5 Nettbutikker med fargelinser! (2020)

Nettbutikker med fargelinser

Siden inneholder annonselenker

Her er noen bra nettbutikker med fargelinser for å endre øyenfarge.

Kontaktlinser med forskjellige farger og mønster er morsomt både på fest eller til en hverdagslig forandring av utseendet. Du kan enten endre øyenfarge totalt, eller forsterke din naturlige farge. Fargede linser kommer med og uten styrke.

Dette kan du enkelt handle på internett og vi tipser deg om de beste nettbutikker med billige fargelinser her samt hva du får i de forskjellige butikkene. Du får enkelt oppsummert hva slags merker og typer du kan velge i. Del gjerne dine egne erfaringer med netthandling av fargede kontaktlinser i kommentarfeltet under!

Fargelinser er best brukt til fest, Halloween og karneval når du skal kle deg ut og endre karakter. Skal du forsterke din egen øyenfarge velger du tinted-linser for subtil forandring. For mer dramatisk effekt og endring av farge velger du opaque-linser. I nettbutikker som selger partyting er gjerne kontaktlinsene uten styrke, men i de større synsbutikkene som Lensway får du også fargelinser på nett med styrke. Det er lurt å handle inn linsevæske og oppbevaringsboks hvis du ikke har dette fra før. Linsene varer gjerne fra en dag, til noen måneder eller et år. Les beskrivelsen av produktet nøye før du bestiller og les pakningsvedlegget etter at du har mottatt varene.

Hør også gjerne med optiker om bruken før du setter i gang. Bruker du kontaktlinser til daglig vet du nok hva du går til og hvilke styrke du trenger, men er du ikke kjent med slike produkter bør du være forsiktig og ikke bruk linsene lenger en anbefalt.

For din bekvemmelighet leder pekerne i nettbutikk beskrivelsen under direkte til avdelingen med fargelinser. Det er altså fort gjort å finne fram og gjøre unna handelen og fortsette med andre ting.

1. Lensway – Erfaren og trygg nettbutikk

Lensway har fargede linser fra merkene Alcon, Eyemed Technologies, CooperVision, Auva Vision, Interojo, Soleko og Bausch & Lomb. Det er stort sett to-pakninger, men de har også 6- og 10 pakninger. Her får du blant annet tinted-linser med styrke i farger som blå, grønn, tåkegrå og fiolett. Du kan også kjøpe opaque kontaktlinser som ser ut som nordiske flagg noe som er ganske kult. Disse er uten styrke.

Lensway opererer med prisgaranti, rask leveranse og 100% fornøyd garanti eller pengene tilbake.

2. Superkul – Kjempeutvalg med og uten styrke

Superkuls utvalg av fargelinser er stort og inkluderer fantastiske 15 mm store Big Eyes fargede linser, engangs crazylinser, heldekkende Sclera-linser, UV, Svarte og Special FX linser samt tilbehør. Innen spesialproduktene finner du blant annet gullfargete, diamantmønsteret og blomstermønstrete linser. Dette er kanskje nettbutikken med de mest spennende produktene, så vi anbefaler en titt innom.

Her kan du også kjøpe utkledning, kostymer og karnevals utstyr som kompletterer antrekket og looken. De har lynrask levering, lav fast frakt, prisgaranti og ett års bytterett.

3. Partyking – Stort utvalg av mønster og typer

Gå bananas i Partykings enorme utvalg. Let gjennom kategoriene basiclinser, utallige crazylinser, glamourlinser, linser med styrke, linsetilbehør og verktøy, Sclera kontaktlinser og UV-linser. Katteøynelinsene, de helt hvite, de store svarte, drageøynene, de som dekker absolutt hele øyet og de med smiley er blant våre favoritter.

Partykning leverer på kort tid, har fri frakt over 1000 kroner og har 30 dagers åpent kjøp.

4. Magic4Eyes – Dansk spesialbutikk

Magic4Eyes er en dansk nettbutikk spesialisert på fargede kontaktlinser uten styrke. De har fast størrelse som passer alle og kommer i mange forskjellige farger og mønster. I menyen kan du velge mellom blå, brune, crazy, grå, grønne, røde, rosa og svarte kontaktlinser. Her finner du garantert noe som gjør at du skiller deg ut på fest. De har også kontaktlinsevæske og etuier. Ved riktig oppbevaring varer de mellom 3 til 6 måneder.

Butikken har fornøydgaranti, helt gratis levering og billige priser.

5. 24hshop – Billige fargede linser 

Hos svenske 24hShop får du mange morsomme ting som inkluderer et utvalg fargede kontaktlinser. Fargene som hvit, glam grønn, dolly grønn, glam blå, hasselnøtt brun og Dracula rød er blant de mest populære produktene. Sjekk også ut designene Crazy Mad Hatter og kule Crazy Vikingdom.


Nettbutikkene over ramset opp i kjent eButikker stil

logoNavnSammendragHandle

Håper du likte oversikten over nettbutikker med fargelinser! Del den gjerne videre eller lenk til den via dine egen blogg. Hvis du har handlet slike produkter i andre internettbutikker er vi interessert i å høre hvilken butikk du er mest fornøyd, eller ikke fornøyd, med. Sjekk også artikkelen vår om de 10 beste nettbutikkene å handle linser på nett.
Les også: Hvor kjøper man Halloween kostymer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.