3 Beste nettsider der du kan kjøpe brus på nett

kjøpe_brus_på_nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Skal du kjøpe brus på nett? Vi gir deg oversikten over hvilke nettbutikker som er best og billigst.

Det er ganske vanlig å kjøpe brus på nett fra land som Sverige og Tyskland. De rimelige prisene gjør dette attraktivt, i hvert fall om du har litt god tid til å vente på forsendelsen. I nettbutikkene kan du også finne noen typer brus, med og uten sukker, man ikke så enkelt finner i Norge.

Coopers Candy har for eksempel et stort og variert utvalg. En annen favoritt er kjente Klippkungen.

Coopers Candy brusutvalg
Coopers Candy brusutvalg

For gode rabatter og tilbud anbefaler vi at du sjekker ut Let’s Deal som selger brus blant mye annet.

Nederst på siden, under listen av butikker som selger billig brus, finner du priseksempler på hvor mye ett brett brus koster. Da ser du enkelt hva som er billigst! Send oss gjerne en kommentar nederst om disse prisene har endret seg drastisk.

Typiske varianter av brus du kan kjøpe er de vanlige sortene som Coca Cola, Cola Zero og smakene Bringebær, Vanilla og Lemon, samt Fanta i mange varianter som Orange, Pink Grapefruit Zero, Lemon, Exotic, Strawberry and Kiwi. Du får også sorter som Pepsi MAX, Ramlösa, 7-Up, Sprite, Virgils, Faygo, Lipton iste, Trocadero, Dr Pepper, Mountain Dew, King Cola, Zingo, Ocean Bomb, Ramune, Champis, Faxe Condi, Vimto og Sprite. Mange av de rareste merkene finner du bare hos Coopers Candy. Du kan også kjøpe energidrikke som Monster og Red Bull, selv om det kanskje ikke regnes direkte som brus.

Hva er din favoritt og hva er det beste brus tilbudet du har funnet på nett? Har du gjort et røverkjøp? Legg gjerne igjen en kommentar på dine erfaringer i kommentarfeltet under så hjelper det andre.


3 nettbutikker som selger brus på nett

Her er oversikten over de beste og tryggeste nettbutikkene der du kan kjøpe brus på nett. Ingen er Norske, men sender fra enten Sverige eller Tyskland. Klikk på den blå knappen merket ‘Til Nettbutikken’ for en hendig snarvei til nettstedet. Det er lov å komme med forslag til andre butikker der du kan kjøpe billig brus!

logoNavnSammendragHandle

Billig brus fra Tyskland

Du er kanskje vant med svenskehandel, men nettet åpner for flere muligheter enn som så. Nettbutikken Yoolando er tysk og sender matvarer og drikkevarer til Norge. Yoolando har et stort utvalg av brus fra kjente merker som Pepsi, Coca Cola, Mars, Fazer, Lay’s, Ferrero etc i alle prisklasser. 24 bokser på 0,33 l koster nå rundt 83 kr som er superbillig!

Men husk å sjekke prisene i nettbutikkene under også før du bestiller.

Prisen på et brett Coca Cola

Her følger noen priseksempler på hvor mye ett brett brus koster. I skrivende stund koster ett brett med Coca Cola på 24 bokser dette i tre utvalgte nettbutikker. Som du ser ligger faktisk prisene på de tyske nettbutikkene noe under de svenske. Prisene kan selvfølgelig endre seg men prisene var oppdaterte da denne artikkelen ble publisert. Gå inn i hver butikk for å sjekke om prisene fortsatt gjelder.

2021 Coca Cola 24 x 33 cl
Klippkungen 99,- for 24x Cola og179,- for 24x Pepsi
Swecandy 139 kr
Coopers Candy 22 kr pr stykk

Det lønner seg også å handle pakker med 3 brett eller mer. Handler du svenske ‘burker’ så husk å ta vare på dem og pant dem i Sverige neste gang du er på handletur. Jeg har finansiert mange nye brusbrett på denne måten. De store matbutikkene på grensen har som regel panteautomater du bare kan helle svære søppelsekker med pant oppi. Det er faktisk litt gøy.

Vi takker for delinger til andre som skal kjøpe brus på nett og kommentarer av denne artikkelen og håper du fant den nyttig. Vet du om en internettbutikk du liker som mangler, meld den gjerne inn her. Vil du spare penger på andre kjøp, sjekk disse billige nettbutikkene i Norge samt oversikten over norske matbutikker på nett.

Les også:
Utenlandske Nettbutikker
8 beste leverandører av matkasser på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “3 Beste nettsider der du kan kjøpe brus på nett

 1. Glenn sier:

  Vet ikke når denne artikkelen ble publisert, men pr 27/9-20 er Yoolando den billigste butikken.
  1 brett brus til rett over 112kr her.

  Shobr ved kjøp av 4 brett 189,99kr

  Klippkungen. Coca Cola til 199kr og Pepsi Max til 179kr er det eneste du finner her.

  Coopers Candy selger for det meste brus som enkle bokser og ikke brett. 1 boks til godt over 20kr. De selger brett, men for det meste energi drikk ser det ut som.

  Swecandy selger ikke til Norge, du blir henvist til Klippkungen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.