Blogg og Nyhetsartikler

Blogg om nettbutikker og netthandel

Her er vår blogg om nettbutikker og netthandel. Dette er eButikkers samling med nyhetsartikler om nettbutikker og hvor du får kjøpr forskjellige produkter. Her finner du skriverier som er nyttige for sikker og trygg netthandel, handletips og artikler om hvilke nettbutikker som er bra for å kjøpe spesifikke produkter. Du finner også gode lister over Topp 10 nettbutikker her.

Du kan søke i artikkeldatabasen i feltet under hvis det er noe spesielt du leter etter. Ta gjerne kontakt om du savner noe eller har tips til andre tilsvarende artikler. Håper du finner noen interessant i vår blogg om nettbutikker.

Søk i artikkelarkivet

Søk
Generic filters
Exact matches only
gaver_til_barn

10 Morsomme nettbutikker med gaver til barn! (2019)

Trenger du gavetips for de minste? Her er noen morsomme nettbutikker med gaver til barn. Det er mange nettbutikker som selger gaver til barn, og barn ønsker seg mye forskjellig. Vi har samlet 10 kule butikker som selger ting barn ønsker seg. Når vi leter etter bra steder å handle gaver til barn ser vi ikke alltid i lekebutikker, men også i klesbutikker, morobutikker og sportsbutikker. De internettbutikkene vi har valgt ut dekker alle .
collector_faktura_checkout_bank

Nettbutikker med Collector faktura og delbetaling! (2019)

Her finner du en oversikt over norske nettbutikker med Collector Faktura og delbetaling. Når vi her lister opp norske nettbutikker som samarbeider med Collector Bank, mener vi enten Collector Checkout eller tjenester som Collector Faktura og delbetaling. Selve listen finner du lenger ned på siden. Collector Bank er en svensk nettbank med historie tilbake til grunnleggelsen i 1999 som tilbyr forskjellige tjenester til bedrifts- og privatmarkedet. I hovedsak er dette lån og tjenester som .
kjøpe_fargelinser

5 Nettbutikker med fargelinser! (2019)

Her er noen bra nettbutikker med fargelinser for å endre øyenfarge. Kontaktlinser med forskjellige farger og mønster er morsomt både på fest eller til en hverdagslig forandring av utseendet. Du kan enten endre øyenfarge totalt, eller forsterke din naturlige farge. Fargede linser kommer med og uten styrke. Dette kan du enkelt handle på internett og vi tipser deg om de beste nettbutikker med billige fargelinser her samt hva du får i de forskjellige butikkene. .
kjøpe_brus_på_nett

5 Beste nettsider der du kan kjøpe brus på nett! (2019)

Skal du kjøpe brus på nett? Vi gir deg oversikten over hvilke nettbutikker som er best og billigst. Det er ganske vanlig å kjøpe brus på nett fra land som Sverige og Tyskland. De rimelige prisene gjør dette attraktivt, ihvertfall om du har litt god tid til å vente på forsendelsen. I nettbutikkene kan du også finne noen typer brus , med og uten sukker, man ikke så enkelt finner i Norge. Coopers Candy .
nettsteder_med_fly_og_hotell

Topp 10 Nettsteder med Fly og Hotell! (2019)

Her er de beste nettjenestene for bestilling av fly og hotell sammen! Nordmenn elsker å handle reiser på nett. Man regner med at norske forbrukere handlet reiser, fly og hotell for tilsammen 83 milliarder kroner i 2019 (kilde Dibs) noe som står for 51% av alt vi handel på nettet her til lands. En av grunnene er at det er så utrolig enkelt og at det finnes så mange bra nettsider man kan bestille .
Barneklær på nett

15 Beste nettbutikker med barneklær på nett! (2019)

Vi har funnet de aller beste butikkene med barneklær på nett, men det var ikke lett. Vi hadde egentlig bare tenkt å lage en topp 10 liste over de beste nettbutikker med barneklær på nett, men endte opp på noen flere. Det er rett og slett så mange utrolig flott nettbutikker man kan handle i! Har du lurt på hvor man handler barneklær og hvilke nettbutikker som er de beste? Det kan være vanskelig .
dibs_ehandel_rapport_2019

Norsk netthandel i 2019 oppsummert!

