5 beste nettbutikker med Air Fryere

beste nettbutikk med air fryer
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er de beste nettbutikkene med air fryere

Air fryere, eller på godt norsk luftfrityrkokere, har tatt norske kjøkken med storm den siste tiden. Du har kanskje sett en reklame for dem selv, eller bilder av folk som bruker dem på TikTok, Instagram eller Facebook. Det ser så enkelt og maten ser så innbydende ut. Denne nyskapende kjøkkenmaskinen har fullstendig forvandlet måten mange av oss tenker matlaging. Men hva er det som gjør at air fryeren har blitt så ettertraktet?

For det første kan du lage sprø og deilige retter uten å bruke mengder med olje. Det betyr at du kan nyte favorittmaten din med en mindre andel fett men som fortsatt er like sprø og god.

En air fryer fungerer ved å sirkulere varm luft rundt maten, noe som gir en sprø overflate uten behov for mye olje.

Maten blir sunnere og rengjøring enklere fordi man slipper oljesprut og fett.

Men det er ikke bare fordeler som bedre helse, mindre gris og sprø og god mat som har gjort airfryeren populær. Kjøkkenmaskinen er også kjent for sin allsidighet. Enten du vil lage kyllingvinger, pommes frites, grønnsaker eller til og med desserter, kan air fryeren håndtere det hele. I bunnen av siden har vi listet opp noen spesielt interessante og uventete ting du kan lage med et slikt kjøkkenredskap.

Matlagingen blir raskere, enklere, og resultatet er ofte bedre enn tradisjonelle metoder.

I tillegg til disse fordelene, har teknologiske fremskritt også gjort det mulig for air fryere å bli utstyrt med smarte funksjoner, som for eksempel forhåndsinnstilte programmer, touch-skjermer og tilkoblingsmuligheter til smartenheter. Dette betyr at selv om du er nybegynner i matlagingens verden, kan du likevel trygt og enkelt oppnå profesjonelle resultater hjemme i ditt eget kjøkken.

Skaff deg din egen air fryer

Hvis du har blir fristet til å prøve en air fryer selv, men er usikker på hvor du skal handle fra, skal jeg hjelpe deg. Det også oppstått et hav av nettbutikker som tilbyr air fryere, for å ikke snakke om interessante nye merker som Cosori Airfyrer og tradisjonelle Philips.

Anbefalt merke: Cosori

Her er vår nåværende anbefaling. Cosori Premium har gjentatte ganger blitt kåret til best i test air fryer.
 1. Cosori Premium Airfryer vant Red Dot Design-prisen i 2019 for sitt attraktive design.
 2. Airfryeren har 11 forhåndsinnstillinger tilpasset ulike matretter for fleksibel matlaging.
 3. Den tilbereder mat raskere og sunnere, ved å bruke opptil 90% mindre fett.
 4. Med en kapasitet på 2,2 kg/5,5 L, er den ideell for familier på 2-5 personer.
 5. Airfryeren er enkel å rengjøre og bruke, med ikke-klebende matkurver og en brukervennlig touch skjerm.
Kjøp Hos Cosori Kjøp Hos Airfryers.no

Hvor skal du starte for å finne den beste air fryeren? Og hvilke butikker er trygge å handle fra? Jeg har satt sammen en liste over de fem beste og mest trygge nettbutikkene i Norge hvor du kan kjøpe en bra air fryer:

Mer info: Hva er en air fryer og hvordan tilbereder den sunnere mat?


Beste butikker der du kan kjøpe air fryer på nett

Her er altså butikklisten.

Dette er trygge og bra nettbutikker som selger air fryere, enten til deg selv eller som gave. Som i fjor tipper vi mange får air fryer til jul, for eksempel:

logoNavnSammendragHandle
airfryers
Airfryers.no

Hos Airfryers.no kan du kjøpe Cosori Airfryers for en sunnere hverdag. Hva er en Airfryer lurer du kanskje på? Jo det er en kjøkken apparat som hjelper deg å tilberede mat. Den kan gjøre alt en stekeovn, komfyr og mikro kan gjøre og kan bake og steke mat med sprø overflate som en frityrsteiker. Fordelen er at den bruker varm luft til stekingen noe som går både raskere og er sunnere.

30 dagers åpent kjøp. Betal med Paypal. 1-3 dagers levering.

