20 Beste på kjøkkenutstyr på nett akkurat nå! (2020)

kjøkkenutstyr på nett

Siden inneholder annonselenker

Her finner du de aller beste og hyggeligste nettbutikkene med kjøkkenutstyr på nett akkurat nå.

Hvor kjøper du kjøkkenutstyr på nett, lurer du kanskje på? Det gir vi deg svaret på her. På denne siden har vi samlet de aller beste og tryggeste butikkene med kjøkkenutstyr på nett så du har alt du trenger samlet på et sted. Enten du har en favorittbutikk eller leter etter en ny å handle fra vil du garantert finne det du leter etter i en av disse. Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hvilken nettbutikk du pleier å handle kjøkkenmaskiner, bestikk og annet kjøkkenutstyr fra og hvorfor. Det er til stor hjelp for andre netthandlere.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Kjøkkenutstyr er en ganske stor kategori som dekker mange produkter. Et effektivt og funksjonelt kjøkken krever endel basisutstyr og annet for å gjøre matlaging, kakebaking og servering til en fornøyelse. Kjøkkenet trenger gryter og panner, kniver, bestikk, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former og servise. Alt dette kan du netthandle hjemmefra i ro og mak.

Andre ting man trenger kan være kjøkkenapparater som stavmikser, vannkoker, kjøkkenmaskin, blendere, kaffetrakter, kjøkkenvekter, brødbakemaskin og brødrister. Kjøkkenredskap som kokkekniver, steketermometer, dørslag, morter, stekespader, øser, rivjern, sleiver, visper, former, boller og skrellere er også nyttig. Av annet kjøkkenutstyr får man oppbevaringsbokser, vin og bar glass, fjeler og flasker. Det er også noen spesialbutikker på listen som har mye spennende utstyr hvis du ønsker å ta matlagingen til ekstra høyder. TheChef.no har mye interessant for pizzabaking, laging av pølser og pålegg, røyking, grill, sous-vide og vakuumpakking.

Husk at mange av disse produktene er perfekt å gi bort i gave til alle anledninger. Noen av nettbutikkene støtter også bryllupslister som gjør det enkelt å kjøpe gaver til brudeparet.

De fleste butikkene sender varer gratis hvis du handler over et visst beløp. WhiteAway tilbyr gratis frakt på hvitevarer til fortauskant i hele Norge og ellers fri frakt på alt av mindre kjøkkenutstyr til post i butikk. Før den komplette oversikten over kjøkkenutstyrs-butikker har vi valgt ut tre internettbutikker vi anbefaler at du tar en titt på først.


Topp 3 nettbutikker med kjøkkenutstyr

Våre tre favoritter for øyeblikket. Alle disse nettbutikkene har et godt utvalg kjøkkenutstyr, god service og betingelser. Listen kan endre seg når vi gjør andre erfaringer, både positive og negative.

Anbefalt: Kitchentime, Bakeren og Kokken, WhiteAway!


De 20 beste nettbaserte kjøkkenutstyrsbutikkene

Les den korte beskrivelsen for bedre oversikt, klikk deg inn på oppføringen her på siden ved å klikke på logoen, eller gå direkte til nettbutikken med den blå knappen. Listen er i alfabetisk rekkefølge.

logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse nettbutikkene kan du sjekke Kjøkken kategorien for flere nettbutikker.

Merkevarer

Det er en drøss av gode merkevarer innen kjøkkenutstyr. Butikkene over fører merker som Army, Baway, Bercato, Blomsterberg, Bosch, Bodum, Bredemeijer, Cacas, Dualit, Duralex, Electrolux, Eva Solo, Festival, Fiskars, Gense, Global, Holmegaard, Home, Hurom, iittala, Inhome, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Kaj Bojesen, Kenwood, Kilner, KitchenAid, La Caferiere, Le Creuset, Luigi Bormioli, Mac, Magimix, Modern House, Nespresso, OBH Nordica, Rosendahl, Royal, Rivsalt, Reisenthel, Smeg, Swissdiamond, Sansaire, Tefal, Tina, Tomorrow Kitchen, Wilfa, Vacuvin, Victoria, Victorinox, og Zack. Puh…  Du kjenner sikkert enda flere.

Fant du det du lette etter? Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne posten fra din egen nettside eller sosiale profil. God netthandel og lykke til med matlagingen og kokkeleringen!

Gjeldende tilbud og rabattkoder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.