Rapporten om norsk netthandel i 2019 har forventede endringer og noen nyheter fra året før. Den siste rapporten Norsk E-handel 2019 med statistikk og interessante betraktninger over norsk og nordisk netthandel i 2019 kom ut i dag. Det er en årlig rapport som for 13 år på rad blir publisert fra Dibs by Nets. Som erfaren leverandør av betalingsløsninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland med tall fra 1998 har de god oversikt over .
nettbutikker_med_kostymer

Bra Nettbutikker med kostymer til voksne og barn! (2019)

Her er alle bra nettbutikker med kostymer for utkledning. Temafest, karneval, Oktoberfest eller Halloween? Det er mange anledninger som krever et artig antrekk du kan imponere med og det kan du handle enkelt på nett. Her finner du en tilpasset oversikt over trygge norske nettbutikker med kostymer av alle slag. Vi gir deg også innsikt om hva slags varianter de forskjellige populære nettbutikkene selger. Som regel finner du kostymer til barn i de fleste .
Send betydningsfulle blomster fra en blomsterbutikk på nett! (2019) 1

Send betydningsfulle blomster fra en blomsterbutikk på nett! (2019)

Si det med blomster… Velg en trygg blomsterbutikk som er rask og sender til hele verden! Det er få ting som er så hyggelig som å få en oppmerksomhet i form av blomster levert på døren. Det synes i hvert fall vi! Det er selvfølgelig mange forskjellige anledninger til å sende blomster, også hvor en slik oppmerksomhet heller virker trøstende som i begravelser eller som kondolanse. Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst .
bra_danske_nettbutikker

Anbefalte Danske nettbutikker! (2019)

Mange gode danske nettbutikker sender til Norge. Her er en oversikt! Det er deilig å være norsk i Danmark, heter det. Men det er deilig å netthandle Dansk i Norge også! Vårt kjære “ferieland” har mange flotte nettbutikker med produkter du ikke finner her til lands. Danske nettbutikker selger klær, sportsutstyr, design, leker og helseprodukter. Mange av sidene er oversatt til norsk så det er enkelt å finne det du leter etter, selv om .
nettbutikker_med_qliro

Nettbutikker som tar Qliro! (2019)

Her er en komplett liste over nettbutikker som tar Qliro som betalingsløsning. Qliro er nok en betalingsløsning flere nettbutikker benytter seg av. Tidligere har vi blant annet skrevet om Vipps, AfterPay, American Express, Klarna, PayPal og Apple Pay. Siden mange av dere leter spesifikt etter oversikter over nettbutikker som støtter de forskjellige måtene å betale på, vil vi fortsette å levere disse listene. Denne gangen har vi kommet til Qliro! Svenske Qliro ble grunnlagt .
50 Beste gavebutikker på nett! (2019) 2

50 Beste gavebutikker på nett! (2019)

Flotte gavebutikker på nett med gaveideer til de fleste anledninger. Titt og ofte dukker det opp situasjoner hvor man trenger kjøpe en gave til noen. Det være seg bursdag, jul, konfirmasjon, dåp, bryllup, avslutning eller bare for å gjøre noen noen du er glad i ekstra glad. Kanskje du til og med fortjener å kjøpe deg noe selv eller en firmagave til dine ansatte? Mange nettbutikker selger kun gaveartikler og ting som egner seg .
6 Topp nettbutikker med navnelapper! (2019) 3

6 Topp nettbutikker med navnelapper! (2019)

Dette er de beste nettbutikkene for bestilling av navnelapper, strykemerker og merkelapper til klær. Merking av klær og eiendeler er alfa og omega når du har barn i barnehage, SFO og på skole. Navnelapper er et fantastisk hjelpemiddel som kan spare deg for mange dobbeltkjøp av jakker, ryggsekker, leker, matbokser, sko og klær. De fleste barnehager krever at tøy er merket på en eller annen måte slik at det gjør det enklere for personalet .
10 Bra nettbutikker med klorestativ til katt! (2019) 6

10 Bra nettbutikker med klorestativ til katt! (2019)

Her er noen flotte nettbutikker der du kan kjøpe kloremøbler og klorestativ katt! Som katteeier vet jeg alt om kattens behov for å klore og kvesse klørne sine. For å unngå at denne aktiviteten går utover sofaer, lenestoler, tepper, gardiner og annet interiør har vi et eget klorestativ for katt. Har du katt, eller skal ha, er dette noe du trenger å ha i hus! Spesielt for innekatter er det helt essensielt, men også .
sportsbutikker på nett

