Nettbutikker med PostNord hjemlevering og frakt

postnord_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikker med hjemlevering fra PostNord

PostNord er et nå velkjent logistikkfirma som transporterer varer i biler med lyseblå farge og hvit logo. De har lang erfaring innen bransjen og startet tidlig med utviklingen av effektive datasystemer for logistikk og varetransport. De er en populær og rimelig løsning å bruke innen ehandel og lenger ned i denne artikkelen finner du en liste over nettbutikker med PostNord hjemkjøring som leveringsalternativ.

Rask navigering til listen over nettbutikker med PostNord frakt

Opprinnelig er dette et svensk og dansk post- og logistikkforetak, men etter sammenslåinger av flere selskap i 2014 har PostNord blitt godt kjent i Norge også.

Liker du ikke PostNord? Sjekk listen over hvilke nettbutikker som har andre frakt- og leveringsløsninger som Posten, Bring og Helthjem.

Det var det norske Tollpost Globe med historie tilbake til 1926, da under navnet Tollpost, som havnet under navnet PostNord i 2014.

På nettsidene deres kan man lese at de i Norge har hovedkontor på Alnabru og har 1500 medarbeidere. Her til lands har de rundt 1600 utleveringssteder for pakker i butikk. I tillegg har de som sagt hjemkjøring. Totalt har PostNord konsernet 29 000 ansatte i 5 land med hovedkontor i Stockholm.

Når du handler på nett med butikker som bruker PostNord får man selv velge hvor pakken skal leveres ut enten det er hentepunkt, hjem eller i butikk. De jobber stadig med å løsninger for levering innenfor døren din og bak digitale låser. Utviklingsprosjektet går mellom selskapet og ASSA ABLOY samt noen utvalgte nettbutikker som Jollyroom og Komplett.

Spore pakke? På nettsidene deres sporer du enkelt kjøpene dine og hvor pakken og sendinger er. På sidene fikser du også returer om det er nødvendig. De har også MyPack løsning for at du som privatperson enkelt kan sende pakker til andre.

Handletips: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren!


Butikker som bruker PostNord

Her er nettbutikker med PostNord hjemlevering og frakt av varer du handler på nett. Si fra om du oppdager feil eller vet om andre nettbutikker som burde være med på listen. Gi oss gjerne beskjed i kommentarfeltet.

logoNavnSammendragHandle

Takk for at du deler denne siden til venner, bekjente og sosiale følgere. Har du erfaringer med dette fraktselskapet, både positive og negative, er vi interessert i å høre om det i kommentarfeltet. God ehandel!

eButikker har intet kommersielt samarbeid med PostNord, men har noen avtaler med noen av nettbutikkene i listen over.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Nettbutikker med PostNord hjemlevering og frakt

  1. Tarjei sier:

    Godt å ha oversikt over nettbutikker jeg skal unngå! Etter 4 forskjellige bestillinger har Postnord fremdeles til gode å levere en pakke til riktig adresse, eller i det hele tatt. Styr unna!

    • eButikker sier:

      Takk for kommentar! Jeg må innrømmet å ha slitt mye med PostNord selv og har mistet mange pakker. Heldigvis har de fleste av disse nettbutikkene andre fraktmåter også, så ikke gi dem opp uten å ha sjekket. 🙂 Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.