10 Beste sider for hotellreservasjon og hotellbooking

hotellbooking_sider
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Sove borte? Dette er de 10 beste nettstedene for hotellreservasjon og hotellbooking.

Nettet vrimler av nettsteder som tilbyr hotellreservasjon og hotellbooking for billig overnatting. Det kan være vanskelig å finne fram til de sikre og bra nettstedene blant alle tilbudene. Hvilken tjeneste skal du egentlig velge? For at du skal slippe å lete halve nettet rundt etter de beste nettstedene, har vi listet våre 10 beste forslag til hotellbooking sider der du kan finne billige hotellrom litt lenger ned på siden.

Rask navigering til liste over nettsteder – hopp forbi tekst

Et hotell er først og fremst et sted å overnatte når du er ute og reiser privat eller med jobb. Det er viktig at et hotell oppfattes som hjemmekoselig og har bra service slik at vi trives og virkelig kan slappe av. Det er også viktig at nettjenestene har bra kundeservice og kan hjelpe deg dersom du står fast. Det verste som finnes er å booke hotell på nett, ankomme hotellet, og oppdage at rommet du trodde du hadde ikke er ledig likevel. Tro meg… det har vi opplevd og det er ikke så morsomt.

De store hotellkjedene har egne bookingsider. Skal du bestille hotellrom i 190 i Skandinavia, Finland og Baltikum bør du sjekke ut Strawberry. De har hundrevis av hoteller i de nordiske landene og i Norge. Flere av de andre tjenestene tilbyr hotellopphold i de store Europeiske byene og lenger ut i verden. Radisson Hotels har en utrolig mengde hoteller i forskjellige kategorier og under forskjellige merkenavn, men alle nåes fra denne siden. Hos begge disse bestiller du rett fra hotellkjedene selv.

Vi er også stor fan av den velkjente prissammenligneren Trivago som sammenligner priser fra massevis av overnattingssteder. Her kan du enkelt komme over de laveste prisene og bra tilbud. Hvor pleier du å bestille hotell på nett? Skriv gjerne en kommentar til oss nederst på siden.

For å gjøre det ekstra enkelt for deg har vi aller først en topp 3 liste over det vi anser som de beste hotellbooking sidene. Håper du finner overnatting ved ditt reisemål hos en av disse! Husk at vi også har en oversikt over de beste sidene for bestilling av fly og hotell sammen.


Topp 5 seriøse hotell booking sider

1. Scandic Hotels har over 280 hoteller i Norden og er et soleklart og trygt valg for mange bedrifter og privatpersoner når de skal bestille overnatting på jobbreise eller ferietur.

Scandic Hotels nettbutikk
Scandic Hotels nettbutikk

2. Booking.com har et kjempeutvalg av hoteller til bra priser. Prøv denne søkefunkjsonen:
Booking.com

3. Bravofly har en enkel plattform for reise og ferieplanlegging med booking av flybiletter, hotell og leiebil.

4. Radisson Hotels har hundrevis av hotell rundt omkring i verden. Under Radisson finner du alle de populære merkene som Park Inn, Radisson Blue med flere. De garanterer for beste pris på nett med prisgaranti.

5. Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels) har hundrevis av overnattingsmuligheter i de nordiske landene. Mange muligheter for møter og konferanser. Anbefales.

 


Dette er de 10 beste sidene med hoteller på nett

I oversikten under lister vi opp de 10 beste nettstedene for hotellreservasjon og hotellbooking i alfabetisk rekkefølge. Trykk på den blå knappen merket Til Nettbutikken for å gå rett til bestilling. Klikker du på logoen kommer til butikkens oppføring her på eButikker med mer informasjon.
logoNavnSammendragHandle

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.