Nettbutikker som tar Vipps! (2019)

Nettbutikker som tar Vipps!

Her er en oversikt over norske nettbutikker hvor du kan betale med Vipps i 2019.

Vipps har blitt en stor suksess som betalings-løsning etter at den ble lansert av DNB i 2015. For øyeblikket har nesten 3 millioner nordmenn lastet ned applikasjonen og tatt det i bruk. Sjelden har man sett folk ta til seg et nytt betalings-konsept så fort som med Vipps. Ifølge DNB er de fleste kundene fornøyde med løsningen til tross for noen perioder med nedetid.

Hva er Vipps?

Vipps er en betalingløsning hvor man bruker en App på mobiltelefonen til å enkelt betale for tjenester, handle produkter eller overføre penger til venner og bekjente med øyeblikkelig virkning. Man trenger ingen bankterminal eller kontanter, men med mobilnummeret overfører du pengene du får du rett inn, og fra konto.

Vennebetaling koster ingenting hvis beløpet er under 5000 kr. For bedrifter, lag, foreninger og nettbutikker koster det litt mer, men dette trenger ikke du som kunde å tenke på.

Handler du på nett i butikker som aksepterer Vipps har du enkelt tilgang til kvitteringen direkte i app’en. Man velger Vipps som betalingsløsning og godkjenner kjøpet kjapt i appen før du føres tilbake til nettbutikken. Det hele er veldig enkelt. Les mer om dette og andre ting du lurer på her.

I 2018 var Vipps den fjerde mest foretrukne betalingsmetoden på nett etter PayPal, faktura og kort. (kilde: DIBS)

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden.


Nettbutikker som tar Vipps

Nå har flere butikker på nett fått øynene opp for dette som en konkurrent til VISA, faktura og tradisjonelle løsninger. I all hovedsak kan det gjøre det enklere for forbrukere å handle. Det kommer flere og flere nettbutikker som tar Vipps. Her kan du bruke Vipps på nett:

OBS: Meld for all del fra om feil i denne listen, eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn jeg klarer å henge helt med på. 

BildeNavnSammendragKjøphf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_collectorhf:att:pa_frakthf:att:pa_klarnahf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_qlirohf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vipps

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Sjekk også ut sidene over nettbutikker som tar AfterPay, Bitcoin, Apple Pay, Klarna, Amex og PayPal. God netthandel!. God netthandel!

Les også: 10 beste norske lekebutikker på nett!

2 thoughts on “Nettbutikker som tar Vipps! (2019)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.