Nettbutikker med Apple Pay

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over norske nettbutikker som tilbyr Apple Pay som betalingsløsning i 2019. Listen er nederst på siden.

Apple Pay har kommet til Norge og prøver å ta sin del av kaka (eller eple pai’en…) når det kommer til et stadig voksende antall forenklete betalingsløsninger. Men det er slett ikke så enkelt å finne ut av hvilke nettbutikker som støtter Apple Pay. Som regel finner man det ikke ut før man leser de litt skjulte betalingsvilkårene til en nettbutikk eller ser ApplePay logoen nederst. Leter du spesifikt etter internettbutikker hvor du kan betale med Apple Pay kan du bruke denne enkle oversikten hvor butikker som støtter dette er listet opp.

Som du ser, er den foreløpig ikke så lang…

Hvis din nettbutikk støtter Apple Pay, og ikke er nevnt her fra før, send meg en melding om det. Mitt mål og ønske er at denne listen skal være så komplett og lang som mulig så nytteeffekten øker.

Hva er Apple Pay?

Dette er en ny betalingsløsning lansert i Norge 1. mai 2018 for de som har iPhone og riktig bank. Man setter opp kontoen ved å registrere et bankkort i Apple Wallet, din digitale lommebok, på telefonen. Dette gjøres ved å skanne kortet med telefonens kamera, eller legge det til manuelt. Det hele er trygt og sikkert.

Etter korrekt oppsett kan du nå betale med mobilen i utvalgte butikker med kontaktløs betaling, på nett og i app’er.

Mer info om tjenesten på Wikipedia eller Apple eller hos de forskjellige bankene nevnt lenger ned.

Smartelefoner som støttes er iPhone 6 eller nyere oppdatert til iOS 11.03 eller en nyere versjon.

Banker som støtter Apple Pay

Foreløpig er det tre banker som deltar, og er du ikke kunde i noen av disse får du dessverre ikke startet som bruker av denne betalingsløsningen. Bankforbindelsene er:

  1. Santander Consumer Finance
  2. Sbanken
  3. Nordea

DNB har valgt å ikke bli med.

Se etter logoen!

Hvis du er i tvil om hvilke betalingsløsninger en nettbutikk tilbyr les vilkårene til nettbutikken, eller se etter logoene som oftest er plassert nederst på siden. Det kan typisk være VISA, Klarna, PayPal, i noen tilfeller Bitcoin og Apple Pay. Slik ser sistnevnte logo ut:

Se etter disse logoene for kontaktløs betaling og Apple Pay.
Se etter disse logoene for kontaktløs betaling og Apple Pay.

Alle nettbutikker med Apple Pay

Her er listen over nettbutikkene oppført på ebutikker.no man kan betale med Apple Pay. Listen er fryktelig kort akkurat nå, men flere butikker vil legges til etter hvert fortløpende. Tips meg om butikker som støtter denne betalingsløsningen!

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du deler, sier fra om feil, kommenterer og linker til denne siden. Les oversiktene over nettbutikker som tar AfterPay, Vipps, Bitcoin, Walley, Klarna, American Express, Elpy, Collector Bank, Qliro og PayPal. Vi tar forbehold om feil på siden. God netthandel!

Les også: 10 Beste nettbutikker med bildekk og felger

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.