15 Sporty sportsbutikker på nett! (2019)

Kom i form ved å handle i sportsbutikker på nett! (2019) Ok, du kommer kanskje ikke i form av selve netthandelen, men det du kjøper kan gjøre godt for kropp og sjel! Har du bestemt deg for en ny aktivitet eller trenger noe nytt til din eksisterende idrett? Leter du rett og slett etter hvor du kan kjøpe sportsutstyr på nett? Vi oppdaterer deg på de nyeste og beste sportsbutikkene på nett du bør .
sammenligne smålån

Låne penger? Tjenester for å sammenligne smålån! (2019)

Sammenligne smålån og forbrukslån med disse tjenestene. Et lite smålån kan i mange sammenhenger hjelpe økonomien i en kortsiktig periode hvis uventede utgifter plutselig dukker opp. Derfor lister vi opp noen aktuelle tjenester du kan bruke for å sjekke hva som blir billigst og mest gunstig for deg. Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Vi i eButikker er derimot svært opptatt av, og anbefaler alle våre lesere, å ikke ta .
Nettbutikker med fri frakt når du handler over et gitt beløp! (2019) 7

Nettbutikker med fri frakt når du handler over et gitt beløp! (2019)

I tilfelle du lurer på hvilke nettbutikker som gir deg gratis frakt når du handler over et visst beløp gir vi deg oversikten her! Vi har tidligere skrevet om nettbutikker med gratis frakt i bloggen. Fri frakt er kanskje det mest interessante for deg som nettshopper å vite om, men det finnes andre løsninger. Nettbutikker har forskjellige måter å ta betalt for fraktetjenester, og noen lar deg alltid betale ett visst beløp i frakt. .
10 Beste nettbutikker med fiskeutstyr! (2019) 8

10 Beste nettbutikker med fiskeutstyr! (2019)

Her finner du bra norske nettbutikker med fiskeutstyr samt utstyr til friluft og portsfiske! Lurer du på hvor du kjøper fiskeutstyr på nett og trenger tips til bra nettbutikker? Da har du kommet til rett sted. Vi har samlet en god og oppdatert liste over 10 av de beste nettbutikker med fiskeutstyr der du kan kjøpe stenger og annet utstyr til sportsfiske, isfiske, dorging, fluefiske, turfiske og havfiske. Fisking er en flott og populær .
Alle nettbutikker med klær! (2019) 9

Alle nettbutikker med klær! (2019)

Nettbutikker med klær av forskjellige slag. Hvor kjøper man klær på nett, lurer du kanskje på. Jo, her er alle nettbutikker med klær på eButikker du kan shoppe i! Selve butikklisten finner du lenger ned på siden. Klesbutikker er det mange av og du har sikkert dine favoritter allerede. Eller kanskje du leter etter en ny og spennende nettbutikk å handle mote i? Legg igjen en kommentar hvis du syns noen internettbutikker mangler. Når .
Utenlandske nettbutikker! (2019) 10

Utenlandske nettbutikker! (2019)

Her finner du mange gode utenlandske nettbutikker som sender til Norge! Internett gjør det enkelt å handle fra nettbutikker over hele verden. Det er gøy og man kan får tak i rare produkter man ikke finner her til lands, gjerne med gratis frakt. Det finnes fordeler og ulemper ved å handle i utenlandske nettbutikker. Vi ser litt på begge aspekter i denne artikkelen og hvorfor det er så populært å handle fra utlandet, men .
10 Rå nettbutikker som selger proteinpulver! (2019) 11

10 Rå nettbutikker som selger proteinpulver! (2019)

Kjøpe proteinpulver på nett? Her er en oversikt over seriøse nettbutikker du kan handle i! Er du treningsglad og har stilt deg selv spørsmålet hvor kjøper man proteinpulver på nett? Du kjenner kanskje noen butikker men ønsker å sjekke priser i flere nettbutikker før du bestemmer deg? Da har du kommet til rett side. Lenger ned på siden finner du en oppdatert oversikt over norske nettbutikker som selger whey proteinpulver. Kjenner du til fordelene .
Nettbutikker som tar VISA! (2019) 12

