hvis du trenger enda flere tips på hvor du kan handle.


Nytte og design

Mens tradisjonelle elektriske lamper var nyttig for å lyse opp mørke tider av døgnet på en tryggere måte, er moderne lamper også sett på som et vakkert tilslag av design i hjemmet. Man velger lamper som passer til interiøret og kjøper dyre designlamper av kjente designere nesten som et møbel.

I nettbutikker får du flotte lamper som

 • Gulvlamper
 • Lysekroner
 • Taklamper
 • Bordlamper
 • Utelamper
 • Hengelamper
 • Vegglamper
 • Designlamper
 • Lampeskjermer
 • Pendellamper
 • Skrivebordslamper
 • Plafonder og
 • Armaturer, solcellelamper, downlights, spotter og baderomsbelysning.

Noen butikker sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et stort pluss, men de utvalgte butikkene i denne listen som ikke godkjent er fortsatt regnet som trygge. Husk at du også kan lage din egen liste over favorittbutikker ved å trykke på det lille hjertet. Denne listen finner du igjen her.

Leter du etter nettbutikker med interiør, sjekk artikkelen: 10 Beste Nettbutikker Med Interiør Til Hjemmet! Hvorfor ikke suppler lampekjøpet med et nytt teppe?

Del gjerne innlegget eller legg igjen en kommentar hvis du kan anbefale en internettbutikk eller hvis du har spørsmål og andre forslag. Sees i neste artikkel. God handel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.