Linser på nett kan du kjøpe i disse 10 nettbutikkene

10 Beste Nettbutikker kontaktlinser
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Linser på nett kan du bestille enkelt og raskt på et av disse nettstedene

Linser på nett: Kontaktlinser, optiske linser, eller bare linser om du vil, bestiller du enkelt og greit på nett. Dette er en tynn, rund kunstig linse som legges på tårefilmen på øyet med oppgave å korrigere brytningen på lyset som treffer øyet og gir deg skarpere og bedre syn. Selve linsen er gjennomsiktig, men har kanskje en liten tint av farge slik at man ser dem når de skal håndteres. Man kan ikke se på folk om de bruker dette eller ikke.

Rask navigering til nettbutikker med linser – hopp forbi tekst

Det er flere nettbutikker som selger billige linser med gode vilkår og vi viser deg her de 10 vi syns er aller best, samt en kort liste over topp tre linsebutikker. Konkurransen er stor, og det er gode muligheter for å gjøre et godt kjøp på billige linser. SmartBuyGlasses har for eksempel 180 merker og 80 000 produkter.

Kanskje har du et favoritt-nettsted å handle på fra før eller så er du på jakt etter en ny nettbutikk å skaffe deg det nødvendige synshjelpemiddelet. Uansett, kan det være lurt å gå igjennom flere nettbutikker av og til, sjekke priser og sammenlign slik at du alltid bruker den butikken som passer deg best. Listen lenger ned på siden er perfekt for det.

I linsebutikker på nett får du kjøpt dagslinser, månedslinser, ukeslinser, døgnlinser, fargelinser, toriske linser, progressive linser og nødvendig tilbehør som linsevæske og øyedråper. Det er mange varemerker å velge mellom og er du usikker på hvor du skal begynne bør du ha forhørt deg med spesialist eller kundeservice på siden.

Siden du leser denne siden, regner jeg med du er bruker av kontaktlinser fra før. Hvis du føler du har litt dårlig syn og vurderer om du skal skaffe deg briller eller linser, må du alltid gå til optiker først. Optiker avgjør om du trenger synskorrigerende hjelpemidler samt hva som er best for deg. Du kan være langsynt eller nærsynt med forskjellig styrke som spiller inn på hva slags optiske linser du trenger. Briller eller kontaktlinser kan være løsningen for et bedre syn. Kontaktlinser regnes som et medisinsk hjelpemiddel og du kan få opplæring på bruk hos en kontaktlinsespesialist.

Det finnes også synssenter som Lavista som hjelper deg med alt fra øyeutredninger, diagnostikk av øyesykdommer, synskirurgi og kontaktlinsetilpasning. Sjekk dem ut. De har nettbutikk med kontaktlinser og fargelinser.

Er du på jakt etter fargelinser for å endre utseendet ditt helt for moro skyld, eller for utkledning, fest og karneval kan du sjekke ut listen vår med nettbutikker som selger fargelinser her.


Topp 3 trygge nettbutikker med linser

Disse tre linsebutikkene havner på topp tre basert på en rekke kriterier som utvalg av linsemerker, levering, trygghet og om de sender fra Norge. De kan kanskje virke litt like, men har gode individuelle tilbud og salg. Sjekk dem gjerne ut først eller fortsett ned til listen over de ti beste utsalgsstedene for enda større valgmuligheter.

1. Lensit er en norsk linsebutikk med originallinser og lave priser. Fører merkene til Specsavers, Synsam og Brilleland pluss mange andre. De er i tillegg Trygg e-Handel sertifiserte som sikrer trygg netthandel.

Lensit nettbutikk
Lensit nettbutikk

2. Lensway linser er kanskje Nordens største online optikerbutikk. De har et stort utvalg av billige linser på nett og briller til gode priser. Her kan du betale trygt med Klarna.

Sjekk Lensways fargelinser
Sjekk Lensways fargelinser

3. Lenson har gratis retur, raske leveranser og prisgaranti. Her får du godt rabatterte priser av alle populære merker.


De 10 beste nettbutikker med kontaktlinser på nett

Oversikten lister opp de beste stedene å kjøpe linser på nett. Her får du en kort beskrivelse samt nyttig informasjon om alle butikkene. Noen er svenske og danske. I tillegg er det en direktelink du kan bruke som åpner butikken i nytt vindu. Det kan være flere butikker som selger linser på nett i Linser kategorien under Syn, Linser og Briller her på eButikker.

logoNavnSammendragHandle

Tips for sunn linsebruk

  • Snakk med optiker før du skaffer deg kontaktlinser
  • Følg alltid instruksjonen i pakken som kommer fra linseprodusenten
  • Pass nøye på linsene og hold dem rene
  • Bruk dem kun så lenge det er meningen og bytt når du skal
  • Kjøp fra trygge og legitime nettbutikker eller butikker

Da ordner det seg!

Del gjerne siden med andre som trenger en praktisk oversikt over nettbutikker innen dette vare segmentet. God netthandel! Tips oss om andre bra nettsteder i kommentarfeltet.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.