Nettbutikker som bruker Porterbuddy hjemlevering

porterbuddy_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikker med hjemlevering fra Porterbuddy

Porterbuddy er tjeneste som sørger for enkel hjemlevering av det du handler på nett. Den lar deg selv bestemme hvor og når sendingen skal leveres hjem til deg og du har full sporing via egenutviklet teknologi. Varene kan til og med leveres samme dag og mange ganger etter noen få timer. Dette er gode nyheter for deg som liker å handle på nett og trenger varen veldig fort. Ikke alle nettbutikker støtter denne ordninger og for å gjøre det enklere for deg lister vi opp nettbutikker med Porterbuddy lenger ned på denne siden.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Foreløbig kan du bruke Porterbuddy om du bor i Bergen og i Oslo-området. Sistnevnte område strekker seg fra Drammen og Asker via Oslo og mot Jessheim i nord, samt Ski og nesten ned til Moss. Disse områdene tipper vi utvider seg etterhvert som flere nettbutikker vil samarbeide med bedriften.

Selv sier de at de definerer morgendagens standard for urbane leveranser. I det ligger det hint om at tjenesten fokuserer på hjemlevering i større byer. De satser på miljøvennlig og grønne fremkomstmidler. Mange av budene deres bruker enten el-biler eller sykkel.

Del gjerne dine erfaringer ved bruk av Porterbuddy i kommentarfeltet nederst. Gi oss gjerne tilbakemelding på om du finner online butikker som støtter denne hjemleveringstjenesten som ikke er med på listen.

Sjekk: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren!


Nettbutikker med Porterbuddy

Disse nettbutikkene samarbeider foreløbig med tjenesten.

logoNavnSammendragHandle

Håper du fant listen nyttig. Del gjerne i sosiale medier om du synes dette kan være interessant for andre å vite om. God shopping!

eButikker har ingen kommersielt samarbeid med Porterbuddy, men kan ha avtaler med noen av nettbutikkene over.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.