Beste reisebyrå på nett i 2024

Beste reisebyrå på nett med reisedestinasjoner
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Ut på tur? Her finner du beste reisebyrå på nett

Når vi skal bestille reiser i inn og utland bruker vi nesten alltid et reisebyrå på nett. Et reisebyrå på nett hjelper deg med å sette sammen pakker med fly, hotell, leiebil samt opplevelser og andre billetter som ferge, buss og transport. Det er som en nettbutikk bare med reiser.

Tidligere gjorde man dette hos forskjellige fysiske kontorer og filialer, men gjør du det selv gjennom nettsidene til reiseaktører kan du i ro og mak sette sammen drømmereisen selv hjemme i den egen stue. Og vi opplever at det blir enklere og enklere for hvert år.

For at du enkelt skal komme i gang med reisebestillingen har vi samlet en liste over det vi syns er de beste reisebyråene på nett. Listen finner du litt lenger ned.

Du kan trykke her for å hoppe over neste tekst.

Hva er egentlig et reisebyrå på nett? Det er nettbaserte byråer der man kan utforske, sammenligne og booke alt fra flybilletter, hoteller til utflukter og leiebil. På en enkel måte og via noen få (eller mange) klikk får man tilgang til en stor mengde informasjon og mange alternativer tilpasset lommebok og reisetid.


Listen over de aller, aller beste reisebyråene på nettet

Her er den oppdatere listen over 5 beste reisebyrå på nett. Dette er seriøse aktører du kan bruke trygt og de skiller seg ut med hensyn på pris, kudneservice, tilbud og variasjon. Vi har prøvd noen av dem, men ikke alle. Skriv gjerne en kommentar nederst på siden, eller en anmeldelse på reiseaktørens oppføring her på siden, hvis du har ting å komme med.

logoNavnSammendragHandle
Booking.com nettside logo
Booking.com

Booking.com har i en årrekke vært synonymt med booking av ferie og reiser. De er en populær og trygg partner når det kommer til å finne den beste reisen og bestilling. I hovedmenyen kan du klikke deg gjennom kategoriene Overnatting, Fly, Leiebil, Opplevelser og Flytaxi – alt samlet på ett sted. Det er superdeilig.

Booking.com er tilgjengelig på 43 språk, inkludert norsk, og tilbyr over 28 millioner registrerte boenheter, inkludert over 6 millioner feriehus, leiligheter og andre unike steder å bo. Uansett hvor du vil dra og hva du vil gjøre, gjør Booking.com det enkelt for deg – og skulle du trenge hjelp fra dem har de døgnåpen kundeservice.

Enkel endring av bookingen på nett. Seriøst reisebyrå på nett. Kundeservice åpen døgnet rundt.

Expedia
Expedia

Expedia.no er et komplett nettsted for reiser. De har erfaring og tryggheten som trengs for en god start på ferien. I hovedmenyene finner du hoteller, fly, fly pluss hotell, leiebiler, ferieboliger, reisetilbud, restplasser og aktiviteter. Med Expedia Rewards samler du poeng som kan brukes på spesielle tilbud og reiser.

Komplett startside for hotell, fly og leiebil. Gode medlemspriser og tilbud. Billige reiser og hoteller verden over.

mixx travel logo
Mixx Travel

Mixx Travel er en turoperatør med Norges største utvalg av reiser til Tyrkia, Kreta, Rhodos og Kypros. De tilbyr høykvalitets hotellopphold til gode priser, med spesialtilpassede reiser for forskjellige demografier. Nettsiden deres gir enkel tilgang til hotellbookinger, reisetilbud og kundeservice.

Raskt voksende reisenettside. Vipps betaling. Gode tilbud og rabatter.

Momondo
Momondo

Momondo hjelper deg å finne de beste prisene på fly, leiebil, pakkereiser og hotell. Det er en sammenligningstjeneste som gir deg de billigste prisene.

Finn de beste tilbudene. 100% pris åpenhet. Pålitelig og gratis.

Trivago
Trivago

Trivago er en prissammenligner for hotell. Det er en tjeneste som hjelper deg å finne det ideelle hotellet for din reise fra ulike nettsteder. På nettstedet velger du hvilken by du skal til, når du ankommer og når du skal dra. Deretter kan du velge om du skal ha dobbeltrom, enkeltrom eller familierom. Så kommer Trivago med forslag.

Finn ditt ideelle hotell. Sammenligner priser på hoteller på mange nettsteder.


Det er mange fordeler å handle reiser på nett

Den aller største fordelen er naturlig nok at det er bekvemmelig. Du trenger ikke reise noe sted og du trenger ikke snakke med en fysisk person i et reisebyrå som kanskje prøver å selge deg ekstra ting du ikke trenger.

På nett har man god tid til å søke, lete, finne og glede seg over ulike turmål via bilder og video. Når du er klar til å booke, er det bare å sjekke om kalenderen er ledig og trykke bestill.

På nett kan kan også finne omtaler og erfaringer fra andre reisende som kan gjøre det enklere å bestemme seg. Kanskje finner man også utflukter, skjulte perler av hoteller eller små byer man ikke tenkte på før man satte i gang planleggingen.

Så, når du er klar til å utforske hvor neste ferie skal gå kan du benytte deg av ett av de seriøse reisebyråene under. Noen har du sikkert hørt om før, men da får du bekreftelse på at dette er bra nettsteder å benytte seg av før turen.

Du finner forresten flere interessante nettbutikker og reiseaktører under kategorien Reise og Ferie her på siden.

Vi har tidligere skrevet om gode reisesider som Booking.com. Du kan jo eventuelt lese over den artikkelen også for mer informasjon om akkurat dem.

Lykke til med reisen og bestillingen!

God tur!
God tur!

Les også: Hvordan få råd til det du har lyst på

 

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.