Bakeren og Kokken
Bakeren og Kokken

Bakeren og Kokken er en av Nordens aller største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner, design og kjøkkenredskap. Deres medarbeidere jobber hardt for at du skal kunne virkeliggjøre drømmen om å lykkes på kjøkkenet. De er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet og at gleden blir mye større med riktig redskap. De har over 15 000 produkter i sitt eget lager, og leverer raskt. Hovedkategoriene er kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter og panner, hjemmeinnredning og griller.

Prisbelønt og sikker e-handel.  Over 15 000 produkter på eget lager.  Åpent kjøp i 90 dager. 

cosori
Cosori

I nettbutikken til Cosori kan du kjøpe deres fantastiske og prisvinnende airfryere. Dette er matlagingsmaskiner som tilbereder maten på en sunn og enkel måte. Sjekk utvalget i Cosori Premium og Cosori Premium Smart seriene. De har også en drøss med gode airfryer oppskrifter.

Ledende på airfryerer i Norge. Betal med PayPal.

Electrolux nettbutikk
Electrolux Norge

I Electrolux Online nettbutikk kan du handle alle nye og offisielle Electrolux produkter innen matlaging, kjøle og fryseskap, oppvask, kjøkkenapparater, klesvask, rengjøring og inneklima.

Innen matlaging har de alt du trenger til kjøkkenet som platetopper, mikrobølgeovn, komfyr, ventilator, vakuumpakker, varmeskuffer og oppbevaringsskuffer. De har frysere, vinskap, kombiskap, oppvaskmaskiner og kjøleskap. Av kjøkkenapparater har de kaffetrakter, vannkokere, brødristere, blendere, stavmikser, håndmikser, slowcooker, fryers og mye mer.

Tilbyr installasjon. Gratis frakt over 500 kr. 30 dagers åpent kjøp med gratis retur.

elon
Elon

Elon er en stor elektronikk kjede med over 5000 produkter og 120 merker innen forbrukerelektronikk som hvitevarer, hjem og hage, personlig pleie, belysning, inneklima, lyd og bilde, mobiler, klokker, PC, data, nettbrett og smarte hjem. Har kan du kjøpe air fryere fra Philips.
30 dagers åpent kjøp. Gratis hjemkjøring for medlemmer av ElonClub. Annonsegaranti. Trygg betaling med Klarna. Anbefalt.
Anbefalt nettbutikk


Enkel matlaging med din egen air fryer
Enkel matlaging med din egen air fryer

Spesielt interessante ting du kan lage med en air fryer

Air fryere er utrolig allsidige, og selv om mange først tenker på tradisjonell fritert mat som pommes frites eller kyllingvinger, er det mange andre interessante retter du kan prøve:

 1. Brød: Overraskende nok kan du bake små brød eller boller i en air fryer, og de blir sprøe på utsiden og myke på innsiden.
 2. Grillet ost: En perfekt sprø og gyllen sandwich uten å måtte vende den på komfyren.
 3. Stekte reker: Reker panert med kokos eller brødsmuler blir sprøe og saftige. Nam.
 4. Rosenkålchips: Visste du at friske rosenkål blir knasende deilige snacks når de er stekt i en air fryer?
 5. Donuts: Ja, du kan lage lettere versjoner av donuts i en air fryer! Helt utrolig.
 6. Stekte avokado-skiver: Panerte skiver av avokado blir sprøe på utsiden og kremete inni.
 7. Kysskaker: Miniatyrkaker som blir sprøe på toppen og myke i midten.
 8. Falafel: Hjemmelagde falafelkuler blir sprøe uten dypfritering.
 9. Churros: En lettere versjon av den tradisjonelle spanske godbiten. Tenk det.
 10. Vegetar- eller kjøttboller: De blir sprøe på utsiden og saftige på innsiden, perfekt for tapas eller middag.

Det er viktig å merke seg at steketider og temperaturer kan variere avhengig av air fryer-modellen, så det er lurt å konsultere brukerhåndboken eller spesifikke oppskrifter. Men med litt eksperimentering kan du lage et utall deilige og kreative retter med din air fryer.

Lykke til med kjøpet og matlagingen. Skriv gjerne ned din egen opplevelse med air fryer, eller nettbutikkene vi presenterer, i tekstboksen under.

Sjekk ut: 20 beste nettbutikker med kjøkkenutstyr

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.