Kontakt oss – Si i fra om du finner feil på siden

Vi ønsker at denne siden med snarveier til norske nettbutikker alltid skal fremstå oppdatert og feilfri. Det er mange internettbutikker å holde styr på, så derfor ber vi deg som bruker holde øynene åpne og melde fra om du finner feil og mangler. Vi jobber hardt med å alltid ha riktig informasjon tilgjengelig på siden, men noen ganger kan det glippe.

Eposten du kan kontakte oss på ser du nederst på siden. Husk å lese det som står i rød tekst.

Husk også at det å registrere din egen nettbutikk er helt gratis hvis du har affiliate program. Les mer om det å bli oppført her og om påmelding til nyhetsbrev her.

Typiske ting vi ønsker hjelp til å finne og forbedre:

  • Skrivefeil.
  • Butikk i feil kategori, eller legges til i flere kategorier.
  • Nye butikker.
  • Feil i beskrivelse.
  • Ønske om lenger beskrivelse for å bli funnet.
  • Feil i lenker.
  • Andre ting som kan gjøre brukeropplevelsen bedre.
  • Utdatert.

Dårlige nettbutikker / svindel

Har du dårlige opplevelser med noen av nettbutikkene på denne siden vil vi gjerne vite om det. Vi vurderer da om det kvalifiserer til å bli fjernet fra siden. Du kan også skrive en anmeldelse direkte på nettbutikken om du er fornøyd eller ikke.

OBS: Vi får mange e-poster med spørsmål om fakturaer på kjøpte varer, når varer ankommer og andre ting vi ikke har kontroll over. Dette må tas opp direkte med nettbutikken du har handlet hos! Vi henviser kun til andre nettbutikker og har hverken varelager eller salg av andre ting.

Vi sender heller ikke ut fakturaer og tar ikke betalt for tjenester! Hvis du har fått faktura fra oss, ta kontakt og legg med fakturaen. Da er det svindel og må politianmeldes.

Send epost til oss for henvendelser om ebutikker (bytt ut alfakrøll med @ og ikke ha med mellomrommene):
kontakt [alfakrøll] ebutikker.no . 

OBS OSB: Vi svarer ikke lenger på eposter om fakturaer og varer du har handlet i nettbutikker, da vi ikke har kontroll over dette.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):