20 Beste på kjøkkenutstyr på nett akkurat nå i 2023

nettbutikker_med_kjøkkenutstyr
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du de aller beste og hyggeligste nettbutikkene med kjøkkenutstyr på nett akkurat nå.

Hvor kjøper du kjøkkenutstyr på nett, lurer du kanskje på? Det gir vi deg svaret på her. På denne siden har vi samlet de aller beste og tryggeste butikkene med kjøkkenutstyr på nett så du har alt du trenger samlet på et sted. Enten du har en favorittbutikk eller leter etter en ny å handle fra vil du garantert finne det du leter etter i en av disse. Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hvilken nettbutikk du pleier å handle kjøkkenmaskiner, bestikk og annet kjøkkenutstyr fra og hvorfor. Det er til stor hjelp for andre netthandlere.

Rask navigering til nettbutikkene med kjøkkenutstyr – hopp forbi tekst

Kjøkkenutstyr er en ganske stor kategori som dekker mange produkter. Et effektivt og funksjonelt kjøkken krever en del basisutstyr og annet for å gjøre matlaging, kakebaking og servering til en fornøyelse. Kjøkkenet trenger gryter og panner, kniver, bestikk, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former og servise. Alt dette kan du netthandle hjemmefra i ro og mak.

Andre ting man trenger kan være kjøkkenapparater som stavmikser, vannkoker, eggkoker, kjøkkenmaskin, blendere, kaffetrakter, kjøkkenvekter, brødbakemaskin og brødrister. Kjøkkenredskap som kokkekniver, steketermometer, dørslag, morter, stekespader, øser, rivjern, sleiver, visper, former, boller og skrellere er også nyttig. Av annet kjøkkenutstyr får man oppbevaringsbokser, vin og bar glass, fjeler og flasker. Air fryere som tilbereder mat på en sunnere måte enn frityrkokere med olje er veldig i vinden. Er du interessert i å lære mer om hva det er kan du skumme gjennom denne artikkelen.

Det er også noen spesialbutikker på listen som har mye spennende utstyr hvis du ønsker å ta matlagingen til ekstra høyder. Foodstuff har mye interessant for pizzabaking, laging av pølser og pålegg, røyking, grill, sous-vide og vakuumpakking.

Leter du etter fancy og funksjonelle stekepanner og gryter? ONYX Cookware har patentert et utrolig effektivt lasergravert mønster i sine produkter som gjør at maten du tilbereder slipper lett.

Husk at mange av disse produktene er perfekt å gi bort i gave til alle anledninger. Noen av nettbutikkene støtter også bryllupslister som gjør det enkelt å kjøpe gaver til brudeparet.

De fleste butikkene sender varer gratis hvis du handler over et visst beløp. WhiteAway tilbyr gratis frakt på hvitevarer til fortauskant i hele Norge og ellers fri frakt på alt av mindre kjøkkenutstyr til post i butikk. Før den komplette oversikten over kjøkkenutstyrs-butikker har vi valgt ut tre internettbutikker vi anbefaler at du tar en titt på først.


Topp 3 nettbutikker med kjøkkenutstyr

Våre tre favoritter for øyeblikket. Alle disse nettbutikkene har et godt utvalg kjøkkenutstyr, god service og betingelser. Listen kan endre seg når vi gjør andre erfaringer, både positive og negative.

1. KitchenTime er gode på kjøkkenutstyr og kjøkkenredskap som gjør matlaging til en lek. Mange gode rabatterte tilbud og rask leveranse. Fri frakt over 499 kr og åpent kjøp i 30 dager.

Kitchentime nettbutikk
Kitchentime nettbutikk

2. Bakeren og Kokken spesialiserer seg på bakeutstyr, design og kjøkkenutstyr og er et godt valg. Her får du kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter, panner, griller med mer. Ett års angrerett.

Bakeren og kokken nettbutikk
Bakeren og Kokken nettbutikk

3. EngrosPris har et stort utvalg kjøkkenutstyr. Er du spesielt på jakt etter støpejernsgryter, gryter og kjøkkenmaskiner anbefaler vi sterkt at du stikker innom siden. De har bra priser, sender fra Norge og har mye spennende å tilby.

EngrosPris nettbutikk
EngrosPris nettbutikk

De 20 beste nettbaserte kjøkkenutstyrsbutikkene

Forny kjøkkenet ditt med litt nytt utstyr fra topp moderne leverandører og gjør kokkeleringen til en lek. Les den korte beskrivelsen for bedre oversikt, klikk deg inn på oppføringen her på siden ved å klikke på logoen, eller gå direkte til nettbutikken med den blå knappen. Listen er i alfabetisk rekkefølge.

logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse nettbutikkene kan du sjekke Kjøkken kategorien for flere nettbutikker.


Merkevarer

Det er en drøss av gode merkevarer innen kjøkkenutstyr. Butikkene over fører merker som Army, Baway, Bercato, Blomsterberg, Bosch, Bodum, Bredemeijer, Cacas, Dualit, Duralex, Electrolux, Eva Solo, Festival, Fiskars, Gense, Global, Holmegaard, Home, Hurom, iittala, Inhome, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Kaj Bojesen, Kenwood, Kilner, KitchenAid, La Caferiere, Le Creuset, Luigi Bormioli, Mac, Magimix, Modern House, Nespresso, OBH Nordica, Rosendahl, Royal, Rivsalt, Reisenthel, Smeg, Swissdiamond, Sansaire, Tefal, Tina, Tomorrow Kitchen, Wilfa, Vacuvin, Victoria, Victorinox, og Zack. Puh…  Du kjenner sikkert enda flere.

Fant du det du lette etter? Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne posten fra din egen nettside eller sosiale profil. Plages du av bananfluer på kjøkkenet kan du lese våre tips til hvordan bli kvitt bananfluer her. God netthandel og lykke til med matlagingen og kokkeleringen!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.