Her kan du trygt kjøpe barnevogn på nett

kjøpe barnevogn på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Det er enkelt å kjøpe barnevogn på nett! Her finner du de beste butikkene for smertefri netthandel.

Leter du etter steder på nett der du kan kjøpe barnevogn har du havnet på rett sted. Lenger ned på siden finner du en liste over de beste nettbutikkene som selger vogner av alle slag. Noen er rene barne- og babybutikker mens andre selger dette som en del av et større sortiment. Kanskje du finner en internettbutikk du ikke visste solgte vogner?

Vi gir deg også forslag til det vi anser som de tre beste butikkene å kjøpe barnevogn i lenger ned.

Det er ofte lurt å gå i fysisk butikk for å se på og prøve vogner så du ser hva du får. Vet du derimot hva du skal ha kan du like godt handle det på nett. Alle seriøse nettbutikker opererer med angrerett i henhold til norsk lov som gir deg mulighet til å returnere produktet hvis du skulle angre deg.

Eksempler: Babyshop har for eksempel 30 dagers åpent kjøp. Mimmis har 366 dagers returrett på nye og ubrukte varer med noen forbehold.

Sånn… her er forslagene til bra internettbutikker for en trygg netthandel.


Våre forslag til 3 bra butikker med barnevogner på nett

Her er våre topp 3 favoritter for netthandel av vogner til barn, tilbehør og reservedeler. Rett under finner du resten av online butikkene som selger dette.

1. Rudo babyutstyr er en hyggelig nettbutikk med baby og barneutstyr og har et bra utvalg vogner av forskjellige størrelser og typer. Her får du også stort utvalg Emmaljunga barnevogner på nett samt bilstoler, barnemøbler, barneklær og mye mer.

Barnevognhuset Rudo
Nettbutikken til Rudo babyutstyr

2. Pinkorblue har et raust utvalg tvillingvogner, barnevognspakker, paraplytriller, sportsvogner og duovogner. Trygg betaling med Klarna, PayPal eller Amex om ønskelig. De har kjente merker som Britax, Cybex, tfk, Kiddy, Chicco, Babybjörn, Baby Jogger og mange flere.

Barnevogner hos Pink or Blue
Barnevogner hos Pink or Blue – Klikk på bildet

 

3. Babyshop har en flott nettbutikk med alt av barneklær, barnesko, bilstoler og barnevogner til ditt barn. De har populære og kjente merker med høy kvalitet. I tillegg til nettbutikk har de flere fysiske butikker og er en erfaren barneutstyrskjede med mange år bak seg. Betal trygt med PayPal og Klarna om ønskelig.

Babyshop nettbutikk
Babyshop nettbutikk

Flere nettbutikker som selger barnevogner

Disse butikkene selger barnevogner på nett. Noen av dem er kanskje ikke typisk barnebutikker, men de har vogner i sitt varesortiment. Andre er mer dedikerte til barn og baby med mye annet utstyr. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til butikkens nettside.

logoNavnSammendragHandle

Ta også en titt på kategorien Baby & Barn hvis du trenger forslag til flere populære butikker for netthandel.


Hva er en barnevogn

En barnevogn er rett og slett et transportmiddel for mindre barn for å gjøre turer og transportetapper enklere. Alternativet kan være bæreseler av forskjellige slag, men med en vogn får man med seg flere ting som stellevesker og annet.

Barn, babyer, som enda ikke kan gå ligger i starten i liggedelen i vognen. Såkalte duovogner eller kombivogner har ofte både liggedel (bag) og sittedel som kan byttes ut ettersom barnet vokser. Det er et godt alternativ om du ønsker å kjøpe én vogn som varer i lenger tid. Bag-delen kan enkelt tas av og bæres med seg og brukes som alternativ seng for babyen.

Søskenvogner, eller tvillingvogner, har to sittedeler og gjerne ståbrett bak til ett større barn. Som regel kan sitte-deler byttes ut individuelt med liggedel.

Sportsvogner er ofte noe mindre enn kombivogner og har stort sett bare sittedel. Disse er egnet for barn som klarer å gå litt selv men trenger litt avlasting på turen. Disse kommer i ulike størrelser og varianter og med tre eller fire hjul. Vurder hvilke typer hjul som er mest gunstig for deg. Større hjul gjør det enklere å gå turer på skogsveier og stier for eksempel.

Triller, også kalt reisetriller, paraplytrille eller strollers, er enkle å klappe sammen, veier lite og er ofte noe mindre enn andre vogntyper. Disse er perfekt på reiser i inn og utland eller som et enkelt transportmiddel i byen. Ofte er det ikke så god plass til ekstra bagasje i disse, men det varierer også.

Populærere barnevognmerker

Det er mange som produserer barnevogner, men er du opptatt av sikkerhet og kvalitet bør du ta en titt på Bugaboo, TFK, Emmaljuga, Stokke, Carena, Babyzen og UPPAbaby. Disse får du kjøpt i sin helhet hos Babyshop, men sjekk også de andre nettbutikkene i listen under – de har mange bra merker de også.

Tilbehør til barnevogner

Det kan lønne seg å handle inn litt tilbehør til vognen i samme slengen. Her er det mye å velge i, og du trenger garanter ikke alt dette, men her er noen forslag for å sette tankene i sving. Du kan vurdere å handle inn:

 • Stelleveske
 • Vognposer
 • Regntrekk vogn
 • Solbeskyttelse eller små parasoller
 • Myggtrekk
 • Søskenbrett
 • Reflekser eller refleksbånd
 • Koppholder
 • Håndmuffe for kalde dager
 • Veskekroker
 • Oppbevaringstrekk
 • Fotpumpe eller sykkelpumpe til hjulene
 • Gulvmatter å ha inne
 • Låser
 • Bære- og reisebagger for vognen
 • Reservedeler
 • Dingler, vognleker og oppheng
Savner du en nettbutikk så meld den inn her. Skriv gjerne en anmeldelse av selve nettbutikken om du er fornøyd med den eller ikke. Vi setter stor pris på deling av denne artikkelen til venner, på blogger eller forum. Takk. 🙂 Sees i neste artikkel og god netthandel!
Er du gravid eller har du nettopp fått barn? Husk å sjekk ut hvilke gratis babypakker du kan bestille.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.