Nettbutikker som tar VISA! (2019)

Finn ut hvilke nettbutikker som tar VISA Trenger du en fin oversikt over nettbutikker som tar VISA og lurer på hvordan du finner det? Jo, det skal du få svaret på ganske snart og svaret er ganske enkelt. VISA er kanskje den aller mest kjente betalingsløsningen vi har, og alle kjenner til det. Det er en global betalingsløsning som titusenvis av banker og andre benytter seg av i over 200 land. Man trenger bare .
10 Butikker med Tepper på nett! (2019) 13

10 Butikker med Tepper på nett! (2019)

Du handler enkelt tepper på nett. Her er noen bra norske teppebutikker du kan besøke! Det kommer litt an på hva du leter etter, men tepper i alle størrelser, fasonger og farger kan enkelt kjøpes på nett. Du må bare bestemme deg for til hvilket rom du skal kjøpe til, prisklasse, størrelse og type. Nederst på siden gir vi deg noen gode tips til nettsteder med inspirasjon og tips. Enten du leter etter gulvtepper, .
20 Gratis Babypakker og Velkomstpakker! (oppdatert 2019) 14

20 Gratis Babypakker og Velkomstpakker! (oppdatert 2019)

Her er en oversikt over alle GRATIS babypakker, startpakker og velkomstgaver du kan bestille på nett! Gratis babypakker er et fenom der vanlige butikker og nettbutikker gir deg et lite utvalg av barne- og babyprodukter tilpasset mor, far og barn. Noen ganger fordrer det at man blir medlem i en kundeklubb eller lignende og at man henter pakken i fysisk butikk. I enkelte gratispakker man får i bokklubber må du betale frakt. Det er .
Norske shopping sider og oversikter over nettbutikker! (2019) 15

Norske shopping sider og oversikter over nettbutikker! (2019)

Alle andre nettsider med oversikt over nettbutikker! Hvis du ikke skulle være fornøyd med utvalget på denne siden, ebutikker.no, gir jeg der her en komplett oversikt over andre shoppingportaler og kataloger der ute. Noen vil kanskje si at alle disse konkurrerer om de samme brukerne, noe jeg kan være enig i, men jeg er opptatt av at du skal få en best mulig handle opplevelse. Har du innspill til hvordan ebutikker.no kan forbedres til .
10 Beste butikker der du kan kjøpe verktøy på nett! (2019) 16

10 Beste butikker der du kan kjøpe verktøy på nett! (2019)

Vi viser deg de beste verktøybutikkene på nett der du kjøper utstyr til prosjektene dine – store eller små. Uansett om du holder på med et større byggeprosjekt eller mindre hobbyprosjekt trenger du sansynligvis en hel del forskjellig verktøy for å utføre oppgavene. Dette kan være små håndholdte eller elektriske typer verktøy, samt større maskiner. Det meste av det du trenger kan du i ro og mak finne på internett og handle i verktøybutikker .
Alle nettbutikker som selger leker! (2019) 17

Alle nettbutikker som selger leker! (2019)

Samtlige nettbutikker som selger leker av forskjellige slag. Du lurer kanskje på hvor man kjøper leker på nett? Sansynligvis kjenner du til mange av de kjente leketøysbutikkene og kjedene allerede, men det er ikke alltid du finner det du leter etter i disse. Lengst ned på siden finner du en stor katalog over nettbutikker hvor store, eller mindre, deler av varesortimentet er leker. Bruk litt tid og gå igjennom nettbutikkene, så kanskje du finner .
6 Kjedelige ting du enkelt handler på nett! 18

6 Kjedelige ting du enkelt handler på nett!

Dørgende kjedelige produkter handles enklest på nett … vi hjelper deg litt på vei. Det er noen produkter man trenger med jevne mellomrom som er ekstra kjedelige å handle inn. Det er rart med det, for netthandel er jo egentlig bare gøy og man kan glede seg til å få levert et godt kjøp på døra, i postkassen eller til utleveringssted. Disse tingene vi skriver om i denne artikkelen er vel ikke akkurat noe .
Svenske nettbutikker som sender til Norge! (2019) 19

Svenske nettbutikker som sender til Norge! (2019)

