10 Inspirerende nettbutikker med fotokunst og fototapet

fotokunst_og_fototapet_
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Pynte litt på veggene? Her finner du noen inspirerende nettbutikker med fotokunst, fototapet, plakater og bilder.

Det hender man får lyst til å gjøre om på interiøret i hjemmet sitt og kjøpe bilder på nett. Har du stilt deg spørsmålet, hvor kjøper man fotokunst på nett, har du kommer til rett sted. Det å endre farger på vegger kan gjøre en stor forskjell enten det er med maling eller ved å bruke helt spesiell fototapet som dekker overflaten med et stort flott motiv. Virker det som en litt for stor jobb å gå i gang med full oppussing nå, kan man med enkle grep gjøre om looken i rommet bare ved å henge opp litt ny fotokunst, egne fotografier eller flotte plakater.

I denne artikkelen tipser vi deg om noen inspirerende nettbutikker med fototapet, veggbilder og fotokunst som kan gjøre interiøret ditt moderne og nytt. Fototapet vil fremheve og gjøre veggen din helt unik, i motsetning til å bare male den med en ny farge. De fleste av nettbutikkene er norske, men vi har også tatt med noen svenske med norsk nettsider, bare fordi de er så bra.

Har du erfaring med noen av nettbutikkene under eller ønsker å dele dine tips og triks for å få til et bra resultat, eller hvor man kan kjøpe bilder på nett, er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar nederst.

1. Photowall – Fototapeter, tapeter og bilder på lerret

Photowall selger skreddersydde tapet, plakater og bilder. Du kan laste opp ditt eget motiv, eller velge blant en drøss av ferdige flotte design og foto fra ulike designere. Fra førstesiden i nettbutikken kan du se over ti tusen fototapet, tusen designtapet, tusen lerrets bilder og ni tusen plakater. Så her er det mye å velge i og du kan garantert kjøpe noe naboen ikke har.

Du kan også sortere veggdekorasjonene på farger og rom hvis du er på jakt etter noe som skal passe inn i et bestemt rom i huset. De har mye kul kunst for barn med fargerike motiver fra dinosaurer, natur, dyr, verdensrommet, kart og fantasi.

Produktene sendes fraktfritt innen en til to dager og kommer med 100% fornøydgaranti. Kjøper du tapet er tapetlim inkludert.

2. Illux – Trendy veggdekorasjoner og tapet

Illuxhar siden oppstart i 2006 hjulpet flere tusen kunder med personlig og stilfull veggdekor til gode priser, enten det er privatkunder eller profesjonelle interiørarkitekter, fotografer og kunstnere. De eies av danske Illux, men norske Illux Norway holder til i Enebakk i Norge, og det er de du forholder deg til som norsk kunde.

De tilbyr ferdig veggutsmykning av kjente danske merker og kunstnere som LIVING, Hornsleth og Poul Pava. Men, du kan også få trykket ditt personlige motiv direkte som fotokunst eller gjort om til kul PopArt, gjerne satt sammen som en fotocollage. Sluttproduktet kan være på glass, aluminium, plakat, treprint, akryll, fine art glass, skumplater, lerret, fototapet eller som wallstickers.

Ønsker du å minske støy i rommet? Illux tilbyr også akustikkbilder til for eksempel kontorlokaler og hjemmet. Motivet blir printet på lyddempende plater med god holdbarhet og de kan få produktet med og uten ramme. De har også en god guide på som går på akustikkforbedring av hjemmet.

De fikser skreddersydde størrelser og opererer med kvalitets garanti. Normal produksjonstid ligger på en uke, men de kan levere ekspressproduksjoner på en dag.


3. CEWE – Plakater og fotolerret med egne motiv

Populære CEWE forbinder du kanskje mest med fotobøker og fotogaver, men de kan også trykke opp plakater og fotolerret til deg for en grei penge. De trykker også på akrylglass, hard skumplate, alu-plate og tre. Sluttproduktet kan være med og uten ramme.

Det er flere grunner til å velge CEWE. For det første kan du enkelt hente i butikk selv for å redusere fraktkostnaden, for det andre du får alltid med en 100% fornøyd-garanti, for det tredje har de klimanøytral produksjon og er sist, men ikke minst er de testvinnere. Butikkene du kan hente hos er stort sett din lokale Japan Photo butikk, og dem er det mange av rundt omkring i landet. Hvis ikke tilbyr de rask og ganske rimelig frakt.


4. Plakatbar – Palakter til veggen på nett

Plakatbar er en inspirerende og hyggelig nettbutikk med plakater, fotografi, rammer, gaver, krus, bildevegger og tonnevis av inspirasjon. De har 100% fornøydgaranti og topp referanser blant fornøyde kunder. Plakatene er printet i Bergen og leveres til hele Norge.


5. Desenio – Moderne plakater, rammer og bilder

Svenske Desenio tilbyr fine bilder og posters til gode priser og høy kvalitet. Deres utvalg av tusenvis av skandinaviske kunstmotiver gjør at du kan være trygg på å finne dekorasjoner som underbygger hvem du er og hvor du bor. De har en egen toppliste av populære plakater og postere som gjør det enklere å velge, eller finne noe litt mer unikt som kanskje ikke så mange andre har. De trykker plakatene sine på ubestrøket, 200 g matt premiumpapir av høy kvalitet som gir en luksuriøs finish. Du kan også få med tilbehør til oppheng som rammer, klemmer, bildelister og bildehengere.

