Nettbutikker med Collector faktura og delbetaling

collector_faktura_checkout_bank
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du en oversikt over norske nettbutikker med Collector Faktura og delbetaling

Oppdatering 2022: Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley. Les mer om Walley og hvilke nettbutiker som bruker tjenesten her. Vi lar denne listen ligge, men tipper de fleste butikkene her skriver at de bruker Walley og ikke Collector framover.

Når vi her lister opp norske nettbutikker som samarbeider med Collector Bank, mener vi enten Collector Checkout eller tjenester som Collector Faktura og delbetaling. Selve listen finner du lenger ned på siden. Collector Bank er en svensk nettbank med historie tilbake til grunnleggelsen i 1999 som tilbyr forskjellige tjenester til bedrifts- og privatmarkedet. I hovedsak er dette lån og tjenester som betalingsløsninger. I 2008 kom banken til Norge og Finland.

Den av deres tjenester mange nettbutikker benytter seg av, og som er mest interessant for deg som er opptatt av netthandel, er Collector Checkout. Det er en betalingsløsning for butikk og nett som gir deg som skal kjøpe noe endel fleksibilitet på hvordan du ønsker å betale for produktet.

Med fakturabetaling får du 30 dagers betalingsfrist og kan dermed samle opp betalinger til slutten av måneden, for eksempel. Collector skriver at de tror de fleste velger betale regningene sine i slutten av måneden. Vi er ikke nødvendigvis enige i det og betaler gjerne nettkjøp med en gang, men ser at det kan være en fin måte for mange å utsette det litt. Du som kunde kan velge å utsette betalingen opp til 36 måneder. Andre betalingsintervaller er 3, 6, 12 eller 24 måneder. For nettbutikkene betyr det at Collector overtar ansvaret for at de får inn betalingen og setter dermed ikke selve butikken i noen økonomisk skvis ved manglende betaling.


Nettbutikker som bruker Collector

Her er de norske, og kanskje noen utenlandske, hvor du kan betale enkelt, fleksibelt og trygt med faktura eller delbetaling:

OBS: Meld fra om feil eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn vi klarer å henge helt med på. 

BildeNavnSammendragKjøp

Flere løsninger med faktura

Husk også tilsvarende artikler vi har skrevet som lister opp fakturaløsninger som Klarna og Qliro. Det kan være greit å få med seg hvis du er opptatt av en spesiell måte å betale på. Vi er derimot av den oppfatning at forbrukere ikke nødvendigvis velger internettbutikk på bakgrunn av betalingsløsning, men vi tror at det er enklere for forbrukere å gjennomføre et kjøp dersom betalingen går fort og greit. Vi ser også en klar økning blant de som faktisk leter etter nettbutikker som for eksempel tar Vipps.

Takk for at du deler eller legger igjen spørsmål og kommentarer i kommentarfeltet. Vi har også nettbutikker som bruker og tar Bitcoin, Elpy, Apple Pay, AfterPay, American Express og PayPal.

Les også: 5 nettbutikker der du kan kjøpe fargelinser!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.