10 Butikker med Tepper på nett! (2019)

10 butikker med tepper på nett

Du handler enkelt tepper på nett. Her er noen bra norske teppebutikker du kan besøke!

Det kommer litt an på hva du leter etter, men tepper i alle størrelser, fasonger og farger kan enkelt kjøpes på nett. Du må bare bestemme deg for til hvilket rom du skal kjøpe til, prisklasse, størrelse og type. Nederst på siden gir vi deg noen gode tips til nettsteder med inspirasjon og tips.

Enten du leter etter gulvtepper, filleryer, runde tepper, myke vegg til vegg teppe, baderomsmatter, saueskinn, dørmatter, flosstepper, polyestertepper, ryetepper, skinntepper, dør- og gangmatter, ullkuleteppe, pledd, utetepper, billige eller eksklusive tepper, store tepper, flyvende tepper, persiske og orientalske tepper eller gulvtepper av ull finnes det et godt utvalg internettbutikker.

Puh… tepper er egentlig et begrep som dekker ganske mye!

I interiørsammenheng tenker vi gjerne på et sydd eller vevet flatt tøystykke i forskjellige størrelser designet for å holde varmen på en eller annen måte. Det eldste teppet i verden, kalt Pazyrykteppet regnes som det aller eldste man har funnet og ble laget i år 400 f.Kr. Gulvtepper ligger naturlig nok på gulvet, men du kan også ha tepper i sofaen eller sengen. Da heter det gjerne pledd.

Noen nettbutikker spesialiserer seg på å selge kun tepper mens de fleste andre gode butikker anbefalt i denne artikkelen er interiørbutikker som også har tepper i sitt sortiment sammen med andre varer. Du kan mange steder kjøpe tepper på nett etter mål tilpasset ditt behov noe som spesielt gjelder spesielt dørmatter og vegg-til-vegg tepper.

Mange operer med fri frakt eller fri frakt over ett visst beløp for å kapre deg som kunde. Det er litt forskjellig hvordan butikkene gjør det, så sjekk ut flere handlesteder.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden.

Tips til billige tepper på nett

Hvis du lurer på hvor man kjøper billige tepper, pledd og filleryer så sjekk ut butikken Lagerhaus. Gå under Interiør og Hjemmetekstil-menyen deres og finn rimelige produkter. IKEA og Trademax har også et greit utvalg av forskjellige rimelige produkter. Har du funnet noen butikker med bra priser? Kommenter nederst på siden og hjelp andre!

Oversikten over de 10 beste teppebutikkene kommer lenger ned under denne korte oppsummeringen med anbefalte topp 3 butikker:


3 populære teppebutikker på nett

Her er våre 3 mest populære internettbutikker der du kan kjøpe tepper, matter, gulvtepper og lignende. Bedømmelsen mynter på egen og andres erfaring samt vareutvalg og nettsider.

Anbefalt: Kilands, Sukhi og Ruugs!


Top 10 butikker der du kan kjøpe tepper på nett!

Her er alle de internettbutikkene vi liker best både med tanke på utvalg og inspirasjon. For en komplett og utfyllende oversikt alle butikker som fører pledd og tepper, gå til Tepper-kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket til nettbutikken til for direkte tilgang til webshoppen.

logoNavnSammendragHandle
Hviit

Hviit er en interiørforetning på nett. Her får du interiørprodukter som knagger, postere, møbler, lysestaker, kurver og oppbevaring, speil, potter, vaser, tekstiler, tepper, belysning og bøker. De har sortert produktene sine i en egen rom for rom seksjon med gang, bad, kjøkken, kontor, soverom og stue. Av belysning har de bordlamper, gulvlamper, lyspærer, vegglamper og pendellamper. I møbelavdelingen finner du hyller, bord, stoler og sofaer.

Gratis frakt over 1000,-.  14 dagers returrett. Tar Vipps. 

Kilands

Kilands tilbyr et stort og bredt utvalg av tepper online. De har tepper av alle slag som gangtepper, orientalske tepper, filleryer, gangtepper, barnetepper og baderomsmatter. Sjekk hjemmesidene for det komplette utvalget. På sidene kan du sortere på kategori, på rom eller på farge.

Rask levering og gratis retur. 90 dagers åpent kjøp. Hyggelig kundeservice og 100% fornøyd-garanti.

Kremmerhuset

Kremmerhuset har fysiske butikker rundt i hele landet samt egen nettbutikk. Hovedkageoriene på nettstedet i tilleg til inspiasjonsdelen er tekstil, kjøkken, interiør, møbel, oppbervaring, servietter og lys.

Fri frakt over 1000 kr. Fri retur til butikk og fri bytte i butikk.  Rask levering (2-5 dager).