Her finner du bra Svenske nettbutikker som sender til Norge! Tjena! Mange av oss drar til Sverige for å handle mat, godteri, brus, elektronikk eller reparere bilen. Harryhandel kalles det gjerne. Hovedgrunnen er at man i mange tilfeller kan kjøpe varer billigere her til lands. Bilreparasjon kan være veldig mye billigere så det er store penger å spare. Mange ting kan du enkelt netthandle over grensen! Kanskje harry-netthandel blir en greie? Lenger ned finner .
Nettbutikker som selger hesteutstyr! (2019) 20

Nettbutikker som selger hesteutstyr! (2019)

Bitt av hestebasillen og trenger utstyr? Her finner du en oversikt over trygge nettbutikker som selger hesteutstyr. Skal du handle utstyr til hest eller rytter? Det er mange muligheter på internett og enkelt å handle. Lenger ned på siden finner du en samling med bra nettbutikker som selger hesteutstyr med våre anbefalinger og de leste er norske. Hestesport og riding krever mye utstyr enten du skal drive med hestesport som sprangridning, polo, galopptrening, trav, .
Norske nettbutikker som tar American Express, Amex! (2019) 21

Norske nettbutikker som tar American Express, Amex! (2019)

Her er en liste med gode nettbutikker som tar American Express (Amex) i Norge! Denne artikkelen vil inneholde en liste over norske nettbutikker, og noen utenlandske som sender til Norge, som aksepterer American Express som betalingsmetode. Det er ikke alltid like enkelt å finne American Express blir ofte forkortet til bare Amex. Er du flittig bruker av dette kredittkortet kan du ha god nytte av denne siden. Det er nemlig ikke bare-bare å finne .
10 beste byggevarehus med byggevarer på nett! (2019) 22

10 beste byggevarehus med byggevarer på nett! (2019)

Planlegger du årets byggeprosjekt? Tips: Bestill billig trelast og byggevarer på nett og få det levert hjem så slipper du tenke på det i hvertfall. Dette er artikkelen for deg som lurer på hvor man kjøper trelast og billige byggevarer på nett, gjerne billig, og hvilken norske nettbutikk man egentlig bør velge. Butikklisten over bra forretninger innen bygghandel finner du lenger ned på siden under teksten. Enten du skal bygge hus, platting eller pusse .
Her kan du trygt kjøpe barnevogn på nett! (2019) 23

Her kan du trygt kjøpe barnevogn på nett! (2019)

Det er enkelt å kjøpe barnevogn på nett! Her finner du de beste butikkene for smertefri netthandel. Leter du etter steder på nett der du kan kjøpe barnevogn har du havnet på rett sted. Lenger ned på siden finner du en liste over de beste nettbutikkene som selger vogner av alle slag. Noen er rene barne- og babybutikker mens andre selger dette som en del av et større sortiment. Kanskje du finner en internettbutikk .
10 Fantastiske lampebutikker på nett! (2019) 24

10 Fantastiske lampebutikker på nett! (2019)

Leter du etter en bra lampebutikk for å lyse opp hverdagen, kontoret eller hjemmet? Her er en oversikt over de beste norske butikkene på nett med belysning. Belysning og lamper dekker et vidt spekter av produkter fra innelamper på vegg, gulv, bord og hengende fra tak til utelamper og lykter. I tillegg trenger man lyspærer, ledpærer og lysrør som må byttes ved ulike mellomrom. Lysrør er et mer moderne navn på det tradisjonelle lysstoffrøret. .
Nettbutikker som tar AfterPay! (2019) 25

Nettbutikker som tar AfterPay! (2019)

Her er en oversikt over norske nettbutikker med AfterPay faktura og delbetaling i 2019. AfterPay er en betalingsmulighet som kan brukes i flere og flere nettbutikker. Den fungerer litt på samme måte som Klarna, og gir deg bedre kontroll over kjøp i nettbutikker. De kaller det selv en trygg og moderne måte å betale på nett som er enkel, smidig og sikker. I listen lenger ned på siden finner du alle nettbutikker på ebutikker.no .
Her kjøper du sexleketøy på nett! (2019) 26

Her kjøper du sexleketøy på nett! (2019)

