Topp 10 Nettsteder med Fly og Hotell samlet

nettsteder_med_fly_og_hotell
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er de beste nettjenestene for bestilling av pakkereiser med fly og hotell sammen!

Nordmenn elsker å handle reiser på nett. Man regner med at norske forbrukere handlet reiser, fly og hotell for tilsammen 83 milliarder kroner i 2019 (kilde Nets) noe som står for 51% av alt vi handel på nettet her til lands. En av grunnene er at det er så utrolig enkelt og at det finnes så mange bra nettsider man kan bestille fra. Man kan dessuten søke seg igjennom en bråte av flyselskaper og hoteller og sammenligne priser akkurat som det passer deg.

Endel nettsider sammenligner bare flybilletter eller bare hoteller, men du vil kanskje bestille begge deler på en gang. Derfor velger vi å gi deg en oversikt over de 10 beste nettsidene der du kan bestille både fly og hotell.

Som eksempel kan man hos Expedia velge mellom ‘Fly og hotell’, ‘fly, hotell og bil’, ‘fly og bil’ samt ‘hotell og bil’ om du skulle ønske det. Mange muligheter altså. Forbrukere syns det er behagelig og betryggende å bestille hele pakkereiser med alt inkludert så de slipper ha kontakt med mange parter. Reisefeber.no er også en svært tiltalende nettside der du kan bestille reiser, fly og hotell. Skal du på storbyferie har de egen meny for det.

Vil skriver i andre poster om hva som er de beste nettstedene for å bestille kun hotell, finne leiebil, eller kun søke opp de billigste flybillettene.


Topp 5 sider med hotell og fly

Disse tre nettstedene anser vi som de beste stedene å handle kombinert flyreise og hotell reservasjon. Skulle du likevel ønske å lete videre har du 7 andre kule reiseleverandører å besøke litt lenger ned.

1. Expedia er en stor og kjent reiseleverandør som hjelper deg med fly og hotell. De har også leiebil, ferieboliger, aktiviteter og restplasser du kan putte på pakkereisen din. Medlem av Reisegarantifondet.

Expedia nettside
Expedia nettside

2. TripX sørger for at du får billige pakkereiser inkludert fly og hotell. De er et av de raskest voksende reisebyråene i Norden og verdt å sjekke ut.

Klikk på bildet for å finne best pris på pakkereiser med TripX:

TripX pakkereiser nettside
TripX pakkereiser nettside

3. Hotels.com er ikke bare hoteller, men sørger også for å komplettere turen din med flyreisen. Betal med American Express og samle poeng.

4. Booking.com er en kjent og stor nettportal der du kan sette sammen en komplett reise med overnattingsted, flyreise, leiebil, opplevelser og flytaxi.
Booking.com

5. Bravoflys plattform sørger for enkel og smidig planlegging av din ferie inkludert flyreise, leiebil og hotellopphold.


Fordeler med samlet bestilling

Det er ikke veldig stor forskjell på å bestille pakkereiser oppdelt forskjellige steder, men det er også noen fordeler med å bestille fly og hotell sammen hos samme reisebyrå eller reiseleverandør. Det er ofte mye bedre betingelser på avbestilling på pakkereiser enn vanlig flybillettkjøp. Med pakkereiser er man beskyttet av Reisegarantifondet i tilfelle konkurser og så videre. Man har faktisk bedre forbrukerregler på slike pakker enn om man bestiller fly, leiebil og hotell hver for seg.

Man bør lete etter logoen til Reisegarantifondet når man bestiller for å være sikker. Nederst på siden til Expedia, Apollo og Hvitserk kan du for eksempel se denne logoen.

Her er ti på topp anbefalte reisenettsteder:


De 10 beste nettbutikkene med fly og hotell

Ti på topp fly+hotell nettsteder. Er du enig eller uenig i utvalget og synes noen andre bør legges til eller fjernes, skriv en kommentar nederst. Vi hører på deg hvis du har rett. Trykk på den blå knappen for å gå rett til nettstedet. Enda flere nettbutikker med reise og ferie finner du under denne kategorien.

logoNavnSammendragHandle

Hvor bestiller du reiser?

Vi er interessert i dine historier om nettbestilling av reiser og hvor du liker å handle. Kanskje du er dypt uenig i vår liste over anbefalte nettbutikker? Skriv en kommentar nederst så vil det være til stor hjelp for andre. Del gjerne denne siden til andre som liker å reise.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.