Lunehjem.no

Lunehjem.no sin nettbutikk åpnet i 2005 og er av de første norske nettbutikkene innen interiør. De har lang og unik erfaring som interiørbutikk på nett noe som gir deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. Hovedkategoriene på nettsiden er møbler, belysning, interiør, kjøkken, gang, entre og gode kampanjer.

30 dagers åpent kjøp og rask levering. 14 års erfaring.  Gratis frakt over 900 kr (med noen betingelser). 

Nordic Nest

Hos innredningsbutikken Nordic Nest finner du et stort og voksende sortiment på nett som er gjennomtenkt og nøye planlagt. Du får varer innen kategoriene kjøkken og borddekking, innredningsdetaljer, stoff og tekstil, gulvtepper, belysning, tapet og veggdekor, møbler, smykker og mote.

Nordic Nest het Scandinavian Design Center før.

Fraktfritt over 799,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

RoyalDesign

RoyalDesign.no er en av Skandinavias største nettbutikker for interiør, design, smykker og innredning for kjøkken og hjem. Her finner du alt fra designklassikere fra Georg Jensen og iittala, porselen fra Roya Copenhagen og Rosendahl, glass fra Kosta Boda og Orrefors, smykker fra Thomas Sabo og Pandora, kniver fra Global, designet lyd fra Tivoli Audio og Geneva Lab samt mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene er møbler, belysning, innredning, kjøkkenet, servering og borddekking, tekstil og tepper, smykker og assesoarer.

Fri frakt over 499 kr. Design til rett pris.  Rask leveranse. 

Rum21

Rum21.no, tidligere Room21, selger design, møbler og hjemmeinnredning på nett. Hovedkategoriene i nettbutikken er møbler, belysning, innredningsdetaljer, kjøkken, servering, tekstil og tepper. Du kan også sortere på rom samt finne mye bra inspirasjon. De fører store og kjente varemerker, nøye utvalgte produkter i toppklasse med en eksklusiv design-følelse.

Fri frakt over 1000 kr. Rask levering.  

Ruugs

Ruugs.no er en teppebutikk på nett. De har også endel gulvprodukter. Hovedkategoriene på sidene deres er gulvtepper, vegg til vegg teppe etter mål, andre typer tepper og gulv.

Gratis frakt. Tepper etter mål. 4-8 dagers leveringstid.

Sukhi

Sukhi tilbyr vakre håndlagde tepper av beste kvalitet. De er opptatt av å videreføre gamle tradisjoner innen håndverk og å behandle håndverkere med verdighet og respekt. De jobber alltid direkte med de som lager teppene noe som gjør at de kan tilby deg lavere priser uten mellommenn. De har ingen lager, varehus eller fysiske butikker. Enkelt og greit et fantastisk produkt og et bra sted å kjøpe unike tepper. Spør også om skreddersydde tepper.

Høy kvalitet på teppene.  Gratis levering og retur (med noen unntak).  Tar PayPal og Klarna. 

Woroom

Woroom er en bra nettbutikk for interiør. Hovedkategoriene er gavetips, møbler, veggdekor, interiør, belysning, tekstiler, kjøkken, accessories. De har også en fin Shop by room side, mulighet for å kjøpe interiør gavekort og en god oversikt over kampanjer og varemerker. Betal med Vipps eller Visa.

Fri frakt over 1000 kr. Rask levering.  Sikker betaling. 


Hvordan velge riktig gulvteppestørrelse og andre tips

Hvis man ikke er interiørguru kan det være vanskelig å klare å velge et teppe å kjøpe. Det synes ihvertfall vi. Flere nettbutikker har heldigvis flotte guider som hjelper deg med å velge skrevet av flinke folk i faget og interiørspesialister. Her er noen forslag til nettsteder å besøke.

  • Bohus sin teppeguide for eksempel har fine illustrasjoner. De sier blant annet at sofaen i stuen bør dekke godt over teppekanten for å unngå snublekant. Er det plass, velg ett teppe som sofaen kan stå helt over. I spisestuen er tipset at stolene skal stå godt oppå gulvteppet selv når man drar ut stolen. Så samme regel gjelder begge rom.
  • Lone Tepper som leverer produkter til møbelkjedene Møbelringen, Home & Cottage og Bohus, har også en flott nettside med teppetrender, inspirasjon og vedlikeholds tips.
Vi setter stor pris på delinger og kommentarer av alle slag. Tips oss gjerne om trygge og bra nettbutikker vi kan legge til. Husk også at du kan nå denne siden ved å taste inn teppebutikker.no i nettleseren din.
Ha en trivelig dag! La du forresten merke til at det hadde sneket seg inn litt tullete teppeprodukt i oppramsingen øverst på siden? 🙂

Aktuelle tilbud og rabatter


Foto øverst av rawpixel.com hos Pexels.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.