5 Nettbutikker med fargelinser til øynene

kjøpe_fargelinser
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er noen bra nettbutikker med fargelinser for å endre øyenfarge

Kontaktlinser med forskjellige farger og mønster er morsomt både på fest eller til en hverdagslig forandring av utseendet. Du kan enten endre øyenfarge totalt, eller forsterke din naturlige farge. Fargede linser kommer med og uten styrke.

Dette kan du enkelt handle på internett og vi tipser deg om de beste nettbutikker med billige fargelinser her samt hva du får i de forskjellige butikkene. Du får enkelt oppsummert hva slags merker og typer du kan velge i. Del gjerne dine egne erfaringer med netthandling av fargede kontaktlinser i kommentarfeltet under!

Fargelinser er best brukt til fest, Halloween og karneval når du skal kle deg ut og endre karakter. Skal du forsterke din egen øyenfarge velger du tinted-linser for subtil forandring. For mer dramatisk effekt og endring av farge velger du opaque-linser. I nettbutikker som selger partyting er gjerne kontaktlinsene uten styrke, men i de større synsbutikkene som Lensway får du også fargelinser på nett med styrke. Det er lurt å handle inn linsevæske og oppbevaringsboks hvis du ikke har dette fra før. Linsene varer gjerne fra en dag, til noen måneder eller et år. Les beskrivelsen av produktet nøye før du bestiller og les pakningsvedlegget etter at du har mottatt varene.

Hør også gjerne med optiker om bruken før du setter i gang. Bruker du kontaktlinser til daglig vet du nok hva du går til og hvilke styrke du trenger, men er du ikke kjent med slike produkter bør du være forsiktig og ikke bruk linsene lenger en anbefalt.

For din bekvemmelighet leder pekerne i nettbutikk beskrivelsen under direkte til avdelingen med fargelinser. Det er altså fort gjort å finne fram og gjøre unna handelen og fortsette med andre ting.

1. Lensway Erfaren og trygg nettbutikk

Lensway har fargede linser fra merkene Alcon, Eyemed Technologies, CooperVision, Auva Vision, Interojo, Soleko og Bausch & Lomb. Det er stort sett to-pakninger, men de har også 6- og 10 pakninger. Her får du blant annet tinted-linser med styrke i farger som blå, grønn, tåkegrå og fiolett. Du kan også kjøpe opaque kontaktlinser som ser ut som nordiske flagg noe som er ganske kult. Disse er uten styrke.

Lensway opererer med prisgaranti, rask leveranse og 100% fornøyd garanti eller pengene tilbake.

Sjekk Lensways fargelinser
Sjekk Lensways fargelinser

2. Superkul Kjempeutvalg med og uten styrke

Superkuls utvalg av fargelinser er stort og inkluderer fantastiske 15 mm store Big Eyes fargede linser, engangs crazylinser, heldekkende Sclera-linser, UV, Svarte og Special FX linser samt tilbehør. Innen spesialproduktene finner du blant annet gullfargete, diamantmønsteret og blomstermønstrete linser. Dette er kanskje nettbutikken med de mest spennende produktene, så vi anbefaler en titt innom.

Her kan du også kjøpe utkledning, kostymer og karnevals utstyr som kompletterer antrekket og looken. De har lynrask levering, lav fast frakt, prisgaranti og ett års bytterett.

3. Partyking Stort utvalg av mønster og typer

Gå bananas i Partykings enorme utvalg. Let gjennom kategoriene basiclinser, utallige crazylinser, glamourlinser, linser med styrke, linsetilbehør og verktøy, Sclera kontaktlinser og UV-linser. Katteøynelinsene, de helt hvite, de store svarte, drageøynene, de som dekker absolutt hele øyet og de med smiley er blant våre favoritter.

Partykning leverer på kort tid, har fri frakt over 1000 kroner og har 30 dagers åpent kjøp.

4. Lenson Fargelinser med og uten styrke

Lenson selger flere forskjellige fargelinser med og uten styrke som gjør at du kan matche øynefarge med klær og humør. Disse kommer fra merkene Alcon, Interojo, Soleko, ClearLab og Auva Vision. Fargelinser koster ikke så mye mer pakke, men du får fri frakt over 900 kroner når du handler her.

5. 24hshop Billige fargede linser 

Hos svenske 24hShop får du mange morsomme ting som inkluderer et utvalg fargede kontaktlinser. Fargene som hvit, glam grønn, dolly grønn, glam blå, hasselnøtt brun og Dracula rød er blant de mest populære produktene. Sjekk også ut designene Crazy Mad Hatter og kule Crazy Vikingdom.


Nettbutikkene over ramset opp i kjent eButikker stil

logoNavnSammendragHandle

Håper du likte oversikten over nettbutikker med fargelinser! Del den gjerne videre eller lenk til den via dine egen blogg. Hvis du har handlet slike produkter i andre internettbutikker er vi interessert i å høre hvilken butikk du er mest fornøyd, eller ikke fornøyd, med. Sjekk også artikkelen vår om de beste nettbutikkene å handle linser på nett.

Les også: Hvor kjøper man Halloween kostymer?

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.