I disse nettbutikkene kjøper du erotikk og sexleketøy på nett. Det er mange voksenbutikker som er trygge, diskré og enkle å handle i. Mange snakker kanskje ikke så høyt om at de kjøper sexleketøy på nett, men det er vanligere enn man skulle tro! I 2019 økte netthandelen av sexleketøy fra året før, ifølge Dibs rapport, noe som viser at det er svært populært. Det å gå inn i en fysisk butikk og handle .
10 Beste nettbutikker med Bildekk og Felger! (2019) 28

10 Beste nettbutikker med Bildekk og Felger! (2019)

Her er de beste nettbutikkene som selger bildekk, MC-dekk, felger, sommer- og vinterdekk samt komplette hjulpakker i 2019! Skal du kjøpe bildekk eller felger er det nå flust av muligheter på nett. Du kan i ro og mak bla deg gjennom produktene i dekkbutikken, bestille og få de tilsendt rett hjem. De seriøse nettbutikkene samarbeider med firmaer som kommer hjem til deg og monterer dekkene. Enklere blir det ikke! For å velge riktig bildekk, .
23 kule vinterleker, snøleker og utstyr til akebakken og isen! 29

23 kule vinterleker, snøleker og utstyr til akebakken og isen!

Vinteren er den perfekte tiden for lek og moro i snøen. Her er en liste over morsomme vinter-leker, snøleker og utstyr til akebakken og isen! Påskeferien nærmer seg og her er forslag og tips til morsomme vinterleker du kan kjøpe for å underholde barna dine og deg selv og med anbefalte nettbutikker der du kan handle. Her finner du sannsynligvis flere fantastiske uteleker for barn du ikke visste om fra før. Det er mange .
10 Bra butikker som selger klokker på nett! (2019) 53

10 Bra butikker som selger klokker på nett! (2019)

Her får du oversikt over 10 bra klokkebutikker på nett der du kan kjøpe klokker av alle slag. Enten du leter etter herreklokker, dameklokker, barneklokker, dyre-, klassiske- eller billige klokker, billig digital klokke eller vegg ur finnes det mange bra nettbutikker du kan handle i. I listen lenger ned på siden finner du 10 gode og trygge norske klokkebutikker du kan sjekke ut og bestille fra. Selv om smarttelefoner ofte erstatter det vanlige armbåndsuret, .
20 Beste klesbutikker på nett der du får mest klær for pengene! (2019) 54

20 Beste klesbutikker på nett der du får mest klær for pengene! (2019)

Her får du oversikt over de beste klesbutikker på nett i Norge der du finner det meste og får mest klær for pengene. Leter du etter de beste nettbutikker med klær for kvinner, menn, baby og barn? Lurer du på hvor vi i eButikker kjøper klær på nett? Da skal du få våre gode tips! Her er en super oversikt over de aller beste, tryggeste og mest populære norske klesbutikker på nett. Noen få .
10 beste nettbutikker med interiør til hjemmet! (2019) 55

10 beste nettbutikker med interiør til hjemmet! (2019)

Her er oppdatert oversikt over de beste interiørbutikker på nett der du finner alt du trenger for å pynte opp hjemmet ditt og gjøre det fint – 2019 edition. Det er mange og gode norske nettbutikker med interiør. Her får du alt fra små telys til store sofaer og hovedkategoriene til disse interiørbutikkene er ofte møbler, belysning, innredning, kjøkkenting, servise, glass, bestikk, borddekking, tekstiler, tepper, veggdekor, baketing, oppbevaring, servietter og hyller. De sender sikkert .
nettbutikker der du kan kjøpe godteri

Her kjøper du godteri på nett! (2019)

Kjøp godteri på nett! Her er våre anbefalinger til hvor du kan handle enkelt og greit – oppdatert i 2019. Det kan være mye penger i å kjøpe godteri på nett. Det blir litt som å dra på grensehandel i de store godteributikkene i Sverige, men du slipper å bruke tid på reisen. Billig godteri og brus kan enkelt bestilles i nettleseren, fra for eksempel Swecandy, og du får det levert hjem på døra. .
Prisjakt.no har kåret Årets nettbutikker i 2018! 56

Prisjakt.no har kåret Årets nettbutikker i 2018!

