Alle nettbutikker med hjemlevering for netthandel levert på døren

nettbutikker_med_levering_på_døra
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Oversikt over nettbutikker med hjemlevering rett på døra.

De strenge restriksjonene under korona-tiden gjør at kanskje enda flere en vanlig handler på nettet. Enten fordi man sitter hjemme i karantene og isolasjon, eller fordi man ikke ønsker å pådra seg smitte ute blant folk. En hel del nettbutikker følger opp med eksisterende og nye ordninger for å få fraktet varer rett hjem på døren eller dørmatten din. For å gjøre det enklere for deg å finne disse nettbutikkene med levering på døren har vi satt opp en liste lenger ned. Selv om du er vant til å handle på nett og få varer sendt til deg, må man som regel hente på postkontor eller hentested. Dette er selvfølgelig ønskelig å unngå i disse dager.

Rask navigering til nettbutikklisten – hopp forbi tekst

Nettbutikker med ordninger med hjemlevering har litt forskjellig praksis når det gjelder pris og hvilke transportfirmaer som brukes. Typiske speditører er Bring Hjemlevering, Posten Hjemlevering, Helthjem, DHL og PostNord Hjemlevering. En utfyllende liste over transportselskaper finnes helt nederst. Hvilke tjenester en nettbutikk samarbeider med finner du på den enkelte nettbutikks sider under Frakt og Leveranse. De aller fleste tar litt ekstra betalt for frakten men noen har midlertidige løsninger der hjemlevering er helt gratis. Eksempler på det er klesbutikken BikBok som nå leverer gratis helt hjem. Hos noen får man hjemlevering når man kjøper over en viss sum som Glassoginterior.

Som sagt er noen av disse løsningene midlertidig i denne vanskelige perioden. Vi vet ikke om nettbutikkene fortsetter med disse leveringsløsningene når hverdagen er tilbake til normalt. Da vil vi enten fjerne denne siden eller gjøre oppdateringer. Si gjerne fra om du vet om andre nettbutikker som leverer på døren. Gjør det gjerne i kommentarfeltet.

Innen matbutikker, kolonialer og matkasser har det lenge vært vanlig praksis med hjemkjøring. Vi har tidligere skrevet om matbutikker på nett og de aller beste matkassene. Så sitter du nå hjemme og kjeder deg og lurer på hvor du kan kjøpe deg noe gøy rett hjem er det bare å bla deg nedover listen over kule butikker.

Helt gratis hjemlevering

Disse sender kjøpene dine rett hjem, helt gratis:

  • BikBok leverer klær og varer gratis helt hjem akkurat nå!
  • Helly Hansen har gratis hjemlevering på alle ordre!
  • Cubus gir alle kunder gratis hjemlevering på ordre fra nettbutikken!

Vi har også en oversikt over alle nettbutikker med gratis frakt, men alle disse sender nødvendigvis ikke på døra.

God handel! #stayhome #staystrong


Nettbutikker med levering på døra eller dørmatte

Her er hjemleveringsguiden med alle nettbutikker som leverer helt hjem. Butikkene her er en blanding av mange kategorier. Her finner du blant annet steder å handle innen mote, klesbutikker, hjem, hage, interiør, hjemmetrening, hobby, fritid, gaver, kosmetikk og skjønnhet. Listen oppdateres stadig og endres kontinuerlig. Hjemleveranse velges i kassen. Bruk filtrene i listen for å skille på leveringstjenester.

OBS: Meld fra om feil eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn vi klarer å henge helt med på. 

logoNavnSammendragHandlehf:att:pa_hjemlevering

Liste over transportselskaper med hjemlevering

Nettbutikker som sender med / som bruker:

Det er også verdt å merke seg Instabox, som ikke er en hjemleveringstjeneste, men som gjør henting av pakker mye mer smidig. Du henter rett og slett når du vil i egne smartskap og slipper dermed å stå i kø på utleveringssted. Les mer om hvilke nettbutikker som har Instabox som fraktmulighet her.

Takk for at du deler denne på din egen blogg, i sosiale media eller kommenterer denne siden. Vurder også om du skal prøve ut noen gratis vareprøver.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.