Hos Desenio får du rask levering på to til fem virkedager og gratis frakt hvis du handler over et visst beløp. I tillegg får du 20% rabatt på det første kjøpet om du melder deg på nyhetsbrevet deres.


6. Picture It – Posters, interiør og plakater med gratis frakt

Pictureit.no er en helnorsk bedrift skapt av folk med stor interesse for design og foto. De designer kule posters, wallstickers, barneromspostere og plakater du kan henge opp på veggen. Produktene blir trykket lokalt i Kristiansand. I tillegg har de andre interiørartikler, gaver og tilbehør.

Kjøper du noe på Pictureit får du gratis frakt, rask levering og kan stolt bli del av en stor og fornøyd kundegruppe som har handlet herfra.


7. HappyWall – Fototapet og veggbilder

Svenske HappyWall kan gjøre om de kjedelige veggene dine til en flott opplevelse av natur og kunst i form av høyoppløselig fotografi, tegninger eller maleri. Kjøp fototapet som dekker hele veggen og lim det opp. Finn motivet du ønsker deg blant en mengde kategorier som skog, byer, grafitti, abstrakt, romfart, vann, barn, mønster, arkitektur og mye annet.

I tillegg til fototapet har de også print av veggbilder med de samme motivene. Disse trykkes på lerret, akryl glass, Gallery Print, aluminium eller Fine Art.

De skilter med høyest mulig kvalitet, enkel montering, fornøydgaranti og rask levering.


8. Optimalprint – Design-plakater, lerret og trykk av egne plakater

Optimalprint er kanskje mest kjent som nett-trykkeriet du bruker når du skal trykke julekort, takkekort eller invitasjoner. Men de hjelper deg også med trykk av personlige plakater på papir av premium kvalitet. Du kan bruke enkle maler for å skape kalendere og collager med egne familiebilder. Lerrets trykk på 2 og 4 cm tykkelse er også mulig i mange størrelser og formater. De flotte bildene dine bør ikke ligge på en harddisk å støve ned så ingen får se dem. Få dem ut og trykk opp store forstørrelser!

Ønsker du ny veggkunst i form av naturbilder, sitater, motefoto, søte barneillustrasjoner, svart hvitt motiver, kule kart eller fine kjøkkenmotiv har de det også. Det er bare å velge motiv, velge størrelse og bestille.

Optimalprint trykker i Norge og har rask levering. Ved å laste ned Optimalprint-appen får du også gratis frakt.


9. Inzpero – Plakater, kunst og postere fra ekte kunsterne på nett

Inzpero er en norsk nettbutikk som selger kunstplakater og posters laget av ekte kunstnere, illustratører og fotografer fra hele Europa. Butikken tilbyr et stort utvalg av abstrakte motiver, grafiske illustrasjoner, fotokunst og klassiske kunstnere. I tillegg til kunstplakater og posters selger Inzpero også rammer og tilbehør i ulike størrelser og farger. Butikken tilbyr inspirerende bildevegger som viser ulike sammensetninger av tidløse kunsttrykk og motiver som trender i stil og uttrykk.

Sortimentet oppdateres fortløpende med nye motiver av høy kvalitet og butikken har fri frakt over 399 kr og rask leveringstid. Kjøper du posters og kunstplakater online på Inzpero får du 100 dagers returrett og trykket på premium papir i Norge. Ved å kjøpe en kunstplakat eller poster hos Inzpero, støtter du samtidig en ekte kunstner.


10. Veggbilder – Unik fotokunst fra norske fotografer

Hos Veggbilder kan du handle helt unik og flott fotokunst fra mange flinke, men kanskje ikke så kjente, norske fotografer. Nettsiden gir nettopp slike fotografer en mulighet til å vise seg fram og motivene de presenterer er rett og slett fantastiske. Veggbilder har samarbeidet med tv serien Eventyrlig Oppussing på TV3 blant annet, så mange av fotografiene du ser på veggene der er fra denne nettbutikken.

Bildene er delt inn i hovedkategoriene Urbant, Natur, Livet og Annet. Bildene trykkes lokalt i Norge i høyeste kvalitet på det du ønsker av materiale. Det er gjerne aluminiumsplate, lerretsbilde, lerretsplakater, akryl og flott fotoprint du kan velge å innramme.


Nettbutikkene for veggdekor listet opp alfabetisk

logoNavnSammendragHandle

Vi håper du ble inspirert til å kjøpe deg noe nytt fotokunst for å gjøre det fint hjemme hos deg selv eller på arbeidsplassen. Del gjerne denne artikkelen med andre som også ønsker å pusse opp, og legg gjerne igjen en melding i kommentarfeltet under hvis du har noen innspill. God handel og lykke til med å henge opp fototapet.

Les også: 10 Beste Nettbutikker Med Interiør Til Hjemmet

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

  1. hilho sier:

    Jeg fulgte anmeldelsene til fotobok eksperten og valgte smartphoto da jeg skulle lage meg en fotobok, synes de fungerte ganske bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.