Kåringen over for denne gang – her er vinnerne. Gratulerer så mye! Prisjakt.no deler hvert år ut en pris for Årets nettbutikk samt den beste butikken i forskjellige kategorier. Dette gir en viktig pekepinn på hva norske forbrukere setter pris på når de handler på nett og bør gi hint og ledetråder for andre aktører som ikke nådde helt opp. Bedre lykke neste år til dem. Vi vil påstå at dette er en høythengende .
15 beste butikker med mammaklær på nett! (2019) 58

15 beste butikker med mammaklær på nett! (2019)

Her er en seriøs oversikt over norske butikker på nett der du kan kjøpe flotte mammaklær, ammetøy og gravidklær i 2019. Er du gravid for første gang er det temmelig sikkert du trenger noen nye klesplagg i garderoben din. Det er mange norske nettbutikker som selger behagelige mammaklær som gjør at du føler deg komfortabel og fin når babyen din vokser og magen blir større. Kjenner du noen som er gravid kan nye gravidklær .
Ett år igjen av tollfri utenlandshandel under 350 kr! 59

Ett år igjen av tollfri utenlandshandel under 350 kr!

Norske nettbutikker jubler: Nå skal tollgrensen fjernes. Det er altså bestemt at den avgiftsfrie 350 kroners grensa på varehandel fra utlandet fjernes i inngangen til 2020 noe som betyr at det ikke lenger er fritak for billige varer. Det er regjeringspartiene som sammen med Krf har kommet fram til dette i årets budsjettavtale og har dermed satt en endelig spiker i 350-saken. Grunnet dårlig tid og vanskelig rent teknisk å få til dette ved .
10 Beste norske Nettbutikker der du kan kjøpe Droner! (2019) 60

10 Beste norske Nettbutikker der du kan kjøpe Droner! (2019)

Her er en oppdatert liste over norske nettbutikker der du kan kjøpe lekedroner, kameradroner, reservedeler og dronerelaterte produkter for nybegynnere og proffe! Populariteten til droner er økende her til lands. De små radiostyrte maskinene med fire propeller har ofte avanserte sensorsystemer som gjør at de er enkle å fly og komme i gang med. Droner kalles også multikopter, quadcopter (kvadrokopter) eller enda enklere, quads. Kjært barn har mange navn … Jeg (Andreas) er selv .
17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips! (2019) 61

17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips! (2019)

Her er en nyttig oversikt over norske nettbutikker med julegavetips og egne anbefalinger på de beste gavene i 2019! 24. desember er det nok en gang høytid og jul. Det er tid for å begynne å tenke på julegaver og nettet er en bra kilde til gode ideer samt anskaffelse av disse. Analyser av søkeordet ‘julegaver’ viser at nordmenn begynner å tenke på dette så smått allerede i oktober, før det virkelig tar av .
23 Tips for sikker og trygg netthandel! 62

23 Tips for sikker og trygg netthandel!

Unngå svindel og falske nettbutikker. Her er mange tips for sikker og trygg netthandel! Handler du på nett er du også i faresonen når det gjelder svindel og juks. I takt med økende netthandel øker også nettkriminaliteten, men du kan trøste deg med at norske nettbutikker i stor grad er trygge. Det er likevel noen ting du kan tenke på når du besøker norske nettbutikker som gjør at du enklere vil kunne avgjøre om .
Nettbutikker som bruker Klarna! (2019) 63

Nettbutikker som bruker Klarna! (2019)

Her er alle norske nettbutikker som bruker Klarna som betalingsløsning. Klarna er en betalingsløsning som fler og fler nettbutikker tilby kundene sine. Den øker sikkerheten for deg som kunde og gjør at du kan få hjelp ved svindel eller vente med betalingen. 70.000 butikker over hele verden lar deg betale med Klarna Checkout. Lenger ned på siden er en oversikt over alle trygge nettbutikker på eButikker.no som støtter dette. Men først… Hva er Klarna? .
Hvor kjøper man norske Google Home og Mini på nett? 64

Hvor kjøper man norske Google Home og Mini på nett?

Google Home har endelig kommet på norsk. Men hvor kjøper man den på nett? Lenger ned på siden er en liste over foretrukne nettbutikker der du kan bestille denne etterlengtede smarthøytaleren på nett. De fleste store norske nettbutikker innen forbrukerelektronikk og gadgets fører dette produktet. Prisnivået er forholdsvis likt i alle butikker, men jeg har noen favorittbutikker. Jeg foreslår at du sjekker CDON.com, Kjell & Company og Dustin først – ellers prøv ut de .